Together with you - serie Samen - brons

Artikel 12 van 15
€ 975,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Twee ijsvogeltjes "Together with you" uit de serie Samen.

twee bronzen beelden op sokkel van gehouwen steen, in 3 kleuren gepatineerd. De steen is steeds anders, dus elk beeld is uniek, net als elke relatie dat is. 

 

Bovenstaand ijsvogelpaartjes op een gehouwen steen zijn inmiddels al verkocht. Heeft u interesse heeft in dit huwelijksbeeld, dan moet u helaas een tijd wachten omdat we deze soort steen niet meer hebben. We hebben ook een platte, groenige steen, waar ze ook mooi op staan. Vraag foto's aan als u wilt weten hoe deze combinatie eruit ziet, of bezoek onze galerie.

 

Dit huwelijkscadeau is mooi voor een stel dat gaat trouwen, maar past ook perfect bij 25, 40 of 50 jaar getrouwd: zoveel jaar getrouwd en nog steeds niet uitgepraat. 

 

cadeau huwelijk - 25 - 40 - 50 jaar  

Mooi geschenk om samenzijn, betrokkenheid en trouw uit te beelden.

Een passend huwelijkscadeau of een cadeau voor een 25-, 40- of 50-jarig huwelijk.

Dit beeld past bij de trefwoorden: ontmoeting,  liefde, samen en trouw.

 

 

Huwelijkscadeau 25, 40 of 50 jaar  Na 25 jaar nog steeds niet uitgepraat...

Dit ijsvogelpaartje kunt u nog wel op een strakke gepolijste natuurstenen sokkel bestellen, het is er alleen niet meer in deze blauwe kleur:  meer foto's en video

Dit huwelijksbeeld maken we niet meer in deze blauwe kleur, maar u kunt het in de kleur van de andere ijsvogels bestellen. 

We hebben meer huwelijksbeelden. Wilt u deze bekijken in onze galerie in Milsbeek? U bent van harte welkom.

 

Veel vogels dragen van oudsher een symboliek in zich. De ijsvogel staat voor zonneschijn, voorspoed en loyaliteit, maar ook voor doorzettingsvermogen en doelgerichtheid

 

Uw favoriete beeld thuisbezorgd

Bent u geïnteresseerd in een van onze bronzen beelden, maar wilt of kunt u niet naar onze galerie komen? Natuurlijk kunnen wij het beeld van uw keuze ook versturen. 

bronzen beelden laten bezorgen  <- Uw beeld per post laten versturen?

Achteraf toch liever een andere keuze gemaakt? Laat het ons weten, kom binnen 6 maanden naar onze galerie, en u kunt het beeld nog ruilen (of degene die het beeld cadeau krijgt). En uiteraard kan het beeld binnen de wettelijke termijn geretourneerd worden.

 

Wilt u  onze beelden toch liever "in het echt" bekijken? De oplages die we maken zijn beperkt en bij sommige beelden, zoals dit huwelijksbeeld, is er echt geen een hetzelfde. De steen waarop de ijsvogels zitten is uniek (we hebben er steeds maar één). 

Openingstijden van onze galerie in Milsbeek: elke zaterdag tussen 11 en 17 uur (op afspraak). Heeft u vragen bijvoorbeeld over het laten versturen van een beeld? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457 en we helpen u graag.

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen

Bestellen?

U heeft momenteel geen beeld in bestelling.

UPDATE BEELDEN IN DE GALERIE

Staat het beeld van uw keuze niet meer in de galerie? We gaan het weer maken, maar nog even geduld. Kijk op de pagina: 'Wanneer is dit beeld klaar' of mail ons welk beeld u graag zou willen zien: info@mooibrons.nl
Aanmelden: Update Beelden
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons
© 2010 - 2024 mooibrons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel