Galerie - winkelwagen

Nog geen bronzen beeld besteld
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons

Nieuws uit het atelier

Blijf op de hoogte van onze nieuwe beelden, de sieradencollectie in zilver en inspiratie op gebied van kunst en natuur
Stuur mij Nieuws uit het atelier

Uil op boeken - bronzen beeld

€ 775,00 (inclusief 9% btw)
Aantal

"Jarenlang heb je je zoon of dochter, je partner of je kleinkind keihard zien werken aan een studie of een proefschrift. Dan ben je trots en wil je iets geven dat die waardering weergeeft, als bekroning op het jarenlange werk van denken, doen en doorzetten."

Een uil op een stapel boeken is het symbool voor wijsheid en dus een mooi geschenk bij promotie of afstuderen, bij een inauguratie, maar ook passend als jubileum- of afscheidscadeau.

 

Wijze uil - bronzen beeld als cadeau Een mooi beeld voor een mooie toekomst

Dit bronzen beeld is 19 cm hoog op sokkel van natuursteen (11x11x3cm)

 

Wilt u een indruk krijgen van het gehele beeld, bekijk dan de video. Een beeld kan iets donkerder van kleur zijn dan de uil op de video. Patineren is handwerk, dus elk beeld is net even anders van kleur.

 

Beeld voor afstuderen, promovendus, afscheid 

Het beeld 'Uil op boeken' kunt u ook bestellen in deze oudgroene kleur.

 

Wij hebben een nieuw beeld: Uil op Boeken II

beeld voor studie rechten, psychologie, filosofie en cultuurwetenschappen

Een vraag van bezoekers: "Waarom hebben jullie twee beelden van een uil op boeken gemaakt?"

Al onze beelden hebben een beperkte oplage, dus als we op de helft zijn, gaan we nadenken over een nieuw beeld. Dat moest natuurlijk wel weer een uil op boeken worden, ook omdat ik een echte liefhebber van boeken ben. Als kind was ik al gefascineerd door oude boeken met een leren omslag waar ik veel wijze woorden in vermoedde. Niet dat we dat soort boeken thuis hadden, maar bij een vriendinnetje hadden ze die wel. Waar andere meisjes filmster of fotomodel wilde worden, droomde ik van studeren. Tien talen wilde ik kunnen lezen, leren hoe je dieren opzet, archeologisch onderzoek doen en anders dierenarts worden... Dat werd het dus allemaal niet, maar nog steeds vind ik dat jarenlange wetenschappelijke studie en onderzoek een bekroning verdient. Dus een nieuw beeld: Uil op Boeken II

 

bronzen beelden

Bent u geïnteresseerd in een van onze bronzen beelden,  maar wilt of kunt u  niet naar onze galerie komen? Natuurlijk kunnen wij het beeld van uw keuze ook versturen. Daarvoor bestelt u online of u neemt contact met ons op over het beeld dat u graag wilt ontvangen. We nemen alle details met u door en u krijgt het beeld zorgvuldig verpakt thuisbezorgd.

 

Wilt u deze Uil op Boeken toch liever bekijken in onze galerie? U bent van harte welkom: elke zaterdag van 11-17 uur, maar i.v.m. de corona-maatregelen vragen we u wel een tijdstip af te spreken en met max. 2 personen te komen. Kunt u niet op een zaterdag, dan is het mogelijk een afspraak te maken voor een andere dag.

Online bestellen? Bekijk de video om het beeld van alle kanten goed te kunnen beoordelen. Heeft u vragen over het versturen van een beeld? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457.

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen