Mijn hond

 

Bijzonder cadeau voor hond

       Dit is Nelly, een Engelse Cocker Spaniel en oogappel van onze familie!

Engelse Cocker Spaniel Nelly

Nelly is momenteel 12 jaar en een half en nog steeds heel actief.

Grote wandelingen, dikke knuffels en lekker eten zijn haar lang leven…

Ingestuurd door Evi en Kris

 

 

Mijn lieve hond Storm

Onze lieve prinses Storm

Storm was het hondje van mijn opa en oma en is tegelijk gekocht met ons eigen hondje Flappie.

Als ik bij mijn opa en oma was kon ik fijn met Storm wandelen, knuffelen en spelen. Gingen wij op vakantie,dan kwam onze Flappie logeren bij Storm. Samen hadden ze het dan super fijn. Ik was (en ben) ook ontzettend dol op Storm en vond het ook leuk als Storm af en toe bij ons kwam logeren. Zodra dit kon en mocht, was het een groot feest. Voor de hondjes, maar ook voor mij. Wat was het fijn, de twee zusjes samen. Zij brachten zoveel liefde en vrolijkheid in huis. 

Helaas kreeg mijn opa alzheimer en kon niet meer voor Storm zorgen. Natuurlijk was er geen betere en fijnere oplossing dan dat Storm bij ons en haar zusje kwam wonen. Samen genoten ze ontzettend van het spelen, knuffelen en eten. Zodra het sneeuwde werden ze allebei twee energieke "puppy's". 

Storm werd in de zomer van 2015 plotseling ziek, zij was op dit moment 15,5 jaar. Na een bezoek aan de dierenarts bleek dat we moesten kiezen uit twee slechte scenario's. Storm kon geopereerd worden, maar dit was een groot risico gezien haar leeftijd. Als de operatie niet uitgevoerd werd, zou het slecht aflopen. Wij hebben toch voor een operatie gekozen en gelukkig is zij daar goed van hersteld. 

Tijdens haar herstel, wat goed verliep, werd haar zusje Flappie ziek en overleed kort na de diagnose nierfalen. Wij waren hier ontzettend verdrietig om, maar ook Storm zat in een rouwperiode. Dit bevorderde haar herstel ook niet en ze was voor een langere periode niet het vrolijke hondje wat zij van te voren was. Na een aantal maanden werd ze langzaam weer wat vrolijker en de Storm die we kennen kwam langzaam weer uit haar schulp. 

Inmiddels is het anderhalf jaar verder en is Storm gelukkig weer de Storm die ze was. In 2014 heb ik van de pootjes van Flappie en Storm een afdruk gemaakt in gips. De afdrukjes begonnen na het overlijden van Flappie langzaam te scheuren. Omdat ik de pootafdrukken graag vereeuwigd wilde hebben, ben ik via Google op de website van Pootportret terecht gekomen. Hier heb ik van beide hondjes een eeuwige herinnering laten maken. De afdruk van Flappie staat prachtig in het memorial kastje. Storm heeft haar afdruk zelf beoordeeld en wij zijn ontzettend blij met het prachtige resultaat. 

Ingestuurd door: Yamilla


 

Kooikerhondje Mex met pootafdruk van brons

Dit is mijn lieve trouwe Mex.

Mex is een kooikerhondje van ruim 10 jaar. Ik heb hem gekregen als pup. Vanaf het begin zijn we nauw verbonden met elkaar. Mex houdt niet van andere honden, maar heeft een paar vrienden en vriendinnen die hij vertrouwt.

Dit voorjaar is plotseling zijn beste vriend overleden. Dit is een groot verlies. Zijn baasje kreeg van het crematorium zijn pootafdruk in klei opgestuurd. Dit vond ik zo mooi, dat ik dacht, ik wil ook een pootafdruk van Mex. Fijn om een mooi aandenken te hebben als hij er over een paar jaar niet meer is. Vandaar dat ik ook super blij ben met deze mooie bronzen pootafdruk van Mex. Heel erg bedankt hiervoor.

Ingestuurd door: Ingrid


 

Djura en haar pootafdruk in brons

Dit is onze hele lieve en trouwe maatje Djura, een bordercollie x Heidewachtel. 

We mogen al 11 jaar van haar gezelschap genieten. Ze is nog ‘n zeer fitte en vrolijke dame maar de tijd vliegt.... Heel blij om haar vast te eren met een prachtig kunstwerk.

Bedankt voor ‘t prachtige pootportret!

Ingestuurd door: Marc & Muriel


 

Chihuahua Ralph met bronzen pootafdruk

Ook onze Ralph heeft zijn paw-of-fame afdruk.

Onze kleine superster vind hem érg goed gelukt.

Pootafdruk in brons - cadeau voor hondje Ralph

Ingestuurd door: Karin & Clemens


 

 Duitse herder Bommel     Pootafdruk hond Bommel

Dit is trouwe Bommel met zijn pootafdruk in brons

"Daar ga je dan, mijn makker en liefste vriend. Na vier trouwe dienstjaren is het tijd om afscheid te nemen. Altijd stond je naast me en was je behulpzaam. 24 uur per dag kon ik op je rekenen, zo toegewijd was je en met je vreugde stond je elke ochtend weer naast mijn bed om de nieuwe dag aan te kondigen. Lief en leed hebben we met elkaar gedeeld, je humor werkte erg aanstekelijk. Wat luisterde je trouw als ik je weer eens wat moest vertellen wat alleen jij mocht weten want jij.... jij vertelde het niet door. Je hebt me mijn vrijheid en mijn leven teruggegeven, dat wilde je immers zo graag als psychiatrische hulphond. Ziekte bij jou heeft roet in het eten gegooid en ik heb moeten besluiten dat het beter is dat je je vervroegde pensioenjaren elders doorbrengt. Maar vergeet niet dat ik je regelmatig zal bezoeken. Om je ook tastbaar bij me te houden heb ik deze schitterende pootafdruk laten maken, ik ben blij dat ik deze gedenkwijze op tijd heb ontdekt."
 
Ingestuurd door Marlies

 


pootportret van Max

Zaterdag heb ik het pootportret van Max in goede orde ontvangen. Hartelijk dank daarvoor, het is ontzettend mooi geworden! Leuk om zo een blijvende herinnering aan Max te hebben. 
Max was alleen niet erg enthousiast om er mee op de foto te gaan. Hij vindt alles wat nieuw is een beetje vreemd en eng...

Ingestuurd door Heleen Vis

 

loekje met haar bronzen pootafdruk

Hier is loekje met haar pootafdruk. Ze zit lekker op de eettafel en naast haar staat haar bronzen pootafdruk. Ze is erg blij mee en ik ben er ook erg blij mee. 

Ingestuurd door kim uit purmerend

 

Basenji Buana met pootportret.jpg

Dit is Buana, een Basenji. Dat kun je zien aan zijn pootafdruk: Basenji's hebben voorste teentjes nog aan elkaar net als in het wild.

Ingestuurd door Kim van de Lest: De pootafdruk van Buana pronkt in de woonkamer en hij staat er prachtig!! Zó mooi en ook een zeer diepe betekenis voor ons, onze Buana, de veroorzaker van ons Basenji-virus, de echte buddha van de familie en gewoon “ons” Naanie.. Ik zou hele uren nodig hebben om onze Buana te beschrijven, dit pootportret beschrijft precies dat hele verhaal.. Geweldig!

 

 peanut met zijn pootafdruk in brons   peanut met zijn pootportretje

 Dit is Chihuahua Peanut, een heel bijzonder hondje.

Ingestuurd door zijn baasje Sandra Kamps.

 

Sam en zijn pootafdruk

Dit is Sam met zijn pootafdruk in brons

Ingestuurd door Liselotte Jansen.

 

Stuur ook een foto van je hond met zijn of haar pootportret naar: info@pootportret.nl

Bestellen?

U heeft momenteel geen beeld in bestelling.

UPDATE BEELDEN IN DE GALERIE

Staat het beeld van uw keuze niet meer in de galerie? We gaan het weer maken, maar nog even geduld. Kijk op de pagina: 'Wanneer is dit beeld klaar' of mail ons welk beeld u graag zou willen zien: info@mooibrons.nl
Aanmelden: Update Beelden
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons
© 2010 - 2024 mooibrons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel