Galerie - winkelwagen

Nog geen bronzen beeld besteld
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons

Nieuws uit het atelier

Blijf op de hoogte van onze nieuwe beelden, de sieradencollectie in zilver en inspiratie op gebied van kunst en natuur
Stuur mij Nieuws uit het atelier

Uil op boeken II - bronzen beeld

€ 795,00 (inclusief 9% btw)
Aantal

Heeft uw zoon of dochter, uw broer, zus of partner jaren van wetenschappelijke studie en onderzoek achter de rug? Bent u op zoek naar een cadeau dat waardering uitspreekt voor alle inspanning, de verdieping en het doorzettingsvermogen?

Een uil op een boeken is het symbool voor wijsheid en dus een mooi geschenk voor het behalen van een master of het voltooien van een proefschrift of voor een inauguratie van een hoogleraar. 

 

Bronzen uil voor afstuderen, master of promoveren Jaren gewerkt aan een mooie toekomst

 

Dit beeld is ook uitermate geschikt als jubileum- of afscheidscadeau. Het laat zien dat iemands inbreng en kennis zeer gewaardeerd is.

 

Wilt u een indruk krijgen van het gehele beeld, bekijk dan de video. Hierop staat het beeld nog op een sokkel van 12 x 11cm. Dit hebben we veranderd in een sokkel van 12 x 10cm, dat staat wat verfijnder. Het beeld is 19 cm hoog (incl. sokkel)

 

Uw favoriete beeld thuisbezorgd

Bent u geïnteresseerd in dit nieuwe beeld 'Uil op Boeken II',  maar wilt of kunt u niet naar onze galerie komen? Natuurlijk kunnen wij het beeld van uw keuze ook versturen. Daarvoor bestelt u online of u neemt contact met ons op over het beeld dat u graag wilt ontvangen. We nemen alle details met u door en u krijgt het beeld zorgvuldig verpakt thuisbezorgd.

 

bronzen beelden  <- meer informatie over verzenden van een beeld

 

Wilt u uw favoriete beeld toch liever eerst bekijken in onze galerie? U bent van harte welkom: elke zaterdag van 11-17 uur, maar we vragen u wel een afspraak te maken zodat we alle tijd voor u hebben. De andere dagen ook op afspraak.

Wilt u online bestellen? Bekijk de video om het beeld van alle kanten goed te kunnen beoordelen. Heeft u vragen over het versturen van een beeld? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457.

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen