Uil op boeken II - bronzen beeld

Artikel 10 van 12
€ 825,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Heeft uw zoon of dochter, uw broer, zus of partner jaren van wetenschappelijke studie en onderzoek achter de rug? Bent u op zoek naar een cadeau dat de trots en waardering uitspreekt voor alle inspanning, de verdieping en het doorzettingsvermogen?

Een uil op een boeken is het symbool voor wijsheid en dus een mooi geschenk voor het behalen van een master of het voltooien van een proefschrift of voor een inauguratie van een hoogleraar. 

Bronzen uil voor afstuderen, master of promoveren Jaren gewerkt aan een mooie toekomst

 

Dit beeld is ook uitermate geschikt als jubileum- of afscheidscadeau. Het laat zien dat iemands inbreng en kennis zeer gewaardeerd is.

 

relatiegeschenk voor  wetenschappelijk onderzoek 

Dit is 'Uil op boeken I' in een oudgroene kleur.

 

Een stapel boeken: symbool voor studie, onderzoek en wijsheid

Al onze beelden hebben een beperkte oplage, dus als we op de helft zijn, gaan we nadenken over een nieuw beeld. Dat moest wel weer een uil op boeken worden, want een stapel boeken vormt een prachtig symbool voor studie, onderzoek en wijsheid. Maar ook omdat ik een echte liefhebber van boeken ben. Als kind was ik al gefascineerd door oude boeken met een leren omslag waar ik veel wijze woorden in vermoedde. Niet dat we dat soort boeken thuis hadden, maar bij een vriendinnetje hadden ze die wel. Waar andere meisjes filmster of fotomodel wilde worden, droomde ik van studeren, klassieke talen en onderzoek. Tien talen wilde ik kunnen lezen, leren hoe je dieren opzet, archeologisch onderzoek doen of anders dierenarts worden...  Dat werd het dus allemaal niet, maar nog steeds vind ik dat jarenlange wetenschappelijke studie en onderzoek een bekroning verdient die levenslang meegaat. Dus daarom dit nieuwe beeld: Uil op Boeken II

 

Beeldje samenwerking onderzoek en afscheid

 

Wilt u een indruk krijgen van het gehele beeld, bekijk dan de video. Hierop staat het beeld nog op een sokkel van 12 x 11cm. Dit hebben we veranderd in een sokkel van 12 x 10cm, dat staat wat verfijnder. Het beeld is 19 cm hoog (incl. sokkel)

 

Uw favoriete beeld thuisbezorgd

Bent u geïnteresseerd in onze beelden,  maar wilt of kunt u niet naar onze galerie komen? Natuurlijk kunnen wij het beeld van uw keuze ook versturen. Daarvoor bestelt u online of u neemt contact met ons op over het beeld dat u graag wilt ontvangen. We nemen alle details met u door en u krijgt het beeld zorgvuldig verpakt thuisbezorgd.

 

bronzen beelden  <- meer informatie over verzenden van een beeld

 

Wilt u uw favoriete beeld toch liever eerst bekijken in onze galerie? U bent van harte welkom: elke zaterdag van 11-17 uur (op afspraak).

Wilt u online bestellen? Bekijk de video om het beeld van alle kanten goed te kunnen beoordelen. Heeft u vragen over het versturen van een beeld? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457.

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen

Bestellen?

U heeft momenteel geen beeld in bestelling.

UPDATE BEELDEN IN DE GALERIE

Staat het beeld van uw keuze niet meer in de galerie? We gaan het weer maken, maar nog even geduld. Kijk op de pagina: 'Wanneer is dit beeld klaar' of mail ons welk beeld u graag zou willen zien: info@mooibrons.nl
Aanmelden: Update Beelden
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons
© 2010 - 2024 mooibrons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel