Meer informatie of een afspraak maken?

informatie galerie en kunst atelier

Wilt u onze galerie bezoeken of heeft u een vraag? 

Wilt u onze beelden graag in het echt zien? Zoekt u een beeld voor een bijzondere gelegenheid, wilt u een afspraak maken voor een bezoek of heeft u een opmerking of vraag?

Bellen gaat het snelste: 06-50549457 maar u kunt ook appen: 06-11074743

Mailen kan natuurlijk ook: info@mooibrons.nl

Of laat een boodschap achter via het contactformulier. Scroll daarvoor door naar beneden. Wij reageren dezelfde dag nog op uw vragen en reacties. 


 

Afspraak  bezoek galerie

 

Persoonlijk kennismaken

We ontvangen u altijd graag in onze galerie. We hechten grote waarde aan persoonlijke kennismaking en vinden het leuk om te horen voor welke gelegenheid u een beeld zoekt. We nemen daar dan ook alle tijd voor.

Op de zaterdag kunt u nog steeds van 11-17 uur onze galerie bezoeken, maar we vragen u wel vooraf contact op te nemen, zodat we een tijdslot kunnen afspreken. De andere dagen zijn we bezig in ons atelier en de gieterij met het maken van de beelden en daar hebben we al onze tijd voor nodig. 

Onze galerie bevindt zich in Milsbeek: een rustig dorpje tussen de landerijen en gelegen aan de Maas. In de omgeving zijn mooie wandelroutes en gezellige restaurantjes.

 

galerie op de grens van Limburg, Gelderland en Noord-Brabant

 

Galeriebezoek: een kwestie van vertrouwen 

Onze bezoekers komen uit heel Nederland en vaak van ver, dus een bezoek moet wel de moeite waard zijn. We nemen dan ook voor iedereen de tijd. Tijd om kennis te maken, uw wensen te vernemen, de mogelijkheden van brons te laten zien en natuurlijk is er tijd voor koffie. Ons uitgangspunt is vertrouwen.  

Na een bezoek aan onze galerie moet u vertrouwen hebben in de kwaliteit van onze bronzen beelden, maar ook in ons, als makers. Daarnaast wilt u kunnen vertrouwen op discretie, betrokkenheid en eerlijkheid. En voor ons is het belangrijk dat wij er vertrouwen in hebben dat het beeld dat u uitkiest, de juiste keuze is. En dat - als het een cadeau betreft - degene die het beeld ontvangt er ook echt blij mee is. Daarom kan een beeld altijd geruild worden, ook zonder factuur.

 

Bronzen beelden kijken

 

Galerie bij Nijmegen

Onze galerie bevindt zich in Milsbeek, een klein plaatsje onder Nijmegen. Daar hebben we ook onze bronsgieterij  waar we onze beelden gieten volgens de vacuumgietmethode. U moet zijn op Sprokkelveld 10: de galerie bevindt zich boven, de gieterij beneden.

Overweegt u een bezoek te brengen aan onze galerie en atelier? U bent van harte welkom.

Op zaterdag is de galerie geopend van 11-17 uur, maar wel op een afgesproken tijdstip. We nemen graag de tijd voor onze bezoekers. Bel of mail voor het maken van een afspraak: 06-50549457 of info@mooibrons.nl

 

 

Woont u in België of Duitsland? Voor onze galerie rijdt u naar Milsbeek, Sprokkelveld 10 (Milsbeek ligt onder Nijmegen). De afstand tot Genk is 1 u.20 min en tot Antwerpen een kleine 2 uur. Vanaf Düsseldorf is het 1 u.15 min rijden en Münster ligt op 2 uur afstand.

 

Uw favoriete beeld thuisgestuurd

Bent u geïnteresseerd in onze bronzen beelden, maar wilt of kunt u  niet naar onze galerie komen? Natuurlijk kunnen wij het beeld van uw keuze ook versturen. 

Daarvoor bestelt u online of u neemt contact met ons op over het beeld dat u graag wilt ontvangen. We nemen alle details met u door en u krijgt het beeld zorgvuldig verpakt thuisbezorgd.

kunst als cadeau voor jubileum, afscheid of relatie

 

Achteraf toch liever een andere keuze gemaakt? Laat het ons weten, kom binnen 6 maanden naar onze galerie, en u kunt het beeld nog ruilen. En betreft het een cadeau? Dit geldt ook voor degene die het beeld cadeau krijgt. En uiteraard kan een beeld binnen de wettelijke termijn geretourneerd worden.

 

Telefonisch zijn wij elke dag bereikbaar van 9.00 tot 20.00 uur:  tel. 06-50549457

Bestellen?

U heeft momenteel geen beeld in bestelling.

UPDATE BEELDEN IN DE GALERIE

Staat het beeld van uw keuze niet meer in de galerie? We gaan het weer maken, maar nog even geduld. Kijk op de pagina: 'Wanneer is dit beeld klaar' of mail ons welk beeld u graag zou willen zien: info@mooibrons.nl
Aanmelden: Update Beelden
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons
© 2010 - 2024 mooibrons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel