Reacties van onze bezoekers

Reacties van klanten en bezoekers van de galerie   

Wij waarderen het zeer als men de moeite neemt om een reactie te sturen. Met dank aan de schrijvers laten we u  hieronder reviews zien van bezoekers die online of in onze galerie in Milsbeek een bronzen beeld van ons kochten.

 

Bronzen beelden kopen

Nogmaals heel erg bedankt voor jullie hartelijke ontvangst, advies en prachtige beeld. Mijn vader zal hier ontzettend blij mee zijn! 

 

Bronzen sterrenbeeld stier

Het stiertje is binnen en is absoluut prachtig! Veel dank, hier gaat mijn man zeker plezier van hebben (en anders ik wel 😊)

 

Online bronzen beelden kopen

Dankjewel, het ziet er prachtig uit! Ik ben er zo blij mee!! Ik vind het een prachtig cadeau😊

 

Meest geliefde tuinvogel van Nederland in brons

Het roodborstje is werkelijk prachtig, nog mooier dan ik had gedacht. 

 

Strandvogels in brons zoals een kanoet

De kanoet staat inmiddels in onze tuin en hij is prachtig. We zijn er heel blij mee.  Hierbij wat foto's om jullie een beeld te geven. Nogmaals dank voor de leuke ontmoeting en wellicht tot ziens! 

 

Bronzen beelden - kunst cadeau

Het roodborstje is prachtig! Mijn man was totaal verrast, en vind hem fantastisch! Een paar uitspraken: “Hij kijkt pienter uit z'n ogen” “ Wat een leukerd! “Geweldig die verschillende kleuren”  Kortom hij krijgt een mooi plek in onze woonkamer! 

 

Bronzen beelden

Wij vonden het erg leuk om weer bij jullie te zijn, en zijn heel blij met de mooie ijsvogel. Bedankt voor jullie gastvrije ontvangst vanmiddag!

 

Bronzen beelden

De vogels zijn binnen gekomen: ze zijn prachtig! Bedankt voor alles en als we de ''volière'' gaan uitbreiden meld ik me weer.

 

Bronzen beelden reviiews 

We willen jullie heel hartelijk danken voor de vriendelijke ontvangst en uitgebreide uitleg bij jullie bijzondere proces van het ontwerpen en gieten en gedetailleerd afwerken van jullie bronzen beelden. We verheugen ons erop deze Uil op Boeken tijdens de feestelijke gelegenheid te kunnen overhandigen voor de knappe prestatie...

 

cadeau jubileum huwelijk reactie

We ontdekten op internet "Mooi Brons". Heel snel waren we gecharmeerd van de ijsvogeltjes.We hebben contact gemaakt per e-mail en hebben wel 10 dagen over en weer gecorrespondeerd, getelefoneerd en diverse foto's en video's uitgewisseld. Mevrouw Wiedijk heeft heel geduldig met ons overlegd en op heel kleine details gewezen, zodat we echt een heel goede keuze konden maken. Vanmiddag is het aangekomen bij ons thuis, heel goed verpakt, en aangetekend verstuurd. We zijn heel erg blij met deze aanwinst en gaan er van genieten. Een compliment voor deze mensen, hun werkwijze en hun mooie werk. We wensen "mooi brons" nog veel inspiratie toe.

 

huwelijksbeeld bruidspaar - reactie

Onze ouders vonden het beeld prachtig, ze waren aangenaam verrast. Ze komen graag een keer in jullie atelier kijken na de feestdagen. Ze zullen het wel laten weten tegen die tijd! Dank voor alle goede zorgen en fijne feestdagen!

 

Roofvogel - wildlife art sculpture Osprey

Bij deze willen wij mededelen, dat de visarend in goede conditie is aangekomen. We zijn er heel erg blij mee. Bijgaand foto ‘s van zijn plekje in ons huis. We genieten er echt van.

 

Bronze sculpture Love, trust and loyalty - Together

Het bronzen beeld is inmiddels door onze ouders (50 jarig huwelijk) in ontvangst genomen. Ze vonden het beeld heel mooi. Wij waren ook erg blij toen wij het beeldje met de vogels uitpakten. Erg mooi gemaakt. Ook het verhaal over het beeldje sprak ons erg aan. Wanneer wij een keer in de buurt zijn komen wij graag een keer een bezoek brengen aan jullie galerie. Nogmaals bedankt voor het mooie beeld .

 

Vandaag hebben wij onze dochter en schoonzoon het beeldje van de vrolijke stier voor ons kleinkind overhandigd. Zij vonden het prachtig. Zijn sterrenbeeld en de wens dat het een vrolijk mens mag worden sprak hen zeer aan. Deze vrolijke stier zal hem zijn hele leven nu verder volgen.

 

Beoordeling door klanten galerie

Hierbij bericht ik u dat wij het pakket in goede orde hebben ontvangen. Het beeld heeft de tocht goed overleefd.  We vinden het beeld prachtig en geven het met veel genoegen aan onze zwager, die er vast ook veel van zal gaan genieten.

 

Bronzen beelden reviews

Het beeld is goed gearriveerd. Ik vind het prachtig en denk dat het bij de kinderen ook in goede smaak valt.

 

bronzen beelden reviews

De specht staat nu nog in de kamer maar zal, bij beter weer, gaan verhuizen naar de tuin. Wij vonden het erg leuk het atelier te bezoeken en kennis te maken met de makers!  Nogmaals dank voor de leuke ontvangst en alle gegeven informatie.

 

bronzen beeld review

Mijn man vond de stier super mooi! Hij is er erg blij mee. Had een mooie speech gehouden.

 

Relatiegeschenk beeld - reacties klanten

Bij mijn afscheid ontving ik gisteren een prachtige ijsvogel uit jullie atelier. Ik wilde jullie even laten weten dat ik hem heel erg mooi vind. Prachtig van kleur en op een mooie sokkel.

 

Bronze sculpture Bull - Bronzeskulptur Stier   

De bronzen Stier Pankriatos goed mogen ontvangen (goed gepakt verzonden). Hij is schitterend en heeft een mooi prominent plekje in de woonkamer gekregen.

 

Gans - Bronzen sculptuur - Goose - review   

Vanmorgen opgestaan en genoten van onze mooie gans. Hij voldoet helemaal aan onze verwachtingen en we zijn er erg blij mee.

 

Bronzen sculptuur - stier  

Wij vonden het erg leuk om zo hartelijk ontvangen te worden en zo uitgebreid rond te mogen kijken. En we zijn blij met de prachtige stier!

 

 Bronzen beelden  reviews

Wij hebben al veel mooie reacties ontvangen over het Roodborstje!

 

Sieraden, brons: het nieuwe goud - ring met parel

Ik heb de ring ontvangen en ben er erg blij mee! Heel mooi gemaakt. De maat is ook precies goed!!

 

Bronzen sculptuur gedenkteken vlinder  

Ik ben erg blij met de Atalanta vlinder! Wellicht tot ziens.

 

Blije bezoekers

Ons streven is bezoekers van onze website en galerie een plezierige ervaring te bieden. Onze bronzen beelden hebben immers alleen bestaansrecht dankzij onze klanten en bezoekers. Dankzij u, die de moeite neemt om dit te lezen, die naar onze galerie komt, de beelden bekijkt en er een uitkiest. Om weg te geven of er zelf van te genieten.

 

Bronzen beeld

"Het 'ijsvogelpaar' komt heel mooi uit in onze woonkamer. Onze kinderen zijn ook enthousiast. Hartelijk dank voor de gastvrije ontvangst."


Uw mening telt

Wij zijn blij met uw interesse en waardering en wij op onze beurt waarderen het als u de moeite wilt nemen om naar ons toe te komen, vaak van verre, of per mail uw verhaal wilt delen. De redenen om een beeld te zoeken zijn meestal heel persoonlijk, vaak feestelijk en vreugdevol, maar soms ook verdrietig. Dat u ons deelgenoot wilt maken van deze zoektocht vinden wij bijzonder, het maakt dat we ons werk met plezier en liefde doen.

bronzen beelden reacties van bezoekers

Interesse hebben in elkaar vinden we belangrijk, daarom nemen we graag de tijd voor het uitwisselen van verhalen en ervaringen. Ook uw mening horen we graag; zo komen we tot nieuwe inzichten en oplossingen.

Het is leuk om te weten waarom u juist dit beeld uitkiest en fijn om te horen waar het terechtkomt. Dat geeft veel voldoening. Het duurt lang voordat een beeld helemaal klaar is en we nemen graag de tijd om er afscheid van te nemen.

 

Abstracte bronzen beelden

"Dank, en wij zijn blij met deze  spontane "vondst" bij jullie. Het is heel leuk om te weten bij wie en hoe het kunstwerk is ontstaan. Veel leuker dan een beeldje bestellen bij bol.com"


Lees hieronder meer reacties:

 

Bronzen sculptuur - Winterkoninkje  

Zojuist heb ik het winterkoninkje ontvangen - en bewonderd! Wat een schatje! Zo mooi en teder in brons gevangen, ik word er lyrisch van. Het is een verjaardagscadeau voor mijn vriendin, zodat ik er toch over tobde: een afbeelding op internet is niet altijd de realiteit. Maar in dit geval ben ik blij verrast! Dank je wel, en mijn complimenten voor je creatie.

 

Bronzen beeld jubileum  

Vandaag is het ijsvogeltje goed aangekomen. Het is een prachtig werk. Veel dank voor alle service.

 

Bronze sculpture - dancing bull - Bronzeskulptur Stier   

Mijn man was heel verrast door het cadeau, hij had dit niet verwacht, en vond het vervolgens ook nog eens super prachtig mooi! En ik vind het elke dag mooier. Ik ben zo blij dat ik dit gevonden heb, ik geniet er nu ook elke dag van.

 

Bronzen sculptuur uil  

Wij hebben uw zending in goede orde ontvangen. Hartelijk dank voor de goede zorgen en het mooie beeld.

 

Bronzen beeld in opdracht  

Hierbij een foto van het beeld van Prometheus. Jan was er bijzonder blij mee en het heeft een mooie plek in huis gekregen. Nogmaals dank voor jullie moeite, het was het waard!

 

Bronzen beeld hond - bronze sculpture dog   

We hebben het reliefbeeld ontvangen. Hier herken ik Pim zeker in. Echt goed gelukt hoor!

 

Bronzen beeld cadeau - ijsvogeltje​  

De ijsvogel is vandaag aangekomen, hij is prachtig! Dankuwel.

 

Bronzen beeld in opdracht  

Gisteren geheel volgens plan het kado overhandigd. Veel emotie, blijdschap en dankbaarheid, het is een heel fijne dag geworden. Nogmaals dank voor jullie inspanningen om het toch op tijd af te hebben!

 

Reactie  Bronzen uil op boeken​  

De beeldjes zijn inderdaad in goede orde ontvangen. Ze zien er wederom mooi uit !! De naam MooiBrons is ook hier weer van toepassing .

 

Relatiegeschenk bronzen beeld review  

Ik wil je laten weten dat het pakket veilig en wel hier op kantoor is aangekomen. Het beeld ziet er prachtig uit en ik ga de houtwol gebruiken. Dat vind ik heel mooi. Bedankt voor je snelle hulp hiermee!

 

Relatiegeschenk - goed gedaan, geslaagd, complimenten   

We zijn super enthousiast!!!  Wat is de hand met duim mooi geworden.

 

Galerie bronzen beelden  

Ik wil laten weten dat ik 'vrolijk stiertje' een prachtig beeld vind! Mijn vriend en ik hebben allebei het sterrenbeeld stier en tijdens mijn zoektocht naar een beeld, kwam ik op uw website.

 

Vogelbeeld brons  

Het opvliegend IJsvogeltje staat prachtig! Wij zijn er helemaal blij mee. Bedankt voor het warme welkom en de met passie vertelde achtergrondinformatie.

 

Bronzen beeld voor afstuderen - review  

Deze uil is werkelijk parmantig en eigenzinnig en waakzaam ” wie doet hem wat?”.  Ik kom graag bij u langs in het atelier.

 

Bronzen sculptuur gedenkteken  

Ik zal een foto sturen van de vlinder op zijn plekje in de tuin. Hij staat er prachtig.Iedereen die hem al gezien heeft vind hem geweldig. En dat is hij ook! Hij heeft een mooi plekje, waar de avondzon hem mooi verlicht op dit moment. We zijn er echt superblij mee. Het is zo dicht bij ons gevoel gekomen, boven verwachting! Nogmaals heel veel dank voor je prachtige kunstwerk.

 

Review bronzen beeld in huis  

Het bronzen beeld “Mannentorso Athan” op de sokkel doet het heel mooi. Blij dat we het gedaan hebben.

 

Backpackers - bronze sculpture - Bronzeskuptur   

De bruiloft was geweldig en ze vonden het beeld heel erg mooi. Het was een grote verrassing en ze waren er heel blij mee.

 

Verjaardagscadeau Bronzen beeld   

Ik zou nog even laten weten of de mooie bronzen ijsvogel als verjaardagscadeau geslaagd is. En dat is ie. Ze vond het een prachtig cadeau. Bedankt en succes met creëren van nieuwe mooie beelden.


 

Wilt u uw ervaring van een galeriebezoek delen, een review van onze beelden of een beoordeling van onze website geven? Of wilt u ons de reacties laten weten op een beeld dat u heeft gekocht?

Daar doet u ons een groot plezier mee : info@mooibrons.nl

 

bronzen beelden Pinguïn no. 1 'Nice to see you'            

Wij zijn elke zaterdag open voor geïnteresseerde bezoekers en vertellen u graag meer over onze bronzen beelden en het bronsgieten. U bent van harte welkom van 11 tot 17 uur. Wij vragen u wel van tevoren een afspraak te maken: bel 06-50549457of mail: info@mooibrons.nl 

Bestellen?

U heeft momenteel geen beeld in bestelling.

UPDATE BEELDEN IN DE GALERIE

Staat het beeld van uw keuze niet meer in de galerie? We gaan het weer maken, maar nog even geduld. Kijk op de pagina: 'Wanneer is dit beeld klaar' of mail ons welk beeld u graag zou willen zien: info@mooibrons.nl
Aanmelden: Update Beelden
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons
© 2010 - 2024 mooibrons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel