Galerie - winkelwagen

Geen bronzen beeld besteld
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons

Nieuws uit het atelier

Blijf op de hoogte van onze nieuwe beelden, de sieradencollectie in zilver en inspiratie op gebied van kunst en natuur
Stuur mij Nieuws uit het atelier

Bronzen beeld - Fleckvieh koe

€ 875,00 (inclusief 9% btw)
Aantal

Bronzen beeld van een Fleckvieh koe

Dubbeldoelras koe - bronzen beeld

Dit beeld is 20 cm breed en staat op sokkel van natuursteen. 

 

Cadeau jubileum landbouw  - beeld koe

In onze galerie kunt u deze koe momenteel alleen bekijken in de onderstaande bruinoranje kleur (met of zonder sokkel). U kunt het beeld wel in een van de andere kleuren bestellen, maar de levertijd is lang (2 maanden).

koeien dubbeldoelras
 

Fleckvieh is een modern dubbeldoelras, dat betekent dat er zowel voor de melk- als vleesproductie gefokt wordt. De koeien produceren melk van goede kwaliteit, de stieren worden gehouden voor hun uitstekende vlees. Ze passen zich zeer gemakkelijk aan en hebben een sterke weerstand. Ook kalveren de koeien natuurlijk, zonder noodzaak voor keizersnedes of hulp. Hierdoor is de Fleckvieh koe geliefd bij boeren over de hele wereld.Ook in Nederland wordt dit runderras steeds populairder.

 

Wilt u dit koeienbeeld bekijken in de galerie?  U bent van harte welkom in onze galerie in Milsbeek (onder Nijmegen).

 

  <- een beeld per post versturen

In deze coronatijd laat u het beeld van uw keuze misschien liever versturen. Elk beeld wordt met zorg verpakt en ter bescherming in een dubbele verpakking verstuurd. Ruilen of retourneren is uiteraard mogelijk.

 

Wilt u dit beeld liever bekijken in onze galerie? U bent van harte welkom, maar we vragen u wel van te voren een afspraak te maken. Openingstijden galerie: elke zaterdag van 11-17 uur, de andere dagen ook op afspraak. 

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen