Galerie - winkelwagen

Geen beeld besteld
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons

Nieuws uit het atelier

Blijf op de hoogte van onze nieuwe beelden, de sieradencollectie in zilver en inspiratie op gebied van kunst en natuur
Stuur mij Nieuws uit het atelier

Together with you - serie Samen - brons

€ 975,00 (inclusief 9% btw)
Aantal

Twee ijsvogeltjes "Together with you" uit de serie Samen.

twee bronzen beelden op sokkel van gehouwen steen, in 3 kleuren gepatineerd. De steen is steeds anders, dus elk beeld is uniek, net als elke relatie dat is. 

Bovenstaand ijsvogelpaar is inmiddels al verkocht. Laat het weten als u interesse heeft in dit huwelijksbeeld, want we hebben weer een mooie, geschikte steen. Wilt u online bestellen, dan mailen we foto's.

 

Dit huwelijkscadeau is mooi voor een stel dat gaat trouwen, maar past ook perfect bij 25, 40 of 50 jaar getrouwd: zoveel jaar getrouwd en nog steeds niet uitgepraat. 

 

cadeau huwelijk - 25 - 40 - 50 jaar  Mooi geschenk om samenzijn, betrokkenheid en trouw uit te beelden.

Een passend huwelijkscadeau of een cadeau voor een 25-, 40- of 50-jarig huwelijk.

Dit beeld past bij de trefwoorden: ontmoeting,  liefde, samen en trouw.

 

 

Huwelijkscadeau 25, 40 of 50 jaar  Na 25 jaar nog steeds niet uitgepraat...

Dit ijsvogelpaartje kunt u ook op een strakke gepolijste natuurstenen sokkel bestellen, het is er alleen niet meer in deze blauwe kleur:  meer foto's en video

Dit huwelijksbeeld hebben we niet in de blauwe kleur, maar u kunt het in die kleur wel bestellen. We hebben meer huwelijksbeelden. Wilt u deze bekijken in onze galerie in Milsbeek? U bent van harte welkom.

 

Veel vogels dragen van oudsher een symboliek in zich. De ijsvogel staat voor zonneschijn, voorspoed en loyaliteit, maar ook voor doorzettingsvermogen en doelgerichtheid

 

Uw favoriete beeld thuisbezorgd

Bent u geïnteresseerd in een van onze bronzen beelden, maar wilt of kunt u niet naar onze galerie komen? Natuurlijk kunnen wij het beeld van uw keuze ook versturen. 

bronzen beelden laten bezorgen  <- Uw beeld per post laten versturen?

Achteraf toch liever een andere keuze gemaakt? Laat het ons weten, kom binnen 6 maanden naar onze galerie, en u kunt het beeld nog ruilen (of degene die het beeld cadeau krijgt). En uiteraard kan het beeld binnen de wettelijke termijn geretourneerd worden.

 

Wilt u  onze beelden toch liever "in het echt" bekijken? De oplages die we maken zijn beperkt en bij sommige beelden, zoals dit huwelijksbeeld, is er echt geen een hetzelfde. De steen waarop de ijsvogels zitten is uniek (we hebben er steeds maar één). 

Openingstijden van onze galerie in Milsbeek: wij zijn nog steeds elke zaterdag open van 11-17 uur, maar we vragen u wel van te voren een tijdstip door te geven (de andere dagen: op afspraak). Heeft u vragen bijvoorbeeld over het laten versturen van een beeld? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457 en we helpen u graag.

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen