Bronzen beeld - Fleckvieh koe

Artikel 3 van 4
€ 875,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Bronzen beeld van een Fleckvieh koe

 

Dubbeldoelras koe - bronzen beeld

Dit beeld is 20 cm breed en staat op sokkel van natuursteen. 

beelden voor de agrarische sector

"Misschien komt het doordat ik ben opgegroeid in Noord-Holland. Weliswaar in een nieuwbouwwijk, aan de rand van Amsterdam-Noord, maar op steenworpafstand van het platteland. Ik fietste naar de paardrijles en onderweg waren daar altijd de koeien. Zwart-bonte koeien, een weiland vol. Vreedzaam bij elkaar en altijd tevreden. Net als deze Fleckvieh-koe."

 

Cadeau jubileum landbouw  - beeld koe

In onze galerie kunt u deze koe momenteel alleen bekijken in de onderstaande roodbruine kleur (met of zonder sokkel). U kunt het beeld wel in een van de andere kleuren bestellen, maar de levertijd is lang (2 maanden).

koeien dubbeldoelras
 

Fleckvieh is een modern dubbeldoelras, dat betekent dat er zowel voor de melk- als vleesproductie gefokt wordt. De koeien produceren melk van goede kwaliteit, de stieren worden gehouden voor hun uitstekende vlees. Ze passen zich zeer gemakkelijk aan en hebben een sterke weerstand. Ook kalveren de koeien op natuurlijk wijze, zonder noodzaak voor keizersnedes of hulp. Hierdoor is de Fleckvieh koe geliefd bij boeren over de hele wereld. Ook in Nederland wordt dit runderras steeds populairder.

 

Wilt u dit koeienbeeld bekijken in de galerie?  U bent van harte welkom in onze galerie in Milsbeek (onder Nijmegen).

 

  <- een beeld per post versturen

Misschien laat u het beeld van uw keuze liever versturen. Elk beeld wordt met zorg verpakt en ter bescherming in een dubbele verpakking verstuurd. Ruilen of retourneren is uiteraard mogelijk.

 

Wilt u dit koeienbeeld liever bekijken in onze galerie? U bent van harte welkom. Openingstijden galerie: elke zaterdag van 11-17 uur (op afspraak).

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen

 

Bestellen?

U heeft momenteel geen beeld in bestelling.

UPDATE BEELDEN IN DE GALERIE

Staat het beeld van uw keuze niet meer in de galerie? We gaan het weer maken, maar nog even geduld. Kijk op de pagina: 'Wanneer is dit beeld klaar' of mail ons welk beeld u graag zou willen zien: info@mooibrons.nl
Aanmelden: Update Beelden
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons
© 2010 - 2024 mooibrons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel