Nieuws uit de galerie 

 

Is het beeld van uw keuze momenteel niet in de galerie? 

  

De levertijd hangt af van veel factoren: Gaan we het nog maken? Hebben we het al klaar in de gietwas? Is het beeld al gegoten, maar moeten we het nog afwerken. Of is het al bijna klaar en hoeft het alleen nog gepatineerd te worden? Klik op het vogelpaartje of bekijk het op: Wanneer is dit beeld klaar?

 

19 december 2023

MooiBrons

Fijne feestdagen en een Inspirerend Nieuwjaar

En ook: Hoe staat het met onze collectie? Een update.

December 2023. Eind van een jaar waarin weer een groot deel van onze beelden de galerie uitvloog. De afgelopen zomer niet hebben we niet gegoten maar we zijn druk aan het werk geweest en onze collectie is inmiddels weer aardig aangevuld. 

Ook een beeld uitkiezen?

Update vogelbeelden

Nieuwe vogels 

in het voorjaar

Niets is zo irritant als iets kopen terwijl het achteraf niet op voorraad blijkt te zijn. Daarom vermelden we op onze website zo duidelijk mogelijk welke beelden in de galerie staan en welke niet. Is er een levertijd dan staat deze erbij vermeld. Soms duurt het erg lang, maar een bronzen beeld maken is nu eenmaal handwerk, en dat kost tijd. De komende winter werken we o.a. aan nieuwe vogelontwerpen: een paartje roodborstjes, een zwaluw en twee adelaars in de lucht.

Vogels in de galerie

Kerstmis 2023

Hopelijk samen

Fijne feestdagen

Samenzijn met kerst

In onze galerie

Torso's en meer

nu nog te koop

Er zijn nog genoeg beelden in de galerie, maar staat juist het beeld dat ú mooi vindt er volgens de website niet bij? In plaats van afwachten kunt u beter vragen of en wanneer we dit beeld weer gaan gieten. U kunt dan afspreken om het te komen bekijken zodra het klaar is. Dat zal niet eerder dan in februari zijn, dus heeft u wensen, wacht niet te lang. Is uw favoriete beeld er wél, dan bent u vanaf januari van harte welkom zodra de corona-maatregelen het toelaten.

Torso's, paarden en stieren

Veel geluk en inspiratie

en vol goede moed naar

een voorspoedig 2024

Welkom in onze galerie

 

 

 

December 2021 - Onze nieuwsbrief gaat veranderen. De nadruk komt te liggen op het laatste nieuws uit de galerie. Wanneer staat uw favoriete beeld eindelijk weer in de galerie? Komt er nog een nieuw ijsvogelbeeld bij en hoe staat het met het reeds lang aangekondigde zwaluwenbeeld? En al die roodborstjes die zijn uitgevlogen, komen daar ooit nog andere voor? Ja, die komen er zeker, maar dat duurt helaas nog even.

We hebben een zomerstop gehouden en in de zomermaanden niet gegoten en als gevolg daarvan raakt de galerie steeds leger. We wisten al dat de beelden sneller verkocht zijn dan gemaakt, maar het ging wel erg snel. En het duurt maanden voor we ze allemaal weer hebben staan. We gieten ze immers zelf: een tijdrovend en arbeidsintensief werk. Elk beeld mag pas naar de galerie verhuizen als het helemaal perfect is.

Bronzen beelden

In onze nieuwsbrief gaan we vermelden hoe het is met al die beelden die op de website staan. Dus is uw favoriete beeld uitverkocht, dan hoeft u niet steeds de website te checken of het al gegoten is, maar kunt u gewoon de nieuwsbrief afwachten.  

 

Huwelijkscadeaus en bronzen beelden  <- Blijf op de hoogte en schrijf u in

 

Inspiratie

Inspiratie om te kijken, te doen en te volgen, dat delen we graag. Wat vinden we mooi, interessant of vernieuwend. Waar hebben we bewondering voor, wat boeit ons, waar genieten we van...

Achter elk bronzen beeld zit een idee, een gevoel, een noodzaak om het te maken. Soms is het een verzoek: een cadeau voor iemand die afstudeert of afscheid neemt bij een bedrijf. En soms is het puur een uitdaging aan jezelf: lukt het bijvoorbeeld om een ijsvogel op een tak te maken die op het punt staat naar een vis te duiken?

inspiratie kunst, natuur en  bronzen beelden  De afgelopen anderhalf jaar

zijn we heel erg druk geweest met het maken van onze bronzen beelden. Tijd voor het delen van inspiratie of nieuwe projecten was er nauwelijks. Maar deze zomer willen we het anders doen. Vanaf 1 juli gaan we ons richten op nieuwe projecten en nemen we geen bestellingen meer aan. Dat kan pas weer in het late najaar. Wel laten we u weten waar we mee bezig zijn. Kortom, de inspiratiebrief wordt vervolgd, alleen duurt het nog even... 

Tot later,

Roswitha Wiedijk, mei 2021

.

 

 

 

Wij wensen u fijne kerstdagen en

een gezond en inspirerend Nieuwjaar

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond en inspirerend nieuwjaar!
We hopen u in het nieuwe jaar weer te mogen begroeten op onze website of in onze galerie. 

 

 
 
 

 

22 september 2019

MooiBrons

Wie heeft de beslissend stem thuis?

Jubileumjaar: profiteer t/m 30 september van hoge korting!

We maken het mee in de galerie: een stel komt er niet uit welk beeld het moet worden en koopt er dan maar twee. Maar meestal zijn ze het eens, geeft de een toe of de ander, en soms is de strijd onbeslist. Dan wordt het geen bronzen beeld.
Hoe is dat bij u thuis? Wie heeft de beslissende stem? Wiens voorkeur geeft de doorslag? Of komt u er niet uit en blijft het bij kijken naar foto's op de website?
Met die foto's zijn wij trouwens wel heel blij, want in onze galerie ontbreken nogal wat beelden. Zo hebben we 12 verschillende ijsvogelbeelden in onze collectie, maar helaas staan er nu maar vijf. Geen goed nieuws. Beter nieuws is dat we de gieterij weer hebben opgestart en binnenkort gaan gieten. We krijgen het druk!


Ons jubileumjaar is voorbijgevlogen, en na 30 september is de kortingsactie (met korting tot 50%) ook voorbij. Toch iets om samen over na te denken... 
Geniet samen van het mooie weer, uw tuin, uw huis en alles wat het leven mooier maakt.

Samen genieten van korting?

Onze prachtige natuur

Heerlijk naar buiten 

Genieten van de nazomer

Met dit mooie weer blijven we natuurlijk niet binnen. We genieten lekker in eigen tuin. Of we gaan op pad, bijvoorbeeld met de boswachter van  Natuurmonumenten of Staatsbosbeheer. Download een route en trek de natuur in, of check de agenda en kies een van de bijzondere activiteiten. Een aanrader voor fruitliefhebbers: tot eind september zijn er nog plukdagen van appels en peren. Het plukseizoen wordt op Landgoed de Olmenhorst afgesloten met een feestelijke Oogstmarkt. 

Landgoed de Olmenhorst

In de galerie...

Deze beelden ontbreken

maar ze komen eraan

Van deze beelden hebben we alleen nog de foto's. Maar... we gaan ze weer gieten. Na een zomerstop van 2 maanden gaan we ons best doen om alle beelden op de bestellijst zo snel mogelijk te gieten. Alles is handwerk, dus helaas moet men wel geduld hebben. Daarna willen we de collectie in de galerie weer compleet hebben, maar dat kan nog wel tot in december duren. Dus, wilt u een beeld bestellen, wacht dan niet te lang, want we gieten maar één keer per maand.

Een bronzen beeld bestellen
MooiBrons gemaakt door Atelier Wiedijk & Derks

Galerie + atelier: Sprokkelveld 10a, 6596 DL Milsbeek

Openingstijden:   zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur
                             alle andere dagen op afspraak

Telefonisch zijn wij elke dag bereikbaar van 9.00 tot 20.00 uur:  tel. 06-50549457
 

info@mooibrons.nl    Liever geen inspiratie-update ontvangen?

 

15 mei 2019

MooiBrons

nog t/m 30 juni: elke zaterdag open

daarna op afspraak

Onze openingstijden zullen in juli en augustus beperkt zijn: alleen op afspraak en niet op alle dagen. Wilt u een bezoek aan onze galerie plannen, hou daar dan rekening mee of bezoek ons in mei of juni.

De patine van een beeld, dat is de kleur die erop aangebracht is. Deze kleur wordt beschermd door een waslaag. Daarom - we benadrukken het nog maar eens - mag u een beeld nooit schoonmaken met een sopje of ergens mee oppoetsen! Opwrijven met een zacht doekje is voldoende. Staat het beeld buiten en is het vies geworden: voorzichtig afvegen met een zacht doekje en wat water en verder niets aan doen! Anders beschadigt u de waslaag, kan het brons oxideren en de kleur veranderen.


Een beeld wordt altijd gepatineerd. In één kleur, zoals het beeld "Uil op Boeken II" hierboven dat net nieuw is. Of in meerdere kleuren, zoals de Groene Specht ernaast die met maar liefst vier verschillende patines is bewerkt.

Cadeau voor afstuderen of promoveren. Nieuw!

Bronzen beeld

Stier Evsthatios

in verschillende patines

Het patineren van een bronzen beeld gebeurt met chemicaliën. Voor elke kleur is een "recept" dat vaak al eeuwenoud is. Vervolgens zijn er verschillende methodes waarmee je kunt patineren. Met de vlam, dompelen in een kokende oplossing of gedurende langere tijd koud opbrengen van een vloeistof of pasta.

Actie Stierenbeeld t/m 31 mei

Voorjaar 2019

Mooie wandelroutes

vlakbij ons atelier

Het is nu dé tijd om buiten te zijn en te genieten van de omgeving. Vogels kijken in de buurt van onze galerie? Ga dan naar Plasmolen, de Sint-Jansberg en kies voor de wandelroute langs de drie meertjes. In dit natuurgebied kun je de prachtig gekleurde ijsvogel tegenkomen, grote vogels zoals de buizerd, bosuil en groene specht, maar ook het kleinste vogeltje van Nederland: de goudhaan. En voor wie niet weet welke vogel daar zo vrolijk fluit: stel een vogelgeluiden app in en je weet waar je naar luistert. Handig en leuk!

Onze galerie en omgeving

Bronzen beeld "Together"

Patineren in 3 kleuren

elk koppel is uniek

Wij patineren altijd met de vlam: eerst het beeld verhitten en dan de waterdunne patine aanbrengen. In meerdere lagen, net zolang tot het beoogde resultaat lijkt te zijn bereikt. "Lijkt", want pas als het beeld een behandeling met was heeft gekregen, is pas echt duidelijk wat het eindresultaat is. Maar dat is wel altijd uniek.

uit de serie "Samen"

Zomer 2019

We gaan het rustig aan doen

Alleen open op afspraak

In de maanden juli en augustus zullen we alleen op afspraak open zijn. Ook de dagen dat u terecht kunt, zullen beperkt zijn. Maar in mei en juni zijn we nog elke zaterdag open van 11-17 uur. Dus wilt u onze beelden in het echt bekijken of eens een kijkje nemen achter de schermen en zien wat we zoal doen in het atelier en de gieterij, wacht dan niet te lang. In deze maanden gaan we ook niet gieten, dus wilt u een beeld dat niet op voorraad is en nog gegoten moet worden? Laat het ons vóór 15 juni weten.

Atelierbezoek mei en juni

MooiBrons gemaakt door Atelier Wiedijk & Derks

Galerie + atelier: Sprokkelveld 10a, 6596 DL Milsbeek

Openingstijden: vanaf 1 juli 2019 op afspraak

Telefonisch zijn wij elke dag bereikbaar van 9.00 tot 20.00 uur:  tel. 06-50549457

 

 

17 april 2019

MooiBrons

Mooie huwelijkscadeaus

en stieren van brons (met korting!)

Het is lente, de vogels fluiten en zijn druk in de weer met elkaar en het bouwen van nesten. Via de webcams van "Beleef de Lente" zijn ook dit jaar weer tien vogels te volgen waaronder groene spechten, lepelaars en zwaluwen. Ga het zien!
Wij zijn ook druk, met de verhuizing van onze gieterij die leidde tot een enorme voorjaarschoonmaak, en er is steeds meer vraag naar huwelijksbeelden, zoals het beeld "Twee geliefden" hierboven en het Zwaluwpaartje hieronder.
Tweede paasdag zijn we op afspraak open, u kunt bellen: 06-50549457 of per mail doorgeven hoe laat u van plan bent te komen: info@mooibrons.nl
Tot slot hebben we deze maand onze traditionele kortingsactie "Sterrenbeeld Stier". Dit keer met Stier Evstathios (zie hieronder), in drie verschillende kleuren.

Huwelijkcadeaus

bronzen beeld

'Let's fly together' 

Mooi huwelijksbeeld

Het is april, de maand dat de zwaluwen vanuit Afrika terugvliegen om hier hun nest te bouwen. De voorhoede bestaat uit ervaren vogels die de trektocht al eerder hebben gemaakt, gevolgd door de jongere vogels, zoals deze twee boeren-zwaluwen, herkenbaar aan hun lange staartpennen.

Love is in the air

Bronzen beeld - korting

Stier Evsthatios

Is je sterrenbeeld Stier?

Een bronzen beeld gaat eeuwig mee, slijt niet en kan altijd (bijna) onzichtbaar hersteld worden. In deze tijd van denken aan duurzaamheid en milieu is het dus een prima cadeaukeuze. Tussen 21 april en 21 mei jarig? Een Stier is volgens de astrologie standvastig en betrouwbaar. Daar past deze stier op sokkel perfect bij.

Korting: van 975 voor 750 euro

Bel of mail:

2e Paasdag op afspraak OPEN! 

Dagje-uit Noord-Limburg

Op zoek naar een huwelijksbeeld, een mooi verjaardagscadeau of een uniek stukje kunst in huis? Of onze beelden een keer in het echt zien en een kijkje nemen achter de schermen van ons atelier? Geniet ook van de mooie Limburgse natuur en de leuke restaurantjes.

Onze galerie en omgeving

Beleef de lente

Huiszwaluwen

Bekijk de webcam

De bouw van het nest begint met het uitzoeken van een geschikte plek. De zwaluwen verzamelen hun bouwmateriaal in de buurt. Ruim 1000 bolletjes modder worden op ingenieuze wijze aan elkaar gemetseld. Volg de huiszwaluwen via de webcam. Voor hun staat het nest al klaar.

Webcam Huiszwaluwen

4.600 jaar geleden

Een van de eerste stieren

gemaakt van brons.

Omdat brons steeds opnieuw kon worden gebruikt, zijn veel beelden en voorwerpen in tijden van oorlog omgesmolten tot wapens. De eerste grote stierenbeelden zijn dan ook alleen uit oude verhalen bekend. Maar deze stier, gevonden in een tempel uit de Soemerische bronstijd, heeft alle roerige tijden gelukkig wél overleefd.

Wat betekende de bronstijd?

Kunst in de tuin

maak uw tuin nog mooier!

Mannentorso Kallisto

Onze jubileum-actie loopt nog steeds. Er zijn al diverse grote beelden verkocht, dus bent u geïnteresseerd, wacht dan niet te lang. Deze mannentorso Kallisto staat bijvoorbeeld prachtig in huis, maar ook in de tuin, te midden van het groen. En dat met 1200 euro korting!

Beelden uit de jubileum-actie
 

 

Galerie bronzen beelden Kerst

 

28 oktober 2018

MooiBrons

Nog meer Jubileum-korting

Laatste kans! Nog 3 dagen Pootportret bestellen!

Onze galerie bestaat 10 jaar! In die jaren hebben we een flinke collectie beelden opgebouwd. Daarnaast waren we druk met Pootportret, GedenkBrons en de Sieradencollectie byJos / for YOU. Natuurlijk hebben we ook voor de komende 10 jaar weer nieuwe plannen. Plannen die extra ruimte vragen, maar we willen niet nog een keer verhuizen. Daarom bieden we enkele van onze grotere beelden aan met een spectaculaire  jubileum-korting, zoals 'Paardentorso  Equus I' (1000 euro korting) en een aantal torso's, met een korting die kan oplopen tot 50 procent!

Pootportret: bestellen van een pootafdruk in brons kan nog maar 3 dagen! Wacht dus niet langer, maar vraag nu het afdrukpakket aan!

Beelden met jubileumkorting

t/m 24 maart 2019 

tentoonstelling in Het Depot

'Bomen zijn als mensen'

Beeldhouwer Floris Brasser werkt het liefst in hout en heeft zijn werkplaats dan ook in het bos tussen de hoge bomen. Ook Het Depot Wageningen heeft iets met bomen: je kunt er niet alleen torso's en fragmenten bewonderen, maar ook de planten en bomen in de botanische tuin.

Beeldengalerij Het Depot

10-jarig jubileum galerie

Mannentorso Kratos

Actie 50% korting

Kratos is Grieks en betekent machtig. In de Griekse mythologie was Kratos de god van de kracht. Bij deze mannentorso ligt het accent op de spieren, waardoor het beeld veel kracht en beweging uitstraalt. Maar ook komt er een imposant, standvastig karakter uit naar voren. 

Vanwege het 10-jarig jubileum van onze galerie kunt u deze prachtige grote torso kopen met 50% korting!

Mooie mannentorso

bestellen t/m 31 oktober:

Een pootafdruk in brons

Vertel het voort!

We waren vorig jaar al gestopt met Pootportret, maar omdat er zoveel mensen om toch nog een pootportret wilden, is er nog tot 1 november de mogelijkheid om een bronzen pootafdruk te bestellen. Dat is nog maar 3 dagen!

Bestel een bronzen pootafdruk

10-jarig jubileum galerie

Vrouwentorso Arete

Actie: 2000 euro korting

Het beeld Vrouwentorso Arete is 72 cm hoog. 'Arete' is Grieks en betekent deugdzaamheid. Dit bronzen beeld is van alle kanten mooi. De voor- en achterzijde hebben een heel andere uitstraling: ingetogen elegantie, maar ook beweging en kracht. Bekijk de video!

Vrouwentorso met korting

10-jarig jubileum galerie

Vrouwentorso Panthea

Actie 50% korting

Panthea  is Grieks en betekent Goddelijke Deze torso is 75 cm hoog, met een zuil erbij is het beeld 1.65 m hoog. Dit kunstwerk staat dus ook heel mooi in de tuin of op het terras. Al komt u van ver, deze torso's zijn een bezoekje aan onze galerie zeker waard. 

Ook deze vrouwentorso bieden we aan met 50% korting. Bekijk ook de andere beelden uit de jubileum-actie.

Fraaie vrouwentorso

Bronzen pootafdruk

Een kunstwerk voor jou en

je allerliefste hond

Geef het goede nieuws door aan je hondenvrienden, stuur het naar je hondenclub of vereniging, deel het bericht op Facebook, want de bestellijn van Pootportret is over drie dagen echt gesloten.

Bestel een bronzen pootafdruk

 

29 mei 2018

MooiBrons

Pinguïns en Privacy

..en nog 3 dagen korting...

Ongetwijfeld heeft u al gehoord van de AVG: nieuwe regelgeving waarmee uw persoonsgegevens beter beschermd gaan worden. Deze Algemene Verordening Gegevensbescherming is sinds 25 mei 2018 van kracht, dus ook wij hebben een privacy statement opgenomen op onze website. 
Nog op zoek naar een geschikt cadeau? Misschien een mooie bronzen stier? U heeft nog  3 dagen de tijd om met maar liefst 250 euro korting een mooi stierenbeeld te bemachtigen.

Beelden met 250 euro korting

 

Privacy statement

Nieuwe Europese regelgeving

Pinguïns en privacy

Pinguïns en privacy, dat gaat niet echt samen. Met z'n allen op een kale vlakte, nog geen struik die wat privacy biedt, altijd anderen om je heen die lawaai maken en zich met je bemoeien. Alleen het ei, dat houd je privé, dat verstop je snel in je broedplooi, lekker warm op je poten. Wel blijven stilstaan natuurlijk, want lopen gaat zo bijna niet meer. En al zeg je dus niets, iedereen weet het: daar is er weer een die werkt aan gezinsuitbreiding.

Privacy verklaring

Stierenbeeld gezocht?

beeld met 250 euro korting

'Stier Evstathios'

Zoekt u een mooi cadeau voor iemand die vastberaden is... een doorzetter die weet wat hij wil? Stier Evstathios is dan een passende keuze. Het beeld Vrolijk Stiertje past daarentegen mooi bij iemand met een opgewekt, levenslustig en toch voortvarend karakter. Tot eind mei te koop met een korting van 250 euro. 

Stieren met korting

Relatiegeschenk

Overleg en samenwerking

'Discussie'

Als het op Antartica extreem koud wordt, kruipen de pinguïns samen in een cirkel. De jongste bevinden zich in het midden waar het 't warmste is. Daaromheen de volwassen pinguïns, maar omdat die toch steeds de beste plek willen, duwen en schuiven ze langzaam rond, van koud naar warmer en weer terug.  Onderzoekers hebben dit gedrag in een wiskundig model gevangen, waaruit de efficiëntie van dit gedrag blijkt. Egoïstisch of juist sociaal?

Pinguïns in de wiskunde

In de galerie

Waar zijn de Roodborstjes?

Nog even geduld

Wilt u geen stier, maar is er een ander beeld dat u mooi vindt? En is dit beeld al lange tijd niet te koop in de galerie, zoals dit roodborstje? Laat het ons weten. Het is druk, we hebben veel bestellingen, en al is uw favoriete beeld inmiddels gegoten en afgewerkt, nog voordat het gepatineerd is, kan het alweer verkocht zijn. 

Meer vogelbeelden
MooiBrons gemaakt door Atelier Wiedijk & Derks

Galerie + atelier: Sprokkelveld 10a, 6596 DL Milsbeek

Openingstijden: elke zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur
                             alle andere dagen op afspraak

Telefonisch zijn wij elke dag bereikbaar van 9.00 tot 20.00 uur:  tel. 06-50549457
  

 

27 april 2018

MooiBrons

Vorstelijke korting en

Koninklijke ijsvogels

Onze koning viert zijn 51ste verjaardag en zijn sterrenbeeld is Stier. Daarom vieren wij dat met een speciale actie. Tot eind mei zijn twee van onze stierenbeelden te koop met een vorstelijke korting. Voor wie nog een mooi cadeau zoekt!
Wie ons kent weet dat de ijsvogel bij ons geliefd is. Het Koningshuis heeft al sinds Willem van Oranje iets met ijsvogels. Dat is te zien aan het nieuwe servies "Blossom Panache" dat de koninklijke tafels siert.

Stierenbeeld met Vorstelijke Korting

Sterrenbeeld Stier?

beeld met 250 euro korting

'Vrolijk Stiertje'

Zoekt u een mooi cadeau voor iemand die, net als onze koning, als sterrenbeeld Stier heeft? Tot eind mei zijn twee van onze stierenbeelden te koop met een vorstelijke korting van 250 euro: dit beeld "Vrolijk Stiertje" dat mooi past bij iemand met een opgewekt, voortvarend karakter, en het beeld "Stier Evstathios". Dit betekent ‘standvastig’ en past dus bij iemand die weet wat hij wil.

Stieren met korting

Nieuw in Delfts blauw

Oranjebloesem en ijsvogels

Koninklijk servies

Het Koninklijk Huis heeft een nieuw servies. In de compositie zijn oranjebloesem en twee ijsvogels verwerkt. Een verwijzing naar de tekst op de achterkant: Saevis tranquillus in undis'. Vrij vertaald: 'zich stevig staande houden in woelige baren'. Deze tekst was de lijfspreuk van Willem van Oranje en verwijst naar de woelige baren waar de ijsvogel zijn nest op bouwt.

Het Koninklijk Servies

 

15 maart 2018

MooiBrons

Zeearenden, Stieren en

Innovatieve materialen

Al is de winter nog niet voorbij, er is volop bedrijvigheid bij de vogels. Check de webcams van Beleef de lente. Ook wij mensen zijn met z'n allen weer in de ban van huizen, bouwen en wonen. Een toptijd voor innovators op gebied van architectuur, mobiliteit, design en duurzaamheid. Het resultaat van al die vernieuwende ideeën wordt getoond op de Material Xperience. Een bronzen beeld is eigenlijk het toppunt van duurzaamheid. Wordt dit stiertje niet omgesmolten, dan bestaat het over 5000 jaar nog. Dus wie een cadeau voor de eeuwigheid zoekt: de twee bronzen beelden hierboven "Vrolijk Stiertje" en "Stier Evstathios" zijn te koop met 250 euro korting! 
Stierenbeeld actie Sterrenbeeld

 

Atelier Wiedijk & Derks

Bronzen beelden vogels

'Zeearend op steen'

Een zeearend roept het gevoel op van hoge rotsen aan de kust. Daarom hebben we deze bronzen zeearend op een ruw stuk steen geplaatst. Het is een imposante roofvogel, symbool voor kracht, moed, vrijheid en verlichting. Aan zijn witte veren werden bijzondere krachten toegekend die te maken hebben met alomvattende kennis en genezing. Ook in de Griekse mythologie komt hij voor.

Meer foto's

Actie Sterrenbeeld Stier

beeld met 250 euro korting

'Vrolijk Stiertje'

Al onze beelden vertellen een verhaal of staan symbool voor iets. Zoals het beeld "Vrolijk stiertje" dat staat voor optimisme, gedrevenheid, doorzettingsvermogen en vertrouwen in de toekomst. Een mooi cadeau voor iemand die als sterrenbeeld Stier heeft, maar ook voor een opgewekt persoon met een levenslustig en voortvarend karakter. Tot eind mei is er een kortingsactie met dít beeld en het beeld "Stier Evstathios".

Stieren met korting

Material Xperience

mode, architectuur en design

Innovatieve materialen

Textiel gemaakt van ananasbladeren, kleding met bewegende patronen, jurken van paddenstoelenschimmel... er is veel gaande op gebied van innovatieve materialen. Slimme oplossingen voor bouwers en architecten, nieuwe inzichten en technieken op gebied van mobiliteit en design. Zoals de tafel Black Wave van koolstofvezel en 3-D geprinte balken van zandsteen. Tijdens de Material Xperience 2018 kunnen bezoekers zich even in de toekomst wanen. Fascinerend om te volgen wat die toekomst haalt en wat niet.

Material Xperience 2018

Beleef de Lente

Webcam Zeearenden

Bouwen aan het nest

Ook dit voorjaar zijn er weer verschillende vogelparen te volgen bij Beleef de lente. De zeearenden hebben al flink gebouwd aan een nest, maar een stel haviken bouwt aan datzelfde nest. Wie gaat zich hier nestelen? Niets is nog zeker, maar alles is te volgen via de webcam. Ook bij de bosuilen, steenuilen en kerkuilen, bij de ooievaars en de slechtvalken is al volop actie. Volg je favoriete vogel!

Webcam

De ontwikkeling van

beeldhouwer Picasso

'Stierenkop'

Picasso kent iedereen als schilder, maar hij was ook beeldhouwer en keramist. Van zijn vriend González leerde hij werken met metaal en later maakte Picasso ook assemblages. Gelaste kunstwerken konden vervolgens weer in brons worden gegoten, zoals deze Stierenkop (1942), gemaakt van een fietsstuur en een zadel. Werk van Picasso en González uit de periode dat ze samenwerkten (1928-1932) is te zien in Gemeentemuseum Den Haag.

Tentoonstelling Picasso

Atelier Wiedijk & Derks 

Gegoten kunst

Eeuwenoud brons

In Europa werd rond 3700 v.Chr. voor het eerst brons gemaakt in de Kaukasus. Van koper met het giftige arseen, later met tin. Best bijzonder om te bedenken dat het bronsgieten zich op zoveel plekken in de wereld heeft ontwikkeld. Het was (en is) een ambacht dat speciale vaardigheden en materialenkennis vraagt. Het mooie is dat brons altijd al is hergebruikt: 80% van het brons dat we vandaag de dag gebruiken is al eerder gebruikt. Dus ook in dit beeld kan brons zitten dat duizenden jaren terug al in een ander beeld zat.

Meer duurzaam brons
MooiBrons gemaakt door Atelier Wiedijk & Derks

Galerie + atelier: Sprokkelveld 10a, 6596 DL Milsbeek

Openingstijden: elke zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur
                             alle andere dagen op afspraak

Telefonisch zijn wij elke dag bereikbaar van 9.00 tot 20.00 uur:  tel. 06-50549457
 

info@mooibrons.nl    Liever geen inspiratiebrief ontvangen?

 

25 december 2017

MooiBrons

Wij wensen u fijne kerstdagen en

een inspirerend 2018

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond en inspirerend nieuwjaar!
We hopen u in 2018 weer te mogen begroeten op onze website of in onze galerie. 

Wat zijn onze plannen voor 2018

Volgende jaar gaan we onze collectie huwelijksbeelden flink uitbreiden.

In 2018 lanceren we een nieuw ijsvogelproject. 

MooiBrons  gemaakt door Atelier Wiedijk & Derks

Galerie + atelier: Sprokkelveld 10a, 6596 DL Milsbeek

Openingstijden: elke zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur
                           alle andere dagen op afspraak, ook op zondag

Telefonisch zijn wij elke dag bereikbaar van 9.00 tot 20.00 uur:  tel. 06-50549457

 

 

15 september 2017

MooiBrons

De herfst komt eraan!

Profiteer nu nog van onze Zomeractie

Helaas, de zomer is alweer bijna voorbij. De herfst komt eraan, maar wie weet krijgen we nog een prachtig najaar. Voor het komend weekend hopen we op goed weer, zodat de vele bezoekers van de Keramisto droge voeten houden. En anders: het museum in, er is genoeg te zien. Bij ons in de galerie bent u natuurlijk ook van harte welkom. Om beelden te kijken, om een cadeau uit te kiezen of voor een kopje koffie met een gezellig gesprek. En vergeet onze torso's niet: tot eind september nog met 20% korting.

Bekijk onze torso's online of in de galerie

nog t/m 1 okt / t/m 7 jan 2018

Rijksmuseum / Stedelijk

Jean Dubuffet

Kunstenaar Jean Dubuffet (1901-1985) is hot in Amsterdam. In de tuinen van het Rijksmuseum zijn 12 grote sculpturen te bewonderen en het Stedelijk Museum laat alle werken uit de collectie zien. Uit de jaren 50 schilderijen en litho's waarbij Dubuffet experimenteerde met materialen als asfalt en glas. In de jaren 60 werd zijn werk steeds grafischer van vorm en maakte hij ook sculpturen: zwarte lijnen tegen een witte ondergrond, soms met kleuraccenten. 

agenda tentoonstellingen

In Vianen en Amsterdam

Etsen, schetsen en schilderijen

Rembrandt 

Rembrandt tekende meestal mensen en geen dieren want hij wilde met eigen ogen wilde zien hoe die eruit zagen. En dat was in die tijd nog niet zo makkelijk. Maar op zijn 46e had hij geluk: er was een echte leeuw in de stad die hij kon bestuderen en schetsen. Deze leeuw is (online) te zien in het Rijksmuseum dat uiteraard veel meer werk van Rembrandt bezit. Of ga naar het Stedelijk Museum Vianen. Daar is de tentoonstelling ‘Rembrandt in zwart-wit’ met meer dan honderd etsen.

Meer Rembrandt

Keramiekmanifestatie Milsbeek 

16 en 17 september 2017

Keramisto

Meer dan 100 keramisten uit heel Europa laten zien wat hun passie is: unieke creaties maken uit klei: sculpturen, zowel abstract en figuratief, en het meest uiteenlopende serviesgoed. Benieuwd hoe al dit moois tot stand komt? Je kunt allerlei demonstraties bijwonen (overdekt). Op naar het recreatiegebied De Mookerplas, een paar kilometer voorbij onze galerie.

meer informatie

Atelier Wiedijk & Derks

Relatiegeschenken van brons

'Discussion'

Een goed relatiegeschenk past bij de gelegenheid én bij degene die het cadeau ontvangt. Vaak betreft het een unieke gelegenheid en dat vraagt om een uniek cadeau. Als blijk van vriendschap of waardering, of vanwege een afscheid, jubileum of samenwerking. Deze zwart-wit gepatineerde pinguïns dragen namen als Nice to see you, Thanks and goodbye en What a nice day. Hier vormen ze samen de beeldengroep Discussion.

meer geschenken

Atelier Wiedijk & Derks

Opdrachten

Rembrandt Award

Van tijd tot tijd krijgen we een verzoek om een beeld te gieten voor anderen, maar dat doen we bijna nooit. Een uitzondering vormden deze Rembrandt-Awards die jarenlang werden uitgereikt als Nederlandse publieksprijs voor films. Ook maken we weleens een beeld in opdracht, maar alleen als het qua onderwerp en grootte in onze collectie past. Zo komt het dat we een zeearend, een dubbeldoelkoe en een zeug met biggetje in onze galerie hebben. 

Van ontwerp tot bronzen beeld

Atelier Wiedijk & Derks

Bronzen gedenkbeeld

De laatste reis

Steeds meer nabestaanden kiezen voor hun dierbare overledene een gedenkteken met een persoonlijke betekenis. Geen anonieme urn, maar een beeld of object dat recht doet aan wie de persoon was, dat herinneringen oproept, symbool staat voor diens leven. Een gedenkteken dat troost biedt, maar ook tot een stukje berusting kan leiden. 

meer over gedenktekens

MooiBrons gemaakt door Atelier Wiedijk & Derks

Galerie + atelier: Sprokkelveld 10a, 6596 DL Milsbeek

Openingstijden: elke zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur
                             alle andere dagen op afspraak

Telefonisch zijn wij elke dag bereikbaar van 9.00 tot 20.00 uur:  tel. 06-50549457
 

info@mooibrons.nl    Liever geen inspiratiebrief ontvangen?

 

 

     27 juli 2017

   MooiBrons

    Van Zomergasten tot lekker eten

   Genieten in eigen huis en tuin

Met al twee hittegolven achter de rug hebben we geen klagen deze zomer. Een weekje regen is goed voor de plantjes en binnen is er genoeg te doen. Voor liefhebbers van Zomergasten is het zondagavond zes weken lang genieten. Opmerkelijke gasten met bijzondere tv- en filmfragmenten, zoals Grizzly man. Liever eropuit? Liefhebber van tuinen, torso's en fragmenten? Wij hebben meer dan tien torso's, maar Beeldengalerij Het Depot in Wageningen heeft zalen vol. En je mag overal aankomen. 

Genieten van een torso in eigen huis? Met 20% korting?

VPRO Zomergasten - keuzefilm

Rosanne Hertzberger

Grizzly man

 

De eerste gast in het alweer 30e seizoen van VPRO Zomergasten is Rosanne Hertzberger, schrijver, columnist en microbioloog. Heb je het gemist, ga dan snel (online) kijken om deze 5 redenen. Haar keuzefilm Grizzly man (2005) sloot mooi aan bij haar thema's: waartoe leidt de eigenzinnigheid van "gekkies", in hoeverre beslis je over je eigen leven en hoever kun je daarin gaan. 

Zomergasten gemist?

Het Depot te Wageningen

Emotie en passie, gekoppeld aan energie en kracht

Marti de Greef

 

De sculpturen van Marti de Greef zijn in de loop der jaren steeds abstracter geworden, maar het lichaam blijft altijd nog herkenbaar. Hij werkt met brons, aluminium, lood en hier met multiplex. Het Depot organiseert deze tentoonstelling, mede n.a.v. zijn 65e verjaardag, maar hij is nog lang niet uitgewerkt.

Naar Het Depot

 

 

Mooie omgeving van Milsbeek

Bronzen beelden

Atelier Wiedijk & Derks

Grizzly beer

 

Timothy Treadwell voelt zich de ultieme beschermer van de Grizzly's. Hij begeeft zich 13 jaar lang tussen deze beren, tot zijn obsessie hem fataal werd. Wij hebben een bronzen beeld van een Grizzly-beer gemaakt, maar na deze film keek ik daar ineens heel anders tegen aan. Filmmaker Werner Herzog maakte een indringend portret van Treadwell, een prachtige, bijna Shakespeariaanse tragedie.

Meer Grizzly beer

Galerie MooiBrons

Klassieke torso, met kracht, schoonheid en beweging

"Muze"

 

In de oudheid werden vrouwenbeelden uit marmer gehouwen, terwijl mannen met een bronzen beeld werden vereerd. Marmer voor vrouwen, brons voor mannen. Maar natuurlijk zijn de vrouwen-beelden bij ons ook van brons. En deze zomer hebben we een prachtige actie: op alle torso's krijgt u 20% korting!

Zomeractie torso: 20% korting!

 

 

Fijne restaurants in de buurt
MooiBrons gemaakt door Atelier Wiedijk & Derks

Galerie + atelier: Sprokkelveld 10a, 6596 DL Milsbeek

Openingstijden: elke zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur
                             alle andere dagen op afspraak

Telefonisch zijn wij elke dag bereikbaar van 9.00 tot 20.00 uur:  tel. 06-50549457
 

info@mooibrons.nl    Liever geen inspiratiebrief ontvangen?
 

     11 juni 2017

     MooiBrons

     Van Mondriaan tot vaderdag

    Kunst in eigen tuin

 

Wat gaan we doen met vaderdag en wat krijgt vader als cadeau? Een stoer BBQ-schort is dit jaar helemaal hot, maar een stoer bronzen beeld in de tuin is natuurlijk ook mooi. Bovendien heeft hij daar zijn hele leven plezier van. Een op to-do-tip voor vaderdag? Ga schatgraven in de Flevopolder en zoek de 7 Land Art projecten. Of doorkruis De Hoge Veluwe op een witte fiets en laat je inspireren door de beelden van het Kröller Muller. Geef vader een schep om Land art in eigen tuin te creëren. Verzamel spullen en maak samen een kunstwerk in de tuin. Kunst hoeft niet duur te zijn. Als je er maar van geniet. 

Ook een beeld in de tuin?

 

Piet Mondriaan

Een ontdekkingsreis

Pier and Ocean 5

 

Piet Mondriaan begon net als de meeste kunstenaars met het naschilderen van mensen en landschappen. Hoe hij zich ontwikkelde tot een vernieuwend en wereldberoemd  kunstenaar ontdek je als je langs de 300 kunstwerken loopt in het Gemeentemuseum Den Haag. Zo maakte hij 100 jaar geleden een serie studies en schilderijen met de titel Pier and Ocean. Daar ís nog een pier in de branding in te zien. Later werkte hij helemaal abstract: met rode, blauwe en gele vlakken. Tot 24 sept: De Ontdekking van Mondriaan

Meer over Mondriaan

Beeldenpark Kröller Muller

Van Arp en Armando tot Zhen

Vaderdag op de fiets

 

Het beeldenpark Kröller Muller is maar liefst 25 hectare groot. Je kunt er al wandelend of fietsend beelden ontdekken, zoals dit beeld Melancholie van Armando. Ga meteen ook naar het museum, voor de tentoonstelling Arp: The poetry of Forms. Geen tijd om op pad te gaan? Bekijk de 166 beelden online. Zoek bijv. de kunstwerken van Jean Arp en Mario Merz uit de fotocollage op.

Zoeken naar beelden

 

 

1800 gratis witte fietsen

 

Landschapskunst

Land Art Flevoland

Pier+Horizon

 

In 40 jaar tijd verschenen er zeven Land Art werken in Flevoland. Het nieuwste (2016) is van Paul de Kort, die zich voor Pier+ Horizon liet inspireren door Mondriaans Pier and Ocean 5. De wind speelt bij dit kunstwerk een belangrijke rol. Waar we bij vroegere kunstenaars als Mondriaan aan de hand van hun werk en eventuele brieven moeten ontdekken hoe hun werk tot stand kwam, geven huidige kunstenaars als Paul de Kort ons toegang tot het ontstaansproces van hun werk. Heel fascinerend!

Volg de Land Art routes

Bronzen beelden

Land art in eigen tuin

Vaders en kunst

 

Wie kunst in de tuin wil, kan natuurlijk zelf aan de slag gaan. Maak een gezamenlijk kunstwerk of bouw een stuk tuin om tot Land art. Maar je kunt ook bij ons terecht. Bekijk wel eerst je tuin. Wat is de mooiste plek voor een beeld? Wil je het kunnen zien vanuit je huis? Zoek je iets voor op het terras? Mag het zomer en winter buiten staan of wil je het 's winters binnen zetten? We denken graag met je mee.

Wat is mooi voor jóuw tuin?

 

 

Mooie omgeving van Milsbeek

 

   MooiBrons gemaakt door Atelier Wiedijk & Derks

    Galerie + atelier: Sprokkelveld 10a, 6596 DL Milsbeek

    Openingstijden: elke zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur
                                 alle andere dagen op afspraak

    Telefonisch zijn wij elke dag bereikbaar van 9.00 tot 20.00 uur:  tel. 06-50549457

 

 

26 april 2017

MooiBrons

in de galerie:

Vorstelijke korting!

Cadeau verjaardag stier - sterrenbeeld

 

Deze maand een actie rond onze beelden en het sterrenbeeld stier, nieuws van de vogel-webcams van Beleef de lente en wat geef je iemand die een belangrijke mijlpaal in zijn of haar leven bereikt.

Lees meer over actie Sterrenbeeld

 

New York

Charging Bull meets

Fearless Girl

 

Op een ochtend in 1989 stond er ineens een enorme stier voor het Wall Street gebouw in New York. Zonder vergunning, maar uiteindelijk mocht het beeld van Arturo Di Modica toch blijven. Dit voorjaar werd op een nacht een meisje voor de neus van de stier geplaatst. Arturo was woest. Wie had dat gedaan?

Lees meer

3300 v.Chr

Oudste schrift

Sumerisch tablet

 

In deze tijd van digitalisering zou je bijna vergeten wat een belangrijke ontdekking het schrift is geweest. Wel onafwendbaar in de ontwikkeling van de mens, want op verschillende plekken kwam de mens tot een eigen vorm van geschreven taal. Dit is de eerste: Het Sumerisch schrift, meer dan 5000 jaar geleden ontstaan. En het mooie is, je kunt deze taal nog steeds leren: bij de Universiteit van Leiden.

Lees meer

Beleef de Lente

Webcam IJsvogels

Veel vis vangen

 

Hoe gaat het bij Beleef de Lente met de 9 vogelgezinnen? Terwijl bij de bosuilen het eerste kuiken het nest verlaat, wachten de ooievaars met spanning tot hun eerste jong uit het ei komt. Het ijsvogelpaartje is gezegend met maar liefst zes kuikens. De ouders hebben het er druk mee; er moeten heel wat visjes gevangen worden.

Webcam

Actie

Vrolijk stiertje + Stier Evstathios

Vorstelijke korting

Gelimiteerde oplage bronzen beelden

 

Op 27 april is het feest, onze koning wordt vijftig en zijn sterrenbeeld is: stier. Daarom hebben we een speciale actie. Tot eind mei zijn twee van onze stierenbeelden (zie hierboven)  te koop met een vorstelijke korting: de beelden Vrolijk stiertje en Stier Evstathios. Dit is Grieks en betekent ‘standvastig’. 

Bekijk de actie

In onze galerie

bronzen beeld

Uil op boeken

Afstudeercadeau of cadeau promotie - wijsheid

 

Wat geef je iemand die afstudeert of een promotieonderzoek heeft voltooid? Het beeld ‘Uil op boeken’ staat voor een moment van overpeinzing: nadenken over wat is geweest en wat er nog komt, de overstap naar een volgende fase in het leven, het bereiken van een mijlpaal… De boeken verwijzen hierbij naar opgedane kennis, wijsheid en bedachtzaamheid. Een heel toepasselijk cadeau.

Over dit cadeau

In onze galerie

Bronzen beeld

Lief ijsvogeltje

Schattig ijsvogeltje - cute kingfisher

 

Het duurt zo'n 22-28 dagen totdat de jongen oud genoeg zijn om uit te vliegen. Na het verlaten van het nest zoeken ze een veilig plekje op in de buurt. De ouders voeren de jongen nog hooguit enkele weken na het uitvliegen, daarna moeten ze het toch echt zelf uitzoeken. Deze fase is verbeeld in het beeld Lief ijsvogeltje.

Meer over dit ijsvogeltje
MooiBrons gemaakt door Atelier Wiedijk & Derks

Galerie + atelier: Sprokkelveld 10a, 6596 DL Milsbeek

Openingstijden: elke zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur
                             alle andere dagen op afspraak

Telefonisch zijn wij elke dag bereikbaar van 9.00 tot 20.00 uur:  tel. 06-50549457
 

 

5 april 2017

MooiBrons

in de galerie:

het is voorjaar!

Momenteel zijn er weer veel beelden uitverkocht, maar we werken er hard aan om de lege plekken in de galerie op te vullen. Bel of mail als u wilt weten of uw favoriete beeld weer aanwezig is of als u een beeld vóór een bepaalde datum nodig heeft.
Lees meer

Beleef de Lente

Bekijk de webcam:

Ooievaars in Gennep

 

Een van de webcams van Beleef de Lente staat gericht op de toren van het historisch stadhuis in Gennep, een middeleeuws stadje, vlakbij onze galerie in Milsbeek. Wie zich verdiept in de ooievaar komt interessante dingen te weten, zoals dat de ooievaar in de middeleeuwen als exclusief gevogelte werd opgediend. Maar liever willen we natuurlijk weten hoe het met dit paartje ooievaars is. Er liggen vijf eieren in het nest. Hoeveel zullen er uitkomen?

Lees meer

Postzegels

Vogels per seizoen

Innovatief: Cee-app

 

In Nederland zijn we trots op onze vogels en dat is te zien aan de nieuwe postzegelserie van PostNL. Een vierluik met de meest voorkomende vogelsoorten, gerangschikt op seizoen. Innovatief, want als je de postzegels scant met de Cee-app, krijg je info en hoor je de geluiden die de vogel maakt. Ik heb het geprobeerd en het werkt fantastisch! Binnen een seconde waan je je een echte vogelkenner.

Lees meer

nog t/m 30 april 2017

Rodin - Genius at work

Tentoonstelling

 

Het Groninger Museum heeft een grootse tentoonstelling gewijd aan de wereld-beroemde beeldhouwer Auguste Rodin (1840-1917). Een aanrader voor wie geïnteresseerd is in het werkproces van Rodin (zoals van het bekende werk 'De Kus'). De ruim 140 beelden en 20 werken op papier zijn nog tot eind april te bewonderen.

Lees meer

in de prehistorie

Bronzen objecten

Speerpunten

 

Al vanaf 3000 v.Chr. giet de mens bronzen objecten. Bij de eenvoudigste methode die bijvoorbeeld gebruikt werd voor het gieten van gereedschap en wapens, goot de smid het vloeibare brons in een vuurvaste, open vorm. De mal hierboven diende voor het maken van speerpunten.

Lees meer

In onze galerie

Vogels met lange poten

Struisvogel

 

Een struisvogel heeft net als de ooievaar lange poten. Omdat hij niet kan vliegen zijn deze poten flink gespierd; hij moet er wel mee kunnen rennen. En in de strijd om de vrouwtjes kunnen de mannetjes er ongenadig hard mee trappen. Verbergt een struisvogel bij gevaar zijn kop in het zand? Nee: hij gaat languit op de grond liggen en legt daarbij zijn kleine kop plat neer. Zo hoopt hij onopgemerkt te blijven voor eventuele vijanden.

Bekijk de video

bronzen beelden

Nederlandse vogels

Winterkoninkje

 

Ook wij houden van vogels en we hebben er veel in de collectie. Van de 40 vogels die staan afgebeeld op de postzegels, hebben wij het winterkoninkje, de groene specht, de steenuil, de gans en het roodborstje vereeuwigd in een beeld. De meest geliefde vogel van Nederland, de ijsvogel, ontbreekt in de serie, maar niet in onze galerie; we hebben hem in maar liefst 9 verschillende houdingen.

Bekijk de video

In onze galerie

Bronzen torso's

Mannentorso Kratos

 

Ook wij laten altijd het proces zien, van boetseren tot bronzen beeld, dat uit 10 stappen bestaat die allemaal goed moeten zijn. Er is vakmanschap nodig om een beeld dat geboetseerd is in klei, dezelfde uitstraling te geven in brons. Deze mannentorso heeft een bijzondere ontstaansgeschiedenis; er zijn diverse versies aan vooraf gegaan.

Bekijk de video

in de galerie

Bronzen beelden

IJsvogel met visje

 

De mallen die wij van onze geboetseerde beelden maken, bestaan uit siliconen-rubber met daaromheen steunkappen van polyester. In tegenstelling tot een mal van steen, klei of ijzer kun je hier geen brons in gieten. Deze mallen zijn nodig om gietwassen modellen mee te maken.

Bekijk de video
MooiBrons gemaakt door Atelier Wiedijk & Derks

Galerie + atelier: Sprokkelveld 10a, 6596 DL Milsbeek

Openingstijden: elke zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur (op afspraak)

Telefonisch zijn wij elke dag bereikbaar van 9.00 tot 20.00 uur:  tel. 06-50549457
 

Bestellen?

U heeft momenteel geen beeld in bestelling.

UPDATE BEELDEN IN DE GALERIE

Staat het beeld van uw keuze niet meer in de galerie? We gaan het weer maken, maar nog even geduld. Kijk op de pagina: 'Wanneer is dit beeld klaar' of mail ons welk beeld u graag zou willen zien: info@mooibrons.nl
Aanmelden: Update Beelden
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons
© 2010 - 2024 mooibrons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel