Galerie - winkelwagen

Geen beeld besteld
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons

Nieuws uit het atelier

Blijf op de hoogte van onze nieuwe beelden, de sieradencollectie in zilver en inspiratie op gebied van kunst en natuur
Stuur mij Nieuws uit het atelier

Uil op boeken - bronzen beeld

€ 775,00 (inclusief 9% btw)
Aantal

"Jarenlang heb je je zoon of dochter, je partner of je kleinkind keihard zien werken aan een studie of een proefschrift. Dan ben je trots en wil je iets geven dat die waardering weergeeft, als bekroning op het jarenlange werk van denken, doen en doorzetten."

Een uil op een stapel boeken is het symbool voor wijsheid en dus een mooi geschenk bij promotie of afstuderen, bij een inauguratie, maar ook passend als jubileum- of afscheidscadeau.

 

Wijze uil - bronzen beeld als cadeau Een mooi beeld voor een mooie toekomst

Dit bronzen beeld is 19 cm hoog op sokkel van natuursteen (11x11x3cm)

 

Wilt u een indruk krijgen van het gehele beeld, bekijk dan de video. Een beeld kan iets donkerder van kleur zijn dan de uil op de video. Patineren is handwerk, dus elk beeld is net even anders van kleur. Vraag bij online bestellen evenetueel een foto aan van het beeld dat u zou ontvangen.

 

Beeld voor afstuderen, promovendus, afscheid 

Het beeld 'Uil op boeken' kunt u ook bestellen in deze oudgroene kleur.

 

Er is een nieuw beeld: Uil op Boeken II

beeld voor studie rechten, psychologie, filosofie en cultuurwetenschappen

Al onze beelden hebben een beperkte oplage, dus als we op de helft zijn, gaan we nadenken over een nieuw beeld. Dat moest natuurlijk wel weer een uil op boeken worden, want er is geen beter symbool om een jarenlange investering in studie, onderzoek en kennis te verbeelden dan een uil op een stapel eeuwenoude boeken.

 

bronzen beelden

Bent u geïnteresseerd in een van onze bronzen beelden,  maar wilt of kunt u  niet naar onze galerie komen? Natuurlijk kunnen wij het beeld van uw keuze ook versturen. Daarvoor bestelt u online of u neemt contact met ons op over het beeld dat u graag wilt ontvangen. We nemen alle details met u door en u krijgt het beeld zorgvuldig verpakt thuisbezorgd.

 

Wilt u deze Uil op Boeken toch liever bekijken in onze galerie? U bent van harte welkom: elke zaterdag van 11-17 uur, maar i.v.m. de corona-maatregelen vragen we u wel een tijdstip af te spreken. Kunt u niet op een zaterdag, dan is het mogelijk een afspraak te maken voor een andere dag.

Online bestellen? Bekijk de video om het beeld van alle kanten goed te kunnen beoordelen. Heeft u vragen over het versturen van een beeld? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457.

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen