Galerie - winkelwagen

Geen beeld besteld
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons

Nieuws uit het atelier

Blijf op de hoogte van onze nieuwe beelden, de sieradencollectie in zilver en inspiratie op gebied van kunst en natuur
Stuur mij Nieuws uit het atelier

Oplettend ijsvogeltje

€ 625,00 (inclusief 9% btw)
Aantal

IJsvogels komen in principe in heel Nederland voor, met uitzondering van de Waddeneilanden. Maar het meest zijn ze te vinden in Oost- en Zuid-Nederland. Daar gaat een ijsvogel op zoek naar geschikt viswater en steile oevers om in te broeden.

Het "Oplettend ijsvogeltje" is in drie kleuren gepatineerd, op een sokkel van steen. Zoals u ziet op de foto's heeft elke steen heeft een wat andere vorm en kleur. De stenen zijn, afhankelijk van het model, met de hand gekapt. Daardoor is elk beeld echt uniek.

cadeau verjaardag 50 jaar - vogelbeeld

Op deze mooie steen hebben we weer een Oplettend ijsvogeltje staan. Dus bent u geïnteresseerd, neem dan contact op. Toch liever een andere steen? Informeer wat er mogelijk is.

 

Bronzen beelden vogels - ijsvogel    Bronzen ijsvogel voor verjaardag of afscheid

Deze ijsvogels zijn al verkocht. U kunt de ijsvogel op tak wel bestellen in de kleur van het ijsvogeltje links (€ 725,-)

 

Dit is Oplettend IJsvogeltje II

bronzen ijsvogel - mooi cadeau  

Van deze ijsvogel hebben we een aantal variaties.

 

De ijsvogel heeft een mooie symbolische betekenis en is daardoor heel geschikt als cadeau. Hij staat voor zonneschijn, voorspoed en loyaliteit, maar ook voor doorzettingsvermogen en doelgerichtheid…

 

Bijna al onze beelden kunnen online besteld worden. We verwelkomen u graag in onze galerie in Milsbeek, maar vanwege de corona-crisis vragen we u wel een tijdstip af te spreken, ook als u zaterdag wilt komen.

Openingstijden: elke zaterdag van 11-17 uur, de andere dagen alleen op afspraak. Heeft u vragen of wilt u meer informatie bijvoorbeeld over de exacte levertijd van deze oplettende ijsvogel op steen? Mail: info@mooibrons.nl of bel: 06-50549457

 

Vanwege het coronavirus blijft u misschien liever thuis. Wij kunnen uw favoriete beeld ook per post versturen.

bronzen beeld huwelijk  <- Klik hier voor meer informatie

  

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen