Een bronzen beeld in uw tuin

 

Tuinbeelden, ze zijn er in alle soorten en maten, van een goedkoop betonnen beeld tot een vergulde boeddha. Niks mis mee, maar u kijkt op deze website, dus u bent op zoek naar iets anders. U heeft waarschijnlijk interesse in kunst en cultuur en bent benieuwd naar een bronzen beeld. Wat is er zoal en zou het bij u in de tuin passen? Misschien het prachtige paardenbeeld dat hieronder centraal staat? Een uniek beeld, dat een schitterende aanwinst voor uw tuin kan zijn.

Kunst in de tuin

Voor wie zijn deze beelden bedoeld?

Voor iedereen die het bijzondere van een bronzen beeld weet te waarderen. Die elke dag wil genieten van een uniek en waardevol kunstwerk. Een kunstwerk dat zijn waarde behoudt, want een bronzen beeld gaat eeuwig mee.

Hebben jullie voor mij het juiste beeld?

Houdt u niet van vogels, torso's, paarden of stieren? Dan bent u bij ons verkeerd, want daar hebben we er veel van. Ook als u alleen van abstracte objecten, grofgeboetseerde dieren of Giacometti-achtige beelden houdt kunnen we u niet helpen. 

Is mijn tuin geschikt voor een bronzen beeld?

Ja, zonder twijfel. Hoe groot of klein uw tuin ook is, een bronzen beeld vormt altijd een bijzondere blikvanger, een mooi contrast met het groen en kleur van planten en struiken. In de loop van het jaar wordt de tegenstelling tussen het duurzame van brons en het vergankelijke van bloemen en het blad van bomen en struiken zichtbaar. Dit geeft in elk seizoen een andere dynamiek. Van een bronzen beeld geniet u het hele jaar door, elke dag weer.

 

Kunst in de tuin - vogelbeeld van brons   Mannenbeeld kunst in huis, tuin of terras   Paardenbeelden voor ruiter of amazone

 

Hoe begin ik mijn zoektocht?

Gewoon op internet. Bedenk welke thema's u aanspreken. Zoek bij afbeeldingen, bekijk websites zoals die van ons en bekijk welke voorkeur u beiden heeft. Want u moet het natuurlijk wel met elkaar eens zijn. Het is niet onverstandig om tijdens deze eerste oriëntatie na te denken over het budget. Wat mag het kosten?

 

Kan ik binnen mijn budget een beeld vinden?

Een bronzen beeld is nu eenmaal duurder dan een betonnen tuinbeeld. Een bronzen beeld maken bestaat uit 10 stappen en stap 1 is het origineel maken. Dan volgen er nog 9 andere die allemaal even belangrijk zijn voor een mooi resultaat. Bij ons vindt het hele proces plaats onder één dak: van het eerste ontwerp op papier en de creatie in klei of was, tot de laatste details in het afwerken en patineren. Pas als een beeld helemaal perfect is zetten we het in onze galerie. Elk beeld is door de verschillen in patine en afwerking uniek en het prijsverschil tussen de beelden heeft voornamelijk te maken met de grootte van het beeld. 

 

Een ijsvogel bij uw vijver         Torso in de tuin - kunst bij huis

Een ijsvogel bij de vijver heeft u voor € 1.125,-  en voor € 9.750,- had deze imposante mannentorso tot in de eeuwigheid bij u in de tuin kunnen staan (dit mannenbeeld is niet meer te koop)

 

Een prachtig bronzen beeld in huis of tuin

Wat is er nu leuker dan te zoeken naar elementen en objecten waarmee je je tuin nog persoonlijker en sfeervoller kunt maken. Een smaakvolle keuze is ruimte maken voor kunst, zoals een bronzen beeld. Niet alleen mooi voor in huis, maar ook buiten te midden van het groen van planten, bomen en struiken komt zo'n beeld prachtig uit. Voor een bijzondere en stijlvolle tuin.

 

 vrouw bronzen torso - klassiek beeld     Prachtig tuinbeeld van bons op gemetselde muur

Onze grote beelden beginnen op te raken. Van de meeste is maar één exemplaar gemaakt, dat wil zeggen: op=op.

Dus... ziet u een beeld dat u raakt, een beeld dat u al helemaal in uw huis of tuin ziet staan, kom het dan eens in het echt bekijken. 

 

Genieten in eigen tuin

In elk seizoen is het fijn om buiten te zijn, maar het voorjaar heeft iets speciaals. Een heerlijk seizoen waarin we kunnen genieten van alles wat gaat groeien en bloeien. De deur naar de tuin kan open blijven staan, het tuinstel staat er fris en uitnodigend bij, potten en borders zijn gevuld met kleurrijke éénjarigen, kortom het is volop genieten. Genieten van het buiten zijn, de vogels, de insecten, de rust en de ontluikende natuur om je heen, dat geeft nieuwe energie.

 

Bronzen beelden van vogels

Grond omspitten en eenjarigen planten... onder het toeziend oog van een roodborstje.

 

Groot of klein maakt niet uit

Tijdens de pandemie hebben we iets ervaren dat de meeste van ons nog nooit hebben meegemaakt: niet weten wanneer je ooit nog op vakantie kunt gaan, dat een strandwandeling  geen vanzelfsprekendheid meer is en dat zelfs een picknick met vrienden in het park verboden is. In de coronatijd is pas echt gebleken wat een waardevol bezit een tuin eigenlijk is. Groot of klein, maakt niet uit. Uw eigen stukje natuur, met bomen, planten en bloemen, een heerlijk tuinstel en alles waar u verder nog van kan genieten. Misschien denkt u al lang aan een kunstwerk in huis of een bronzen beeld in uw tuin. Een beter moment om erover na te denken is er niet. Door de coronacrisis hebben we veel moeten thuisblijven, maar dat "thuis" kunt u zo mooi en aangenaam maken als u zelf wilt.

Wanneer u een bronzen beeld in de tuin overweegt, is het belangrijk om niet te overhaasten. Bedenk eerst op welke plek u er het meest plezier aan beleeft. Wilt u dat het zichtbaar is vanuit uw huis? Zoekt u iets voor op het terras? Heeft u een vijver waar het bij moet passen? Kan het zomer en winter buiten blijven, of wilt u juist een beeld dat ’s winters naar binnen kan? Een jaar heeft vier seizoenen en natuurlijk wilt u al deze seizoenen kunnen genieten van uw tuin én van uw bronzen beeld.

 

Twee voorbeelden

Twee heel verschillende voorbeelden van bronzen beelden. Een vogelbeeld spreekt veel mensen aan vanwege de uitstraling, de gelijkenis en de verbondenheid met de natuur, het andere beeld is voor een kunstliefhebber die iets bijzonders zoekt, niet alleen in het thema en de betekenis, maar ook in het maakproces en de gedachte erachter. Maar allebei staan ze prachtig is huis en tuin.

 tuinbeeld vogel brons   Het Lijden van Christus in beeld

 

Zou een bronzen beeld uw tuin ook mooier maken? Van elk beeld hebben wij maar één exemplaar, dus bent u geïnteresseerd, kom gerust een keer kijken in onze galerie. 

 

Op afspraak

We ontvangen u graag in onze galerie. We hechten grote waarde aan persoonlijke kennismaking en vinden het leuk om te horen voor welke gelegenheid u een beeld zoekt. We nemen daar dan ook alle tijd voor. Want natuurlijk komt u voor de beelden, maar we maken ook graag tijd om kennis te maken.

Daarom vragen we u een tijdstip af te spreken als u onze galerie wilt bezoeken. Dit kan alleen op zaterdag, de andere dagen zijn we druk met het maken van de beelden. Onze galerie bevindt zich in Milsbeek: een rustig dorpje tussen de landerijen en gelegen aan de Maas. Op zaterdag zijn we open van 11-17 uur. 


 

U kunt uw favoriete beeld ook laten thuisbezorgen.

Informeer hoe wij daarbij te werk gaan.

Bronzen beelden   <- klik hier voor meer informatie

 

Bekijk het beeld van uw voorkeur! 

Klik op de foto's voor meer informatie. Bij de meeste beelden hebben we behalve foto's ook een video geplaatst

Bronzen beelden Grote Vrouwentorso Panthea  Mannentorso Kratos - kunst in de tuin  Bronzen beelden - Vrouwentorso Arete in de galerie 

     Helaas, al verkocht              ook al verkocht                 niet meer in de galerie

 

mannentorso Aniketos   Torso man - bronzen beeld huis en tuin  Bronzen tuinbeelden - mannenfiguur 

 

bronzen beeld in huis of tuin  

gemaakt in opdracht

 

Paardenbeeld van brons  Vrouwentorso Arete

 

Paardenbeelden - paardentorso Equus II  gallery bronze sculptures horses

 

Torso man - expositie bronzen beelden in tuin

Het beeld Mannentorso Kallisto staat prachtig in huis en tuin. Het past zowel in een moderne omgeving als in een romantische tuin. 

 

Bronzen beeld vrouw  - Bronzeskulptur Frau  Sorry, al verkocht.

Het beeld Vrouwentorso Panthea was ons grootste vrouwenbeeld. Zo'n beeld vraagt om een huis met ruimte of een tuin met uitzicht. Deze vrouwentorso staat inmiddels bij iemand in de tuin mooi te wezen op een bijpassende zuil van gepolijst hardsteen.

 

Bezoek aan onze galerie plannen?

Op zaterdag open van 11-17 uur, maar we vragen u altijd een afspraak te maken.

 

Galerie openingstijden in de zomer

Dit zwaluwpaartje vormt ook een verrijking op uw terras of in de tuin.

 

Onze beelden worden sneller verkocht, dan dat we ze gemaakt hebben, dus wilt u een beeld dat niet op voorraad is en nog gegoten moet worden? Wacht niet tot het online weer te koop komt, want dat duurt soms langer dan een jaar. Laat het ons weten, en informeer wanneer we het beeld dat uw interesse heeft weer gieten: info@mooibrons.nl 

 

Deze beelden staan prachtig in uw tuin en op uw terras... 

Heeft u niet alleen een mooi huis, maar ook een fraaie, met zorg aangelegde tuin? En daar zou u best een mooi kunstwerk in willen zien? Wat maakt uw tuin nog mooier, wat kunt u toevoegen waardoor het nog fijner is om er te zijn, om rond te kijken, lekker te ontspannen en te genieten. Misschien een van deze beelden...

bronzen beelden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een bronzen beeld uitkiezen

Een beeld kies je niet uit van een plaatje, je moet het zien, voelen en eromheen kunnen lopen. We plaatsen bij elk beeld een video, maar raden toch altijd aan om een bezoek aan onze galerie te brengen. Dat is ook de plek waar de beelden ontworpen en geboetseerd worden en waar we ze de laatste afwerking geven als ze gegoten zijn. Omdat we zelf gieten, kunt u de gehele ontstaansgeschiedenis volgen. Tijdens zo'n bezoek wordt vanzelf duidelijk of u inderdaad een klik heeft met een beeld en ook of het past bij uw huis of tuin. En waarschijnlijk komt u niet alleen en dan is het belangrijk dat u beiden hetzelfde gevoel heeft bij een beeld. Voor dit proces wilt u uiteraard rustig de tijd kunnen nemen en dat kan bij ons.

Waarschijnlijk komt u van ver, u neemt de tijd om naar ons toe te komen, dus wij nemen ook de tijd en maken graag kennis met u. De koffie staat klaar!

Mooi: een bronzen beeld in de tuin

 

Woont u in België of Duitsland? We begroeten u graag. De afstand tot Genk is 1 u.20 min en tot Antwerpen een kleine 2 uur. Vanaf Düsseldorf is het 1 u.15 min rijden en Münster lligt op 2 uur afstand. We waarderen het zeer als u de moeite wilt nemen naar onze galerie te komen en nemen alle tijd voor u. Een bronzen beeld gaat levenslang mee, dus uitgebreid kijken, goed overleg, vertrouwen en een weloverwegen keuze zijn belangrijk. Wij hebben geen haast en hopelijk heeft u dat ook niet. De meeste bezoekers blijven 1 tot 2 uur.

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen

 

Bestellen?

U heeft momenteel geen beeld in bestelling.

UPDATE BEELDEN IN DE GALERIE

Staat het beeld van uw keuze niet meer in de galerie? We gaan het weer maken, maar nog even geduld. Kijk op de pagina: 'Wanneer is dit beeld klaar' of mail ons welk beeld u graag zou willen zien: info@mooibrons.nl
Aanmelden: Update Beelden
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons
© 2010 - 2024 mooibrons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel