Together - Bronzen beeld serie Samen

Artikel 1 van 15
€ 595,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Bronzen beeld "Together" - twee vinkjes op een tak.

Gelegenheid cadeau: trouwen, 25, 40 of 50 jaar getrouwd

Mooi geschenk om samenzijn, betrokkenheid en trouw uit te beelden.

 

Cadeau brons voor huwelijk, familie, vriendschap  Huwelijksgeschenk van brons  bronzen beeld - serie Samen 

Dit beeld past bij de trefwoorden: vriendschap, samen, in gesprek en ontmoeting.

 

Inspiratie: 

In het voorjaar klinken er plotseling overal vogelgeluiden. Vooral 's ochtends vroeg en na een regenbui: er wordt heel wat afgefloten en geroepen naar elkaar. Vogelpaartjes hebben het druk en ze doen zo'n beetje alles samen: samen de juiste plek uitzoeken voor een nest, samen bouwen aan de perfecte nestplek, samen de eieren uitbroeden en samen de jongen verzorgen tot ze uitvliegen. Dat vraagt om samenwerking, overleg, betrokkenheid, trouw, verenigd zijn, streven naar eenzelfde doel.

Twee vogels op een tak vormen dus een mooi geschenk om samenzijn, betrokkenheid en trouw uit te beelden. Passend voor een bruidspaar of een 25, 40 of 50-jarig huwelijk. 

Bent u geïnteresseerd in de blauw-zwarte vinkjes? Bestel dan niet online, maar neem svp eerst contact op.

 

jubileum huwelijk samenzijn, trouw en liefde   Huwelijk cadeau samen liefde en trouw  

zonder sokkel: 16 cm breed en 9 cm hoog.

 

Het beeld "Together" maken we in verschillende kleuren, maar het hele gietproces neemt 1 à 2 maanden in beslag. Het duurt dus een tijd voordat dit beeld weer in alle kleuren in de galerie staat. De blauw-zwarte vinkjes kosten 50 euro extra.

 

Het heeft even geduurd, maar we hebben weer drie vinkenpaartjes in de galerie staan. Het ene is donkerbruin gepatineerd, het andere oranjebruin en het derde koppeltje is blauw-zwart op een bruine tak. 

 

Een ander gelukkig paar 

Bronzen beelden voor huwelijk

Dit gelukkige vogelpaar hebben ook in een andere versie: gezellig samen keuvelend op een mooie, lichtgroene steen. Dit beeld is nog wél te koop en zien in de galerie.  

 Huwelijksbeeld bruidspaar

Een beeld cadeau geven

De levertijd van het beeld 'Together' op een tak is 6 tot 8 weken. Duurt dit te lang en zou u toch graag dit beeld willen geven? Dan raden we u aan een cadeaukaart te maken, bijvoorbeeld met Greetz. U kunt vanaf onze website foto's downloaden voor op de kaart zodat het bruidspaar kan zien wat u in gedachten had. En wij sturen u een bericht zodra dit huwelijksbeeld weer in de galerie staat. 

 

  

De levertijd hangt af van veel factoren: Gaan we het nog maken? Hebben we het al klaar in de gietwas? Is het beeld al gegoten, maar moeten we het nog afwerken. Of is het al bijna klaar en hoeft het alleen nog gepatineerd te worden? Klik op de twee vinkjes of bekijk het hier.

 

Bekijk de video om dit liefdevolle huwelijksgeschenk in deze drie verschillende kleuren bij elkaar te zien.

cadeau 25, 40 en 50 jaar huwelijk  mooi cadeau voor bruidspaar - bronzen beeld  

Deze blauw-zwarte vinkjes zijn er weer...

 

Ook mooi: Familiebeeld "The Four of us" voor 4 kinderen of ouders met 2 kinderen

Familiebeeld brons huwelijk cadeau

 

Dit bronzen beeld is ook verkrijgbaar met 3, 5 of 6 vinkjes op een tak, maar alleen op bestelling.

beeld huwelijkscadeau - kinderen  

Dit beeld heet 'The Five of us'. We hebben verschillende modellen gemaakt, maar die zijn allemaal al verkocht. Voorlopig kan het helaas niet besteld worden, pas in het late najaar 2024.

 

Wilt u het beeld 'Together' of een van onze andere huwelijksbeelden 'in het echt' bekijken? U bent van harte welkom in onze galerie in Milsbeek (onder Nijmegen). 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.

Openingstijden: elke zaterdag van 11-17 uur (op afspraak). Heeft u vragen? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457

Afspraak maken voor galeriebezoek

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om onze galerie te bezoeken, dan kunnen we het huwelijksgeschenk dat u uitkiest natuurlijk ook versturen.

Bronzen beeld huwelijk en relatie  <- meer informatie over versturen

 

Wilt u online bestellen? Bekijk de video om dit sfeervolle huwelijksbeeld van alle kanten goed te kunnen beoordelen. Geef bij uw bestelling aan welke kleur u wilt ontvangen. Neem eventueel eerst contact op. Heeft u vragen over het versturen van een beeld? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457.

Bronzen beelden online bestellen

Bestellen?

U heeft momenteel geen beeld in bestelling.

UPDATE BEELDEN IN DE GALERIE

Staat het beeld van uw keuze niet meer in de galerie? We gaan het weer maken, maar nog even geduld. Kijk op de pagina: 'Wanneer is dit beeld klaar' of mail ons welk beeld u graag zou willen zien: info@mooibrons.nl
Aanmelden: Update Beelden
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons
© 2010 - 2024 mooibrons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel