Galerie - winkelwagen

Geen bronzen beeld besteld
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons

Nieuws uit het atelier

Blijf op de hoogte van onze nieuwe beelden, de sieradencollectie in zilver en inspiratie op gebied van kunst en natuur
Stuur mij Nieuws uit het atelier

Winterkoninkje

€ 525,00 (inclusief 9% btw)
Aantal

Het winterkoninkje staat symbool voor moed, gevoeligheid, verbeeldingskracht, blijmoedigheid, vindingrijkheid en stoutmoedigheid.  Zijn motto is: "Waar een wil is, is een weg". 

 

Winterkoninkje op een tak. Dit bronzen beeld staat op een sokkel van gepolijst natuursteen. 

  Winterkoninkje - beeld cadeau huwelijk, verjaardag, afscheid

Bronzen beelden maken is handwerk, dus elk beeld is anders. Dit is het beeld dat we momenteel in onze galerie hebben. Het winterkoninkje is net zo groot als in het echt. Het beeld is, inclusief de sokkel van 6x6x6cm: 19 cm hoog. 

 

Een winterkoninkje hoort echt in onze tuin

Hij trekt in het najaar niet naar het zuiden weg, maar blijft in ons land en verdedigt gepassioneerd zijn territorium. Wie er een in de tuin heeft, kan hem dus ook goed horen.

Bronzen beelden - vogels in de herfst

Hoe komt het winterkoninkje aan zijn naam? Daar geeft het sprookje Der Zaunkönig van de gebroeders Grimm antwoord op. Dit is de les van het winterkoninkje:  Maak gebruik van al je mogelijkheden om te zorgen dat je vooruit komt in het leven. 

 

Uw favoriete beeld thuisbezorgd

Bent u geïnteresseerd in een van onze bronzen beelden, maar wilt u vanwege het coronavirus liever niet naar onze galerie komen? U kunt het beeld van uw keuze natuurlijk ook laten versturen. Elk beeld wordt met zorg verpakt en ter bescherming in een dubbele verpakking verstuurd.

Achteraf toch liever een andere keuze gemaakt? Laat het ons weten, kom binnen 6 maanden naar onze galerie, en u kunt het beeld nog ruilen (of degene die het beeld cadeau krijgt). En uiteraard kan het beeld binnen de wettelijke termijn geretourneerd worden.

bronzen beelden laten bezorgen

 

Wilt u dit winterkoninkje liever bekijken in onze galerie? U bent van harte welkom. Openingstijden galerie: elke zaterdag van 11-17 uur (we vragen u wel van te voren te bellen), de andere dagen op afspraak. 

Wilt u online bestellen? Bekijk de video om het winterkoninkje van alle kanten goed te kunnen beoordelen. Heeft u vragen over het versturen van een beeld? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457.

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen