Galerie - winkelwagen

Geen beeld besteld
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons

Nieuws uit het atelier

Blijf op de hoogte van onze nieuwe beelden, de sieradencollectie in zilver en inspiratie op gebied van kunst en natuur
Stuur mij Nieuws uit het atelier

Meer informatie of een afspraak maken?

informatie galerie en kunst atelier

 

Wilt u onze galerie en atelier bezoeken of heeft u een vraag? 

Wilt u onze beelden graag in het echt zien? Zoekt u een beeld voor een bijzondere gelegenheid, wilt u een afspraak maken voor een bezoek of heeft u een opmerking of vraag?

Bellen gaat het snelste: 06-50549457

Mailen kan natuurlijk ook: info@mooibrons.nl

Of laat een booschap achter via het contactformulier. Scroll daarvoor door naar beneden. Wij reageren dezelfde dag nog op uw vragen en reacties. 

 

Bestelt u online, houd er dan rekening mee dat het heel erg druk is bij de postbezorging. Bestel dus op tijd! Komt u liever naar onze galerie om een beeld op te halen? Dat kan ook 's avonds. 

 

Corona-maatregelen

We ontvangen u altijd graag in onze galerie. We hechten grote waarde aan persoonlijke kennismaking en vinden het leuk om te horen voor welke gelegenheid u een beeld zoekt. We nemen daar dan ook alle tijd voor.

Uiteraard nemen we alle maatregelen in acht die voorgeschreven zijn door het RIVM. We houden 1,5 meter afstand en u kunt maar met een beperkt aantal personen tegelijk komen. 

Vanwege de corona-maatregelen ontvangen we niet meer dan twee personen tegelijk.

Op de zaterdag kunt u nog steeds van 11-17 uur onze galerie bezoeken, maar we vragen u wel vooraf of op de dag zelf contact op te nemen, dan weten we dat we u kunnen verwachten. De andere dagen vragen we u een afspraak te maken. Onze galerie bevindt zich in Milsbeek: een rustig dorpje tussen de landerijen en gelegen aan de Maas

 

bronzen vogels online kopen

 

Galeriebezoek: een kwestie van vertrouwen 

Onze bezoekers komen uit heel Nederland en vaak van ver, dus een bezoek moet wel de moeite waard zijn. We nemen dan ook voor iedereen de tijd. Tijd om kennis te maken, uw wensen te vernemen, de mogelijkheden van brons te laten zien en natuurlijk is er tijd voor koffie. Ons uitgangspunt is vertrouwen.  

Na een bezoek aan onze galerie moet u vertrouwen hebben in de kwaliteit van onze bronzen beelden, maar ook in ons, als makers. Daarnaast wilt u kunnen vertrouwen op discretie, betrokkenheid en eerlijkheid. En voor ons is het belangrijk dat wij er vertrouwen in hebben dat het beeld dat u uitkiest, de juiste keuze is. En dat - als het een cadeau betreft - degene die het beeld ontvangt er ook echt blij mee is. Daarom kan een beeld altijd geruild worden, ook zonder factuur.

 

Galerie bij Nijmegen

Onze galerie bevindt zich in Milsbeek, een klein plaatsje onder Nijmegen. Daar hebben we ook onze bronsgieterij  waar we onze beelden gieten volgens de vacuumgietmethode. U moet zijn op Sprokkelveld 10: de galerie bevindt zich boven, de gieterij beneden.

Overweegt u een bezoek te brengen aan onze galerie en atelier? U bent van harte welkom.

Op zaterdag is de galerie geopend van 11-17 uur, maar we vragen u uitdrukkelijk van tevoren te bellen, zodat we ons kunnen houden aan de RIVM-richtlijnen. Op de andere dagen bent u ook van harte welkom, maar dan op afspraak. Bel of mail: 06-50549457 of info@mooibrons.nl

 

 

Woont u in België of Duitsland? Voor onze galerie rijdt u naar Milsbeek, Sprokkelveld 10 (Milsbeek ligt onder Nijmegen). De afstand tot Genk is 1 u.20 min en tot Antwerpen een kleine 2 uur. Vanaf Düsseldorf is het 1 u.15 min rijden en Münster lligt op 2 uur afstand.

 

Uw favoriete beeld thuisgestuurd

Bent u geïnteresseerd in onze bronzen beelden, maar wilt of kunt u  niet naar onze galerie komen? Natuurlijk kunnen wij het beeld van uw keuze ook versturen. 

Daarvoor bestelt u online of u neemt contact met ons op over het beeld dat u graag wilt ontvangen. We nemen alle details met u door en u krijgt het beeld zorgvuldig verpakt thuisbezorgd.

kunst als cadeau voor jubileum, afscheid of relatie

 

Achteraf toch liever een andere keuze gemaakt? Laat het ons weten, kom binnen 6 maanden naar onze galerie, en u kunt het beeld nog ruilen. En betreft het een cadeau? Dit geldt ook voor degene die het beeld cadeau krijgt. En uiteraard kan een beeld binnen de wettelijke termijn geretourneerd worden.

 

Telefonisch zijn wij elke dag bereikbaar van 9.00 tot 20.00 uur:  tel. 06-50549457