Galerie - winkelwagen

Geen bronzen beeld besteld
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons

Nieuws uit het atelier

Blijf op de hoogte van onze nieuwe beelden, de sieradencollectie in zilver en inspiratie op gebied van kunst en natuur
Stuur mij Nieuws uit het atelier

Bronzen beeld ijsvogels "Sharing together"

€ 1.275,00 (inclusief 9% btw)
Aantal

Bronzen beeld van twee ijsvogels op een tak uit de serie Samen, met de titel "Sharing together"

op sokkel van gepolijst natuursteen 17 x 9 x 3cm

Gelegenheid cadeau: trouwen, 25, 40 of 50 jaar getrouwd

Dit is een mooi huwelijksgeschenk, op 2 manieren te interpreteren: 

  • het mannetje biedt zijn geliefde een visje aan, om haar hart te veroveren en als belofte altijd goed voor haar te zullen zorgen.
  • het mannetje heeft haast om samen met zijn geliefde aan de toekomst te beginnen, en het vrouwtje is wat praktischer van aard en wil wel goed voorbereid van start gaan. 

Op de video hierboven kunt u het beeld van alle kanten zien. 

 

IJsvogelpaartje - bronzen beeld wildlife

Het beeld 'Sharing Together' patineren we niet meer in deze felblauwe kleur (alleen op verzoek), maar zoals het ijsvogelpaartje hieronder.

 Huwelijksbeelden 

 

Mooie cadeaus

  

Bekijk  hier alle huwelijksbeelden online

 

Bent u alleen geïnteresseerd in dit beeld en wilt u het in het echt bekijken? Of wilt u ook alle andere beelden graag  zien in onze galerie?  We hebben nog veel meer ijsvogels en huwelijksbeelden... 

Uiteraard nodigen we u graag uit om al deze beelden te bekijken in onze galerie in Milsbeek (onder Nijmegen)

 

Uw favoriete beeld thuisbezorgd

Bent u geïnteresseerd in een mooi huwelijksbeeld, maar wilt of kunt u niet naar onze galerie komen? Natuurlijk kunnen wij het beeld van uw keuze ook versturen. Daarvoor bestelt u online of u neemt contact met ons op over het beeld dat u graag wilt ontvangen. We nemen alle details met u door en u krijgt het beeld zorgvuldig verpakt thuisbezorgd.

Achteraf toch liever een andere keuze gemaakt? Laat het ons weten, kom binnen 6 maanden naar onze galerie, en u kunt het beeld nog ruilen (of degene die het beeld cadeau krijgt). En uiteraard kan het beeld binnen de wettelijke termijn geretourneerd worden.

bronzen beelden liefde

 

Wilt u onze beelden toch liever "in het echt" bekijken? Dit liefdevolle huwelijksbeeld gieten we niet vaak en het staat nooit lang in de galerie. Laat ons daarom weten wanneer u geïnteresseerd bent, want begin september beginnen we weer met gieten. Dit ijsvogelpaartje hebben we op z'n vroegst eind september weer in de galerie staan.

Openingstijden galerie: wij zijn nog steeds elke zaterdag open van 11-17 uur, maar we vragen u wel van te voren te bellen (de andere dagen: op afspraak). Heeft u vragen bijvoorbeeld over het laten versturen van een beeld? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457 en we helpen u graag.

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen