Winterkoninkje

Artikel 3 van 27
€ 595,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Het winterkoninkje staat symbool voor moed, gevoeligheid, verbeeldingskracht, blijmoedigheid, vindingrijkheid en stoutmoedigheid.  Zijn motto is: "Waar een wil is, is een weg". 

 

Winterkoninkje op een tak. Dit bronzen beeld staat op een sokkel van gepolijst natuursteen. 

  Winterkoninkje - beeld cadeau huwelijk, verjaardag, afscheid

Bronzen beelden maken is handwerk, dus elk beeld is net even anders.  Het winterkoninkje is ongeveer zo groot als in het echt. Het beeld is, inclusief de sokkel van 6x6x6cm: 19 cm hoog. 

Wij worden er zelf altijd blij van als er weer een winterkoninkje in onze galerie staat.

 

Een winterkoninkje hoort echt in onze tuin

Hij trekt in het najaar niet naar het zuiden weg, maar blijft in ons land en verdedigt gepassioneerd zijn territorium. Wie er een in de tuin heeft, kan hem dus ook goed horen.

Bronzen beelden - vogels in de herfst

Hoe komt het winterkoninkje aan zijn naam? Daar geeft het sprookje Der Zaunkönig van de gebroeders Grimm antwoord op. Het winterkoninkje leert ons een belangrijke les:  Maak gebruik van al je mogelijkheden om te zorgen dat je vooruit komt in het leven. 

 

Uw favoriete beeld thuisbezorgd

Bent u geïnteresseerd in een van onze bronzen beelden, maar bent u niet in de gelegenheid naar onze galerie komen? U kunt het Winterkoninkje natuurlijk ook laten versturen. Het beeld wordt met zorg verpakt en ter bescherming in een dubbele verpakking verstuurd.

Achteraf toch liever een andere keuze gemaakt? Laat het ons weten, kom binnen 6 maanden naar onze galerie, en u kunt het beeld nog ruilen (of degene die het beeld cadeau krijgt). En uiteraard kan het beeld binnen de wettelijke termijn geretourneerd worden.

bronzen beelden laten bezorgen

 

Wilt u onze bronzen beelden liever 'in het echt' bekijken? U bent van harte welkom in onze galerie. Openingstijden: elke zaterdag van 11-17 uur (op afspraak). 

Wilt u online bestellen? Op de video kunt u het winterkoninkje van alle kanten bekijken, maar elk beeld ziet er net even anders uit. Alles is handwerk, dus elk winterkoninkje is uniek. Heeft u vragen, bijvoorbeeld over het versturen van een beeld? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457.

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen

Bestellen?

U heeft momenteel geen beeld in bestelling.

UPDATE BEELDEN IN DE GALERIE

Staat het beeld van uw keuze niet meer in de galerie? We gaan het weer maken, maar nog even geduld. Kijk op de pagina: 'Wanneer is dit beeld klaar' of mail ons welk beeld u graag zou willen zien: info@mooibrons.nl
Aanmelden: Update Beelden
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons
© 2010 - 2024 mooibrons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel