Bronzen beeld ijsvogels "Sharing together"

Artikel 7 van 15
€ 1.475,00 (inclusief btw)
Dit beeld hebben we momenteel niet in de galerie, maar u kunt het meestal wel bestellen. Soms is het al gegoten en bijna klaar, maar soms duurt het heel lang. Bestel dan niet online, maar informeer: 06-50549457 of info@mooibrons.nl

Dit beeld kan weer in de galerie staan over : 60 dagen.

Bronzen beeld van twee ijsvogels op een tak uit de serie Samen, met de titel "Sharing together"

op sokkel van gepolijst natuursteen 18 x 9 x 3cm

 

Gelegenheid cadeau: trouwen, 25, 40 of 50 jaar getrouwd

Dit is een mooi huwelijksgeschenk, op 2 manieren te interpreteren: 

  • het mannetje biedt zijn geliefde een visje aan, om haar hart te veroveren en als belofte altijd goed voor haar te zullen zorgen.
  • het mannetje heeft haast om samen met zijn geliefde aan de toekomst te beginnen, en het vrouwtje is wat praktischer van aard en wil wel goed voorbereid van start gaan. 

Op de video hierboven kunt u een voorbeeld van dit beeld van alle kanten bekijken. Andere ijsvogelpaartjes zien er net zo mooi en liefdevol uit, maar net als bij een huwelijk is elke relatie anders en heeft elk koppel heeft een unieke uitstraling.

 

IJsvogelpaartje - bronzen beeld wildlife

Het beeld 'Sharing Together' patineren we niet meer in deze felblauwe kleur (alleen op verzoek), maar zoals het ijsvogelpaartje hieronder.

 

Huwelijksbeelden 

In de tijd van corona hebben de woorden 'Sharing together' een extra betekenis gekregen. 

 

Mooie cadeaus

  

Bekijk  hier alle huwelijksbeelden online

 

Wilt u onze beelden toch liever "in het echt" bekijken? Dit is een van de beelden die we niet vaak gieten en dit ijsvogelpaartje staat dan ook nooit lang in de galerie.

Openingstijden galerie: wij zijn nog steeds elke zaterdag open van 11-17 uur (op afspraak). Heeft u vragen? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457 en we helpen u graag.

 

Het beeld van uw keuze thuisbezorgd

Is de afstand tot onze galerie in Milsbeek te groot of bent u niet zo mobiel? We kunnen het beeld dat u heeft uitgekozen natuurlijk ook versturen.

Bronzen beeld huwelijk en relatie  <- meer informatie over versturen

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen

Bestellen?

U heeft momenteel geen beeld in bestelling.

UPDATE BEELDEN IN DE GALERIE

Staat het beeld van uw keuze niet meer in de galerie? We gaan het weer maken, maar nog even geduld. Kijk op de pagina: 'Wanneer is dit beeld klaar' of mail ons welk beeld u graag zou willen zien: info@mooibrons.nl
Aanmelden: Update Beelden
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons
© 2010 - 2024 mooibrons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel