Sterrenbeeld Stier

 

Op zoek naar een cadeau voor iemand die als sterrenbeeld stier heeft? Dit bronzen beeld past misschien precies bij die persoon.

De meest opvallende eigenschappen van een Stier zijn betrouwbaarheid, doelgerichtheid en een sterke wilskracht. Als leider krijgt hij het vertrouwen en wordt hij gewillig en trouw gevolgd. Stieren zijn stabiel, evenwichtig, en houden over het algemeen van rust en vrede.

 

Bronzen beeld stier in drie kleuren

 

 

Cadeau sterrenbeeld stier

 

Wie als sterrenbeeld stier heeft is meestal scherp van geest en is vaak meer praktisch dan intellectueel ingesteld. Geneigd om koppig te zijn, maar dan vanuit goedbedoelde overtuiging. Een stier is stabiel en rechtvaardig en laat zich niet van de wijs brengen door moeilijkheden.

 

  

Stieren zijn in hun werk betrouwbaar, praktisch ingesteld, ordelijk en ambitieus, maar met gevoel voor verantwoordelijkheid. Het kunnen creatieve en goede ondernemers zijn die hard werken. 

 

 Beeld van sterrenbeeld Stier    

Mensen die als sterrenbeeld Stier hebben houden van comfort en mooie dingen en kunnen echt geboeid raken door schoonheid en kunst. Daar willen ze graag in alle rust van genieten.

 

Meer stierenbeelden

We hebben meer stierenbeelden, maar vanwege de drukte maken we die maar af en toe, meestal op bestelling. Omdat we dit jaar de gieterij 4 maanden sluiten hebben we er toch een paar gemaakt, want we vinden ze zelf erg mooi in de galerie staan. Van machtige, imposante stieren tot blije, levenslustige stieren.

 

Stoere stieren

Bronzen beeld Stier

Deze bronzen Stier Pankratios laat kracht en macht zien.  Dit beeld hebben we na jaren afwezigheid eindelijk weer in de galerie staan, in een donkerbruine kleur. 

 

Blije, vrije stieren

Is de stier waar u een cadeau voor zoekt een opgewekt, enthousiast persoon die van vrijheid en actie houdt? Dan is dit beeld misschien meer geschikt: Stier Eleftherios

meer stierenbeelden van brons   Bekijk hier meer stierenbeelden

  

Het Vrolijk Stiertje

Cadeau voor sterrenbeekld stier

Dit wat kleinere beeld straalt levenslust en optimisme uit, maar ook energie en doortastendheid.

 

Uw favoriete beeld thuisbezorgd

Bent u geïnteresseerd in onze bronzen beelden, maar wilt of kunt u niet naar onze galerie komen?

Natuurlijk kunnen wij het beeld van uw keuze ook versturen. 

Kunst : altijd een mooi cadeau   <-  meer informatie over bezorgen

 

Daarvoor bestelt u online of u neemt contact met ons op over het beeld dat u graag wilt ontvangen. We nemen alle details met u door en u krijgt het beeld zorgvuldig verpakt thuisbezorgd.

 

Wilt u de beelden toch liever 'In het echt' bekijken in onze galerie in Milsbeek? Wij zijn elke zaterdag open van 11-17 uur, maar we vragen u wel een afspraak te maken.  Bel 06-50549457 of mail: info@mooibrons.nl. U bent van harte welkom. 

 

Kado voor man sterrenbeeld Stier  sterrenbeeld stier - duurzaam cadeau

Direct online bestellen kan natuurlijk ook. Bekijk de video van de stieren met verschillende patines. Geef bij uw bestelling aan welke kleur u wilt ontvangen en of u wel of geen sokkel wilt.

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen

 

Bestellen?

U heeft momenteel geen beeld in bestelling.

UPDATE BEELDEN IN DE GALERIE

Staat het beeld van uw keuze niet meer in de galerie? We gaan het weer maken, maar nog even geduld. Kijk op de pagina: 'Wanneer is dit beeld klaar' of mail ons welk beeld u graag zou willen zien: info@mooibrons.nl
Aanmelden: Update Beelden
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons
© 2010 - 2024 mooibrons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel