Galerie - winkelwagen

Geen bronzen beeld besteld
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons

Nieuws uit het atelier

Blijf op de hoogte van onze nieuwe beelden, de sieradencollectie in zilver en inspiratie op gebied van kunst en natuur
Stuur mij Nieuws uit het atelier

Wakende steenuil

€ 975,00 € 775,00 (inclusief 9% btw)
Aantal

Een steenuil staat symbool voor kennis, wijsheid en scherpzinnigheid.en vormt daarom een passend cadeau voor een promotie of inauguratie. Maar ook mooi als afscheidscadeau of ter ere van een jubileum in de wetenschap of politiek.

 

uil bronzen beeld

Deze uil is gemaakt op ware grootte en is dus net zo groot als in het echt. Het beeld laat een karakteristieke houding van de steenuil zien: Vanaf het dak of een tak, turend naar de grond, op zoek naar een muis. Daarom draagt dit beeld de titel "Wakende steenuil"

 

Tijdelijk met 200 euro korting: van € 975,- voor € 775,-

 

Het is een robuust ontwerp dat om een flinke sokkel vraagt. Op de foto is dat een sokkel van 8x8cm en 15 cm hoog, maar het beeld kan op een lagere sokkel worden gezet. Het staat ook mooi op een hoge sokkel van bijvoorbeeld 8x8x110cm met een voetplaat van 35x35cm, van natuursteen of van eikenhout. 

 

Reactie uit de galerie: Bijzonder deze houding. Hoe kwamen jullie op een wakende steenuil?

De steenuil is natuurlijk hét symbool voor wijsheid, maar voor ons stond hij vooral voor oplettenheid en waakzaamheid. We woonden in een boerderij die we aan het verbouwen waren en hadden een uilenkast opgehangen in de kastanjeboom. Buiten hadden we nog niets gedaan. Er lag een berg puin en het gras rond de boerderij en bouwchalet werd bijgehouden door onze pony en niet door een maaimachine. Een ideaal leefgebied voor muizen. 's Nachts kon ik vanuit onze tijdelijke behuizing de steenuilen naar elkaar horen roepen en dat gaf een gevoel van veiligheid. Een uilenkoppel nam intrek in de nestkast en kreeg drie kuikens waar ze het heel druk mee hadden. Op een dag fladderde de een na de ander naar beneden. De ouders keken vanaf de boom naar beneden, hoe hun jongen op de grond de eerste stappen naar zelfstandigheid zetten. Oplettend en waakzaam als altijd.

  

Wilt u dit beeld 'in het echt' bekijken? U bent van harte welkom in onze galerie in Milsbeek, maar we vragen u wel vooraf contact op te nemen. 

Openingstijden: elke zaterdag van 11-17 uur, de andere dagen op afspraak. Heeft u vragen, bijvoorbeeld over het versturen van een beeld? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457

 

bronzen beelden als cadeau kopen

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen