Oplettend ijsvogeltje

Artikel 14 van 28
€ 725,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

IJsvogels komen in principe in heel Nederland voor, met uitzondering van de Waddeneilanden. Maar het meest zijn ze te vinden in Oost- en Zuid-Nederland. Daar gaat een ijsvogel op zoek naar geschikt viswater en steile oevers om in te broeden.

Het "Oplettend ijsvogeltje" is in drie kleuren gepatineerd, op een sokkel van steen. Zoals u ziet op de foto's heeft elke steen heeft een wat andere vorm en kleur. De stenen zijn, afhankelijk van het model, met de hand gekapt. Daardoor is elk beeld echt uniek.

  (niet meer te koop)

Dit beeld hebben we inmiddels weer in de galerie staan. Er zijn twee uitvoeringen van het Oplettend ijsvogeltje die een heel verschillende uitstraling hebben: op een lichte steen (zie bovenste foto) en op deze donkere steen.

 

cadeau verjaardag 50 jaar - vogelbeeld

Deze combinatie is al verkocht.

 

Bronzen beelden vogels - ijsvogel    Bronzen ijsvogel voor verjaardag of afscheid

Deze ijsvogels zijn ook al verkocht. U kunt de ijsvogel op tak wel bestellen, maar niet meer in de felblauwe kleur.

 

Dit is Oplettend IJsvogeltje II

bronzen ijsvogel - mooi cadeau  

Van deze ijsvogel hebben we een aantal variaties.

 

De ijsvogel heeft een mooie symbolische betekenis en is daardoor heel geschikt als cadeau. Hij staat voor zonneschijn, voorspoed en loyaliteit, maar ook voor doorzettingsvermogen en doelgerichtheid…

 

Een bezoek brengen aan onze galerie

Bijna al onze beelden kunnen online besteld worden, maar we verwelkomen u graag in onze galerie in Milsbeek. Een rustig dorpje in Noord-Limburg, in een omgeving waar je prachtig kunt wandelen en lekker kunt eten.

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.

Openingstijden: elke zaterdag van 11-17 uur (op afspraak). Heeft u vragen of wilt u meer informatie bijvoorbeeld over de exacte levertijd van deze oplettende ijsvogel of wilt u foto's ontvangen zodra het beeld klaar is? Mail: info@mooibrons.nl of bel: 06-50549457

Afspraak maken voor galeriebezoek

 

Misschien bent u niet zo mobiel en bestelt u liever vanuit huis. Geen probleem: we kunnen uw favoriete beeld ook per post versturen.

bronzen beeld huwelijk  <- Klik hier voor meer informatie  

Bestellen?

U heeft momenteel geen beeld in bestelling.

UPDATE BEELDEN IN DE GALERIE

Staat het beeld van uw keuze niet meer in de galerie? We gaan het weer maken, maar nog even geduld. Kijk op de pagina: 'Wanneer is dit beeld klaar' of mail ons welk beeld u graag zou willen zien: info@mooibrons.nl
Aanmelden: Update Beelden
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons
© 2010 - 2024 mooibrons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel