April t/m augustus 2024

 

Hoe staat het met onze collectie? Welke bronzen beelden staan nog niet in de galerie, maar komen er bijna aan? Een update.

Op de website kunt u precies zien welke beelden u kunt bestellen. Heeft een beeld een levertijd? Dan hebben we het niet meer en moet u geduld hebben. Soms maar twee weken, maar soms ook een half jaar. 

 

Dit jaar houden we met de gieterij een zomerstop van 4 maanden

Is een beeld dat uw interesse heeft net verkocht, dan moet u helaas tot in het najaar wachten tot we het weer hebben gegoten.

 

De levertijd van een bronzen beeld hangt af van veel factoren: Gaan we het nog maken? Hebben we het al klaar in de gietwas? Is het beeld al gegoten, maar moeten we het nog afwerken. Of is het al bijna klaar en hoeft het alleen nog gepatineerd te worden?

 

Wanneer is het klaar?

Hieronder ziet u de beelden die binnen 30 dagen klaar kunnen zijn als ze niet meer op voorraad zijn. We hebben ze wél al gegoten, maar nog niet afgewerkt of gepatineerd. Vanwege de drukte doen we dat meestal pas als er iemand naar vraagt, dus wacht niet af, maar laat het ons weten wat uw favoriete beeld is. Een aantal van deze beelden staat inmiddels in de galerie (of is alweer verkocht).

 

       Huwelijksbeeld 50-jarig jubileum  

     

 

 Kingfisher sculptures bronze - wildlife art varken met biggen beeld voor agrarische sector  Vogelbeeld Groene specht          

Andere beelden hebben we al klaarliggen in de gietwas. Deze kunnen binnen twee maanden klaar zijn. Hieronder vindt u daarover meer uitleg.

 

In de gietwas

Wil je een bronzen beeld gieten, dan heb je eerst een gietwassen model nodig. Hieronder twee voorbeelden: een van rode en een van zwarte gietwas. Deze zijn eerst gegoten mbv de mal en daarna zorgvuldig afgewerkt. Zo'n model in gietwas kun je vervolgens in brons gieten.

 

     

 

We hebben altijd wel een aantal beelden klaar in de gietwas. Maar we hebben vaak nog geen tijd om ze te gieten en dus blijven ze liggen tot ze een keer aan de beurt komen. 

 

Ook op uw verlanglijstje?

De beelden die we al in de gietwas hebben staan hieronder. Dit is ons verlanglijstje, als we tijd over hebben, gaan we ze gieten. Of als iemand, u bijvoorbeeld, een van deze beelden 'in het echt' wil zien.

 

 

vlinder - gedenkteken Atalanta vlinder

 

  landende gans (zwart met blauw)

 

  Oplettend ijsvogeltje

 

  Kanoet, rustend op één poot

 

Bronzen beeld ijsvogels  "Sharing together"  Sharing together

 

  Zeearend

 

  Paardentorso (donkerbruin)

 

Dus... staat een van deze beelden ook op uw verlanglijstje? Laat het ons weten en neem contact op: info@mooibrons.nl

Bestellen?

U heeft momenteel geen beeld in bestelling.

UPDATE BEELDEN IN DE GALERIE

Staat het beeld van uw keuze niet meer in de galerie? We gaan het weer maken, maar nog even geduld. Kijk op de pagina: 'Wanneer is dit beeld klaar' of mail ons welk beeld u graag zou willen zien: info@mooibrons.nl
Aanmelden: Update Beelden
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons
© 2010 - 2024 mooibrons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel