Cadeau´s en relatiegeschenken - beelden om uit te kiezen

 

Cadeau uitzoeken voor huwelijk en verjaardag    

Zoekt u een waardevol cadeau voor een speciaal persoon?

...of een bijzonder geschenk voor verjaardag, afscheid of zakenrelatie?

   

Bij een uniek persoon hoort een uniek cadeau. Geen beeld waar er honderden van worden gemaakt, maar een bronzen beeld in beperkte oplage. Met zorg en aandacht gemaakt. Met zorg en aandacht uitgekozen.

twee zwaluwen - geschenk bruidspaar


Lange zomerstop gieterij, dus: Op=Op

Van mei t/m augustus houden we met de gieterij een zomerstop en dan is de levertijd van een beeld dat niet meer op voorraad is 5 maanden of langer. Van de meeste beelden hebben we er maar één in de galerie staan, dus bij ons is het echt: op=op. De galerie is wel gewoon open.


 

Cadeau voor een speciale gelegenheid

Waarschijnlijk bent u op zoek naar een cadeau. En niet zomaar een cadeau, maar een bijzonder cadeau voor een speciale gelegenheid. Best lastig, want u wilt u niet het risico lopen dat iemand hetzelfde koopt. Dus niet een of ander massaproduct dat in een ver land is gemaakt, maar een uniek object waar er niet veel van zijn. U bent iemand die een cadeau met zorg wil uitkiezen.

Het perfect huwelijksgeschenk of verjaardagscadeau

Het juiste cadeau vinden is meestal niet makkelijk. Wie een cadeau geeft zoekt een bijzonder geschenk dat niet na een jaar achter in een kast belandt. Dat binnen het budget valt, dat past in deze tijd van duurzaamheid en dat uiteraard waardering en respect uitstraalt. 

Een kunstwerk, zoals een bronzen beeld, is uniek, straalt creativiteit en vakmanschap uit, maar heeft ook symbolische waarde. Zeker als het qua ontwerp precies past bij de persoon of de gelegenheid. Waar de ontvanger blij verrast door zal zijn. 

 

in de zorg - cadeau voor jubileum of afscheid   

Dit bronzen beeld heet Zorgzaam IJsvogeltje en past bij een zorgzaam persoon of iemand die in de zorg werkt. Maar het is ook een mooi cadeau voor of iemand die in de horeca of de voedselproductie werkt.


Een cadeau voor u zelf, voor uw eigen huis

Niet meer uit eten of naar theater, geen dagje uit of weekendje weg, zelfs een boswandeling maken kon niet meer zomaar... Gelukkig ligt dat allemaal achter ons en laten we hopen dat dat zo bl;ijft. We kunnen weer volop genieten van de seizoenen, eropuit gaan, naar het bos, de heide, naar het strand. Maar vooral kunnen we genieten van onze eigen huis en tuin en maken we het daar zo mooi en gezellig mogelijk.

Verwen uzelf eens met iets moois, iets waar u of u samen blij van wordt. Zet bloemen neer, verzet de meubels, misschien wat nieuwe kussens... Kijk om u heen: wat zou u opvrolijken, wat heeft u altijd al willen hebben?

Bronzen beeld samenwerking en liefdesrelatie  Bronzen beelden

Wilt u zich oriënteren, dan bent u bij ons van harte welkom. Onze galerie is wel alleen op zaterdag open (op afspraak), want de andere dagen zijn we druk bezig met het maken van al de beelden die u op de website ziet.

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen


 

Bronzen beelden voor een jubileum

Bij een jubileum hoort een feest, een gezellig samenzijn en natuurlijk een passend cadeau. Iets  waaruit de waardering blijkt voor je collega of medewerker. Een mooi en waardevol cadeau, gegeven om vele jaren van trouwe dienst of samenwerking te vieren, laat zien dat deze dag een belangrijk moment markeert, dat niet ongemerkt voorbij mag gaan.

Welk beeld past het beste?

Dat is voor iedereen anders en hangt af van wat de jubilaris boeit of typeert : het werk, hobby's of interesses, de persoonlijkheid... meestal springt er wel iets uit waar de persoon om bekend staat. Informeer bij collega's of partner, dat brengt meestal wel duidelijkheid. En bij ons kan een beeld altijd geruild worden. Degene die het beeld cadeau heeft gekregen hoeft in dat geval geen bon mee te nemen.

Bekijk de beelden online of bezoek onze galerie om te zien of een bronzen beeld ook úw cadeau kan worden. Hieronder treft u tal van ideeën aan. Klik op de foto's voor meer informatie en prijzen. 

 

Voorbeelden van jubileumcadeaus

 beeld beeld kopen afscheid directeur  bronzen beeld jubileum - stier   

Een beeld van een krachtige stier voor iemand die staat voor krachtig leiderschap. Dit beeld heet 'Stier Pankratios' , dit betekent machtig. Het beeld 'Vrolijk stiertje' past bij iemand die voortvarend en met een opgewekte blik de toekomst tegemoet treedt.

 Stierenbeelden van brons   Stier Eleftherios (betekent: vrijheid)

Relatiegeschenk bestuurder, directeur - wakende uil    Jubileum directeur, voorzitter organisatie of bedrijf 

 Twee machtige vogels met een scherpe blik en een vastberaden houding.

 

Bronzen beelden voor het bereiken van een mijlpaal 

uil bronzen beeld  "Doel bereikt"

Bij dit beeld past: Met een helicopterview de wereld kunnen bekijken, de weg naar de top en rotsvast vertrouwen in de toekomst...

 

bronzen beelden voor modern interieur  "To another level "

Deze bronzen boot wordt naar een hoger niveau getild. Het beeld staat symbool voor het bereiken van een volgende fase, in het zakelijke bedrijfsleven of in iemands persoonlijke leven.

 

relatiegeschenk jubileum - bronzen beeld stier

Relatiegeschenk voor een bedrijf dat kennis uitwisselt

 

compliment geven / goed werk / bronzen beeld  Compliment in brons

 Bronzen beeld relatie geschenk bouw en architectuur

 Samenwerking project - Goed werk geleverd!

 

Zoekt u een cadeau en heeft u geen tijd?

Onze galerie bevindt zich in het oosten van het land; voor de meeste mensen een aardig eindje rijden. Of misschien bent u afhankelijk van het openbaar vervoer. Online bestellen kan dan uitkomst bieden. Bij de meeste beelden hebben we een video geplaatst van het beeld dat u dan zou ontvangen. Zo kunt u uw favoriete beeld vanachter uw scherm van alle kanten bekijken en met anderen overleggen wat de beste keuze zou zijn. 

bronzen beeld voor jubileum afscheid en relatie uitkiezen

En jazeker... er kan altijd geruild worden. 

 

Online bestellen

Bent u geïnteresseerd in onze bronzen beelden, maar kunt of wilt u niet ver reizen? Al onze beelden zijn uitgebreid beschreven op de website, met veel foto's en waar mogelijk een video. Zo kunt u de beelden gewoon vanuit uw stoel uitgebreid bekijken en uw keuze online bestellen.

 bronzen beelden laten bezorgen

Achteraf toch liever een andere keuze gemaakt? Kom binnen 6 maanden naar onze galerie, en u kunt het beeld nog ruilen. En betreft het een cadeau? Dit geldt ook voor degene die het beeld cadeau krijgt. Ook kan het beeld binnen de wettelijke termijn geretourneerd worden.

 

bronzen beelden online kopen

Wij versturen onze beelden met zorg en aandacht.


 

Beelden voor mannen

geschenk bronzen beeld directeur, hoogleraar, chirurg Mannentorso Aniketos, een van de zonen van de Griekse god Herakles.

Aniketos betekent 'onoverwinnelijk'. De barsten in deze mannentorso verwijzen naar het onverwoestbare van een man. Hij blijft zijn mannelijke uitstraling en macht behouden.

Griekse strijder - bronzen beeld jubileum Griekse strijder Kadmos, oprichter van de stad Thebe. 

Past bijvoorbeeld bij iemand die een bedrijf heeft opgericht of een organisatie heeft grootgemaakt. Dit beeld gieten we alleen op verzoek.


 

Beelden die mooi zijn als afscheidscadeau of pensionering

Cadeau voor een afscheid - bronzen beeld

 

 

 

 

  De Atalanta-vlinder is een trekvlinder

 

bronzen beeld voor afscheid - rustend ijsvogeltje

 

 

 

 

  Dit bronzen beeld heet Rustend ijsvogeltje

 

We hebben meer ijsvogels, o.a. Oplettende ijsvogel , Opvliegende ijsvogel en IJsvogel op tak ziet een vis

 

beeld voor studie rechten, psychologie, filosofie en cultuurwetenschappen  "Een mooi beeld voor een mooie toekomst"

Bij een afscheid of pensioen passen natuurlijk veel meer beelden, bijv. gerelateerd aan hobby, favoriet dier of vrijetijdsbesteding.


 

Beelden die samenwerking, verbondenheid en vriendschap weergeven

 Relatiegeschenk brons - samenwerking en vriendschap  Dit bronzen beeld heet Let's think together

 

Relatiegeschenk - samenwerking, vertrouwen en verbondenheid   Bronzen beeld Together we're strong

Deze twee steenuilen staan voor samenwerking en betrokkenheid, de twee ringen symboliseren verbondenheid, samen gaan voor één doel.

 

serie pinguins - relatiegeschenk brons per stuk of groepje  Serie karaktervolle pinguïns 

Bronzen beelden van pinguïns, die allemaal een karaktertrek, houding of manier van doen verbeelden.

Er zijn drie verschillende: Nice to see youThanks and goodbye en What a nice day


 

Een beeld cadeau bij afstuderen, promoveren of inauguratie

 relatiegeschenk afstuderen promovendus inauguratie - bronzen beeld uil  Bronzen stier - cadeau afstuderen of promoveren  beeld cadeau afstuderen - promovendus - afscheid

Het beeld Uil op boeken staat voor studie en kennis en past dus als geschenk voor een gelegenheid die hiermee te maken heeft, zoals een zoon of dochter die afstudeert, iemand die promoveert, of de inauguratie van een hoogleraar. Het bronzen beeld Stier Pankratios staat voor iemand die met kracht en energie zijn toekomst tegemoet treedt. Heeft u een speciaal verzoek of ontwerp, dan kunt u contact met ons opnemen. Meer beelden  voor afstuderen en promoveren


 

Mooie huwelijksgeschenken

kunstgeschenk huwelijk en verjaardag - bronzen beeld gans  Bronzen beelden huweljk   

cadeau voor bijzonder moment  Cadeau 40 of 50 jaar huwelijk - Samenzijn

Bronzen beeld - familie, huwelijk, samenwerking

Een mooi cadeau voor een 25-jarig, 40-jarig of 50-jarig huwelijksfeest is een beeld dat symbool staat voor trouw, samen delen en vertrouwen, voor een jong bruidspaar of een familiebeeld.

Bronzen beelden huwelijk en jubilerend bruidspaar  Voor bruidspaar: Two hearts together

Een huwelijkscadeau dat verbondenheid verbeeld: twee ringen met daarin de vorm van een hart

Bekijk hier al onze beelden voor huwelijk en samenzijn

 

De ijsvogel staat symbool voor zonneschijn, voorspoed en loyaliteit, maar ook voor doorzettingsvermogen en doelgerichtheid…

 IJsvogel bronzen beeld - mooibrons  IJsvogel op tak - bronzen beeld in galerie  cadeau huwelijk ijsvogel geliefde biedt visje aan

Is uw favoriete beeld uitverkocht? Neem contact op voor exacte levertijden: 06-50549457 of info@mooibrons.nl

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen


 

Beeld voor iemand die van reizen houdt

 geschenk Afrika - reizen - vooruitgang   bronzen beeld boot Verbondenheid - cadeau afscheid   Bronzen sculptuur cadeau

De struisvogel staat ook symbool voor waarheid en rechtvaardigheid.

 

Voor iemand die na zijn studie een lange reis gaat maken, hebben we ook een reiziger met rugzak (mail ons als u foto's wilt zien: info@mooibrons.nl)


 

Beelden die passen bij een beroep of vakgebied

relatiegeschenk brons - vrouwenbeeld

Relatiegeschenk voor theater- en modewereld

 

bronzen beeld beweging en atletiek  

Voor studie bewegingswetenschappen of iemand die van atletiek houdt.

 

relatiegeschenk - bronzen beeld koe

Voor de agrarische sector / veehouderij : Fleckvieh is een geliefd runderras.

 

Paardensport - bronzen beeld

Voor iemand met een passie voor paarden en die vooral de kracht van trekpaarden weet te waarderen.


 

​Sterrenbeelden:  Stier

Een stierenbeeld is een mooi cadeau voor iemand die geboren is tussen 21 april en 21 mei en wiens sterrenbeeld dus Stier is.

      


 

Meer beelden zien?

De beelden op deze pagina zijn slechts voorbeelden vormen een kleine selectie uit onze galerie. Wij hebben meer dan 80 bronzen beelden en objecten en een collectie sieraden op voorraad.

Maak hieronder een keuze of bekijk ze hier allemaal

relatiegeschenken - bronzen beelden - stieren  bronzen beelden voor jubileum, afscheid of verjaardag  beelden voor natuur- en paardenliefhebber  geschenken voor jubileum, huwelijk en verjaardag


 

Cadeaubon Broodje Brons

U kunt ook kiezen voor een cadeaubon. Deze bestaat uit een "Broodje Brons" in een geschenkkistje, met een uitleg over het bronsgieten, een uitnodiging voor een (eventueel) atelierbezoek en een cadeaubon met daarop het te besteden bedrag.

bronzen beeld relatiegeschenk

Alle beelden zijn te zien en te koop in onze galerie. We hebben dus geen winkel met grote oplages, maar u kunt bij ons beelden kopen die we zelf ontwerpen en gieten, in eigen atelier en in beperkte oplage.

Openingstijden: Eke zaterdag van 11-17 uur (op afspraak). De andere dagen zijn we druk bezig met het maken van onze beelden.

Bel of mail voor meer informatie: 06-50549457 / info@mooibrons.nl of plan een bezoek aan onze galerie:

Afspraak maken voor galeriebezoek    

 


 

Een aantal van onze klanten en opdrachtgevers:

 • Tilburg University
 • VSB-Fonds
 • St.Jan Baptistschool
 • Lamers Machinehandel
 • Maastricht UMC
 • VBI
 • Zorg zonder Zorg
 • Makro
 • Juwelier Verlinden
 • Van Halteren Groep
 • Universiteit Utrecht - Faculteit Diergeneeskunde
 • LLTB
 • Rabobank Parkstad Limburg
 • SBRH
 • Kempen & Co
 • Radboud UMC
 • Veiligheidsregio Noord-Holland
 • Van den Biggelaar
 • Theo Pouw Groep
 • UMC Utrecht
 • MYbusinessmedia
 • LHV-Huisartsenkring ZO-Brabant
 • NAFA Europe
 • HLB Blömer Accountants
 • Gaia Westland
 • Barth Slijkhuis BV
 • EW-CD Beheer
 • C & G Holding BV
 • Kneco BV
 • SOMT Holding BV
 • VZW Durme
 • Kern Notarissen
 • Lendi BV
 • Leuven UZ
 • ProMedia MBM
 • Bolscher & Smits Netwerk Notarissen
 • Alfa Laval
 • Truvion Healthcare
 • Coldservice Group
 • Arteel BV
 • Siesling BV
 • Natuurmonumenten
 • Meditaxi BV
 • VU / Vakgroep Urologie
 • Hellenique Media
 • Tauro Beheer

Zoek, net als velen voor u, een mooi en passend cadeau in onze galerie. Het liefst heeft u natuurlijk een beeld dat op de een of andere manier aansluit bij uw speech. Er kan bijvoorbeeld verwezen worden naar iemands inzet en kracht, de liefde voor de natuur die iemand overbracht op anderen, de tijd van rust die aanbreekt na een stressvolle baan, kortom een speech waarbij woorden en beeld elkaar aanvullen. Vaak zien we dat een bezoek aan onze galerie de creativiteit activeert en dat de speech vanzelf vorm krijgt.

Bronze Sculpture cadeau    Er kan altijd geruild worden.


 

Wij gieten onze beelden zelf en hebben maar één exemplaar op voorraad.  Als dit verkocht is  duurt het soms lang voor het weer aanwezig is in de galerie, want we gieten de bestellingen eerst. Laat daarom weten als u interesse heeft in een beeld, dan zorgen we dat het weer in de galerie staat.

beelden van brons, kunstenaar en vakmanschap

Alle beelden zijn online te koop, maar ook in onze galerie. Beelden die we zelf ontwerpen en gieten, in eigen atelier en in zeer kleine oplage. Gemaakt met liefde, gevoel en vakmanschap. 

 


pinguin met jong - bronzen beeld bronzen beeld - Grizzly-beer bronzen beeld - mannentorso trekpaard - bronzen beeld bronzen beeld - Uil op boeken geschenk natuur - bronzen beeld winterkoninkje


 

video bronzen beeld vogel - ijsvogel - kingfisher

10 redenen om te kiezen voor een relatiegeschenk lees verder:

Galerie bronzen beelden - jubileum en afscheid

10 belangrijke vragen bij het kiezen van een relatiegeschenk lees verder:

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen

Bestellen?

U heeft momenteel geen beeld in bestelling.

UPDATE BEELDEN IN DE GALERIE

Staat het beeld van uw keuze niet meer in de galerie? We gaan het weer maken, maar nog even geduld. Kijk op de pagina: 'Wanneer is dit beeld klaar' of mail ons welk beeld u graag zou willen zien: info@mooibrons.nl
Aanmelden: Update Beelden
 • iDeal logo
 • Betalen met Bancontact
 • Pinnen
 • Gezellig lunchen in de omgeving
 • Prachtige omgeving kunstgalerie
 • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons
© 2010 - 2024 mooibrons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel