Exposities

 

Een galeriebezoek in Milsbeek

We ontvangen u graag in onze galerie. We hechten grote waarde aan persoonlijke kennismaking en vinden het leuk om te horen voor welke gelegenheid u een beeld zoekt. We nemen daar dan ook alle tijd voor.

Wel vragen we u ook nu nog een afspraak te maken als u onze galerie wilt bezoeken, zodat u zich in alle rust kunt oriënteren. Deze bevindt zich in Milsbeek: een rustig dorpje tussen de landerijen en gelegen aan de Maas. 

Bird art - sculptures

EXPOSITIES

Wij zijn in Nederland verwend met enorm veel exposities en tentoonstellingen. Wie geïnteresseerd is in kunst kan zijn hart ophalen en hoeft zich nooit te vervelen. Ook zijn er veel kunstroutes en open atelierdagen, waar wij ook jarenlang aan hebben deelgenomen. 

Maar wat we misten tijdens deze druk bezochte dagen was tijd voor persoonlijk contact. Vaak is dan niet mogelijk wat wij juist waardevol vinden: uitgebreid kennismaken, uw wensen vernemen, verhalen uitwisselen, gezamenlijke interesses ontdekken. En daar hebben we in onze eigen galerie wel de tijd voor. En die nemen we dan ook.

 

Expositie bronzen beelden

 

Onze collectie beelden:

We hebben meer dan 90 bronzen beelden en objecten in onze collectie, maar die staan lang niet allemaal in onze galerie. Een deel is steeds verkocht zodra ze gemaakt zijn, een deel maken we alleen op bestelling en een deel hebben we wel al gegoten, maar nog niet klaar. De collectie wijzigt dus voortdurend.

Tijdens een galeriebezoek krijgt u ook een "kijkje in de keuken" van ons atelier. Wij laten u het proces 'van boetseren tot bronzen beeld' zien en er is altijd wel een beeld waar we aan werken. Tijdens de koffie leren wij u kennen en u leert ons kennen. Een uitwisseling van interesses, persoonlijke geschiedenis en inspiratie.

Alle beelden die u kunt bekijken op de website, zijn ook te zien en te koop in onze galerie. We hebben dus géén winkel met ingekochte beelden en grote oplages, maar u kunt bij ons bronzen beelden kopen die we zelf ontwerpen en gieten, in eigen atelier en in beperkte oplage.

Soms hebben aardig wat lege plekken in de galerie, want een deel van de beelden wordt sneller verkocht dan dat we ze kunnen bijmaken. Heeft u interesse in een bepaald beeld en wilt u het graag bekijken, laat het ons dan weten. Dan sturen we een bericht zodra dit beeld weer in de galerie staat of gieten het met voorrang.

kunstroute atelierweekend bronzen beeld torso

In de galerie is een wisselende collectie te zien. Wilt u weten of het beeld van uw keuze aanwezig is, kijkt u dan op de website of neemt u contact op: 06-50549457 of info@mooibrons.nl

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Inspiratie opdoen vanaf de bank  

 

13 en 14 mei 2017 - Atelierroute Kunstgroep Kolonie Plasmolen

Op 13 en 14 mei deden wij mee met de atelierroute van kunstgroep KP in Mook (Zevendalseweg 16) waar wij exposeerden bij Atelier Het Tuinhuis van kunstenares Marjan van Linge. Wij presenteerden daar onze nieuwe sieraden en in de prachtige tuin stond een aantal van onze beelden. 

Naast onze beelden en sieraden was het werk van 5 andere kunstenaars te zien: schilderijen, mixed media, keramieke portretten en istallatie kunst. 

Atelierweekend kunst bronzen beelden      Proeverij atelierroute kunst heerlijke smaak

Bezoekers werden verwend met lekkere hapjes, gemaakt door Malthie (De Vegakok) en Anneliese (De Bourgondische Hoeve)

Meer informatie over de andere kunstenaars: 

atelierweekend kunstroute bronzen beelden 

www.kunstgroepkp.nl/agenda/atelierroute-2017


Een bezoek aan oonze galerie en atelier

expositie bronzen beelden

Een bronzen beeld maken bestaat uit 10 stappen.

Wij leggen het gehele proces, van beeld boetseren tot gegoten bronzen beeld, graag aan u uit. 


Alle beelden zijn te koop zien en te koop in onze galerie. Beelden die we zelf ontwerpen en gieten, uit eigen atelier en in zeer kleine oplage.

Openingstijden: meestal zijn we zaterdag open van 11-17-uur, maar infomeer voor de zekerheid. De andere dagen op afspraak, ook op zondag: 06-50549457. 

Ons adres is: Sprokkelveld 10-A in Milsbeek (dit ligt onder Nijmegen) Omdat de meeste bezoekers van ver komen, nemen we voor iedereen de tijd. Tijd om kennis te maken, uw wensen te vernemen, onze werkwijze toe te lichten en natuurlijk is er tijd voor koffie. 


5 en 6 november - van 11 tot 17 uur

Landelijk Atelierweekend

 

Van 5 tot en met 13 november vindt in heel Nederland de Nationale Kunstweek plaats, met op 5 en 6 november het Landelijk Atelierweekend.

Bij ons in Milsbeek op Sprokkelveld 10, kunt u naast ons atelier en galerie MooiBrons ook Atelier Bol (beeldhouwen, schilderijen en tekenkunst) en Erik Oussoren (beelden in steen) bezoeken. 

U bent van harte welkom: de koffie staat klaar!

Let op: Momenteel is onze galerie niet rolstoeltoegankelijk! Neem zonodig contact met ons op. Wij komen eventueel bij u thuis.

Nazomer 2016

Mannentorso Kratos  Vrouwentorso Arete  mannentorso Aniketos  

Paardentorso Equus II​   ​Statue horse garden - skulptur Pferd  Deze zomer zijn we verhuisd. 

 

Expositie bronzen mannenbeeld - torso  Het beeld Mannentorso Kallisto staat prachtig in huis en tuin. Het past zowel in een moderne omgeving als in een romantische tuin. 

Bronzen beeld vrouw - statue female torso  Het beeld Vrouwentorso Panthea is ons grootste vrouwenbeeld en vraagt om een huis met ruimte of een tuin met uitzicht. 

  


Atelierroute 2015 - 12 en 13  september

  Atelierroute Kunstgroep KP

Tijdens Het Open Atelierweekend van de Kunstgroep KP was ons atelier ook geopend. In de galerie was onze vaste collectie te zien van meer dan 70 bronzen beelden te zien. Ook vertelden we meer over het bronsgieten en het boetseren van een beeld.

Atelier 12 van de Atelierroute vindt u naast onze galerie: op Sprokkelveld 10 - Atelier Bol

Daar waren te zien: marmeren sculpturen van Olga van Cromvoirt, fotowerk van Gerard en Lilo Kruijsen, beelden van Yvonne Andringa en schilderijen van Lyda Lammers 

 

Op zaterdag 12 september van 14.00 tot 16.00 uur speelt in Atelier Bol het muziekensem­ble

‘KLEZCHAVERIM’ klezmermuziek. Ze zingen Jiddische liederen en spelen vrolijke instrumentale nummers. 


Atelierroute 2014 - 13 en 14  september

  Atelierroute 2014 kunstgroep KP  Kunstweekend - galerie bronzen beelden  Kunstgroep KP Atelierroute 2014  Kunstweekend - beeldhouwkunst kettingzaag

Tijdens Het Open Atelierweekend presenteerden wij onze nieuwste beelden en onze nieuwe collectie sieraden.

Ook waren de beeldhouwwerken van Dirk Reinders te bewonderen: uit boomstammen tovert hij met een kettingzaag vogels, dieren en fantasiefiguren tevoorschijn.

Wilma van De Kroon Flowers uit Milsbeek toonde prachtige groen- en bloemdecoraties die u zelf kunt leren maken in een van haar workshops.

Kunstgroep KP Atelierroute - bronzen beelden

Daarnaast genoten bezoekers van de kunst van het koken: heerlijke hapjes gemaakt door Kookstudio Elly & Ferry uit Mill.

Heeft u onze atelierroute gemist? Wij zijn elke zaterdag open voor geïnteresseerde bezoekers en vertellen u graag meer over onze bronzen beelden en het bronsgieten.

 

Open Atelier weekenden IFMA - De smaak van Kunst

5 en 6  en 12 en 13 oktober 2013

Bronzen beeld met 5 vinken.jpg  beeld voor familie met 5 personen

Wij maken ook bronzen beelden in opdracht. Tijdens deze kunstroute lieten we onder meer zien wat er komt kijken bij het maken van een beeld in opdracht.

Een bronzen beeld als afscheidscadeau, een huwelijksgeschenk, een beeld van een geliefd huisdier, er zijn vele verzoeken. Sommige beelden zijn uniek en andere worden opgenomen in onze collectie.

In de galerie waren uiteraard onze nieuwste beelden te zien, onder meer een aantal beelden die betrekking hebben op het boerenleven.

zaterdag en zondag: geopend van 11 - 17 uur

 

 

Atelierroute 2013 - 7 en 8 september

pinguin brons relatiegeschenk.jpg  Atelierroute Kunstgroep 2013.jpg Dimitri Jagtenberg - houten sculpturen.jpg koken bij Elly & Ferry - hapjes.jpg

Tijdens Het Open Atelierweekend presenteerden wij onze nieuwste beelden: een collectie vrolijke pinguïns, kleurige bronsreliëfs en nieuwe vogels.

Ook waren de bijzondere houtsculpturen van Dimitri Jagtenberg te bewonderen: fragiele creaties, gemaakt uit één stuk hout en van een poëtische schoonheid. 

Daarnaast genoten bezoekers van de kunst van het koken: heerlijke hapjes gemaakt door Kookstudio Elly & Ferry.

 

Heeft u onze atelierroute gemist? Wij zijn elke zaterdag open voor geïnteresseerde bezoekers en vertellen u graag meer over onze bronzen beelden en het bronsgieten.


2013
Expositie in Mill in het kader van OnsPlattelandsrondje
Secret Blocks - groepstentoonstelling Plasmolen
september - Open Atelierdagen Kunstgroep KP (Kolonie Plasmolen)

2012
Expositie bij Atelier Grenier in Maarheeze
Open Atelierdagen Kunstgroep KP 2012 (Kolonie Plasmolen)
Kunstroute Mill 2012

2011
Groepsexpositie in Beeldentuin Suëstra te Susteren
KunstWeekend Kolonie Plasmolen - Open Atelierroute 2011 (9 en 10 september 11-17 uur)
Groepstentoonstelling Landgoed Roepaen

2010
KunstWeekend Kolonie Plasmolen - Open Atelierroute 2010
GoudVerf groepsexpositie in Atelier de Roeper
Groepsexpositie Museum Petershuis Gennep
Primo Vera 2010 Rotterdam


2009
Galerie Sous-Terre Lithoijen (2009-2011)
Open Art Fair 2009
Puur Doorn 2009

2008
KunstWeekend Maasduinen 2008 en 2009
KunstEvent Antwerpen

Bestellen?

U heeft momenteel geen beeld in bestelling.

UPDATE BEELDEN IN DE GALERIE

Staat het beeld van uw keuze niet meer in de galerie? We gaan het weer maken, maar nog even geduld. Kijk op de pagina: 'Wanneer is dit beeld klaar' of mail ons welk beeld u graag zou willen zien: info@mooibrons.nl
Aanmelden: Update Beelden
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons
© 2010 - 2024 mooibrons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel