2020

POOTAFDRUK IN BRONS

kan niet meer besteld worden!

 

 

 

2018

POOTPORTRET BESTELLEN?

LAATSTE KANS:  in de eerste 2 weken van december kunt u nog een POOTAFDRUK IN BRONS bestellen!

We hebben al eerder aangekondigd dat we gaan stoppen met Pootportret. We maakten een uitzondering voor mensen die bij ons een bronzen beeld kopen of hebben gekocht of mensen die in voorgaande jaren een bronzen pootafdruk hebben besteld.

Maar nu komt echt de allerlaatste mogelijkheid om een pootafdruk in brons te bestellen. Heb je al een afdruk gemaakt in klei of in gips, dan kan deze ook gebruikt worden. Verstuur die liever niet per post, maar breng de afdruk zelf naar het atelier. Dit kan op zaterdag in onze galerie in Milsbeek. We zijn van 11 - 17 uur open. 

 

Een pootportret of pootafdruk in brons:

Op veler verzoek tijdelijk te bestellen: van 4 t/m 31 oktober

 

De afgelopen jaren hebben we heel veel pootportretten gemaakt: van honden, af en toe een kat en zelfs van een tijger. We hebben dat met veel plezier gedaan, maar we gaan helaas stoppen met Pootportret.
Wil je toch een keer een pootportret of een pootafdruk in brons bestellen: neem een abonnement op onze inspiratiebrief.  
Meer weten over MooiBrons?

kunstexpositie

kunstenaar Dominic Wilcox

Alleen voor honden

Kunstenaar Dominic Wilcox bedacht een expositie, speciaal voor honden. Schilderijen in geel en blauw, de enige kleuren die een hond kan zien, en een verzameling bijzondere installaties. Zoals de autoraamsimulator: een uitsnede van een auto naast een grote ventilator. Als de hond zijn kop uit het raam steekt kan hij, net als op de snelweg, lekker uitwaaien.

Bekijk de video
 

kunstboek

fotograaf Tim Flach

Dogs

Ook zo dol op fotoboeken? En hou je van foto’s die tot nadenken stemmen? Blader dan eens door de foto's van Tim Flach. In zijn boek 'Dogs' verdiept hij zich in de relatie tussen mens en hond. De enorme diversiteit aan rassen (zoals deze 'Flying mop') leidt tot de vraag: Hoe zien wij honden en hoe willen wij dat zij eruit zien?
Bekijk 30 foto's uit het boek

uit de serie 'Samen'

Atelier Wiedijk & Derks

Together with you

Eigenlijk maken we bronzen beelden. In onze galerie zijn veel vogelbeelden te zien, maar ook mannen- en vrouwen torso's, paarden en stieren. Voor een verjaardag, als huwelijkscadeau, relatiegeschenk of gedenkbeeld. Onze ijsvogels zijn favoriet. Naast de bronzen beelden werken we ook hard aan een sieradencollectie van brons, verguld met 14 karaat goud.
Bekijk meer beelden
 

bronzen beelden

galerie MooiBrons

Paarden in beweging

Paardenliefhebbers houden vaak ook van honden. Ik was vroeger een paarden-meisje en dat is te zien aan het aantal paarden in de galerie. Galopperende paarden, paardentorso’s, een trekpaard, paardenhoofden… Als je zoveel jaren hebt doorgebracht met paarden, dan kan het niet anders of je boetseert paarden.
Meer beelden
Pootportret en  MooiBrons  gemaakt door Atelier Wiedijk & Derks

Galerie + atelier: Sprokkelveld 10a, 6596 DL Milsbeek

Openingstijden: elke zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur
                           alle andere dagen op afspraak, ook op zondag

Telefonisch zijn wij elke dag bereikbaar van 9.00 tot 20.00 uur:  tel. 06-50549457

 


3 november 2016

Pootportret

laatste kans:

bestel nu een pootafdruk in brons

De afgelopen jaren hebben we heel veel pootportretten gemaakt: van honden, af en toe een kat en zelfs van een tijger. We hebben dat met veel plezier gedaan, maar we zijn van plan ermee te stoppen.
Iedereen die eerder een 
pootportret of een pootafdruk in brons heeft besteld, heeft nu nog de kans om tot 1 december een bestelling te plaatsen. In het late voorjaar valt het besluit of we definitief stoppen met Pootportret. Wil je dus toch (nog) een keer een pootportret of een pootafdruk in brons hebben, dan kun je die misschien beter nu al bestellen.
Pootportret bestellen?

hondenkunst

serie Unchained

Baby Chou

Kunstenares Nirit Levav werkte al 20 jaar in de mode toen ze besloot het roer om te gooien. Voortaan zou ze alleen nog beelden van honden maken. Na een bezoek aan een fietsenmaker kwam ze op het idee om oude fietskettingen te gebruiken. Zo ontstond een hele serie. 
Bekijk meer beelden

kunstwerk

grootste hondenbeeld

Puppy

Dit supergrote kunstwerk is ontworpen door kunstenaar Jeff Koons. Het is maar liefst 12 meter hoog en heet Puppy. Het beeld bestaat helemaal uit verschillende soorten bloemen. Rond een frame van RVS zijn ca. 65.000 planten gebruikt om de vrolijk gekleurde, bloemige vacht voor de puppy te maken. 
Lees meer

bronzen beelden

Atelier Wiedijk & Derks

familiebeeld The four of us

Eigenlijk maken we bronzen beelden. Het gehele proces, van een beeld boetseren tot een beeld gieten, afwerken en patineren, vindt bij ons onder één dak plaats. We maken veel vogels, torso's, paarden en stieren. Vooral onze familie- en huwelijksbeelden zijn favoriet.
Bekijk meer beelden

collectie sieraden

Sieraden by JOS

verguld brons

Deze zomer is er hard aan een nieuwe galerie en atelierruimte gebouwd en we overwegen om alleen nog verder te gaan met de bronzen beelden en sieraden.
De komende tijd maken we een voorraad bronzen beelden voor de galerie en gedurende de wintermaanden werken we alleen nog aan onze sieradencollectie. 
Meer sieraden
 
Pootportret en MooiBrons gemaakt door Atelier Wiedijk & Derks

Galerie + atelier: Sprokkelveld 10a, 6596 DL Milsbeek

Openingstijden: elke zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur
                           alle andere dagen op afspraak

Telefonisch zijn wij elke dag bereikbaar van 9.00 tot 20.00 uur:  tel. 06-50549457

 

 

1 september 2016

MooiBrons en Pootportret

update

galerie en atelier : nieuw adres

Ons oude atelier waar we alles onder één dak hadden (galerie, ontwerpatelier en vacuümbronsgieterij) is niet meer. We hebben nu een nieuwe galerie en atelierruimtevlakbij het oude adres. Wie ooit bij ons op bezoek is geweest, kan dezelfde route nemen. Het nieuwe adres is: Sprokkelveld 10a te Milsbeek. De bronsgieterij is voorlopig elders ondergebracht (ook vlakbij), maar komt in de toekomst op dit nieuwe adres. 
Let op: Momenteel is onze galerie niet rolstoeltoegankelijk! Neem zonodig contact met ons op. Wij komen eventueel bij u thuis.

We heten u van harte welkom.

Pootportret

Nog tot het eind van het jaar (2016) is het mogelijk een pootafdruk in brons te laten maken van uw hond of kat. U krijgt daarvoor een eigen klei- of gipsafdruk gebruiken of u krijgt een afdrukpakket toegestuurd.

 

Het retouradres van het afdrukpakket is: Sprokkelveld 3, 6596 DH Milsbeek


 

speciaal voor uw tuin

Zomeractie 2016

De verhuizing is achter de rug en de bouwactiviteiten zijn bijna afgerond, maar nog niet alles staat, hangt en ligt op zijn plaats. Daarom presenteren we tijdens de Zomeractie 2016 onze grotere beelden met 16% korting. Hiermee zetten we deze beelden ook meteen een keer in de schijnwerpers.

Lees meer
 

Copyright © Atelier Wiedijk & Derks

MooiBrons en Pootportret gemaakt door Atelier Wiedijk & Derks

Galerie + atelier: Sprokkelveld 10-A, 6596 DL Milsbeek

Openingstijden: elke zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur;
                             de andere dagen op afspraak, ook op zondag

Telefonisch zijn wij elke dag bereikbaar van 9.00 tot 20.00 uur:  tel. 06-50549457

 

 

Bestellen?

U heeft momenteel geen beeld in bestelling.

UPDATE BEELDEN IN DE GALERIE

Staat het beeld van uw keuze niet meer in de galerie? We gaan het weer maken, maar nog even geduld. Kijk op de pagina: 'Wanneer is dit beeld klaar' of mail ons welk beeld u graag zou willen zien: info@mooibrons.nl
Aanmelden: Update Beelden
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons
© 2010 - 2024 mooibrons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel