Let's fly together - twee zwaluwen

Artikel 3 van 16
€ 1.275,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Prachtig huwelijksgeschenk, met mooie symboliek: de ene zwaluw vliegt een beetje omhoog, de andere zwaluw wijzigt de koers een beetje, en samen vliegen ze naar dezelfde bestemming, liggend in de verte.

Verliefd, verloofd, getrouwd - twee zwaluwen - brons

Bronzen beeld "Let's fly together" , twee zwaluwen in de vlucht, in 2 kleuren gepatineerd.

Dit beeld is verrassend omdat u de zwaluwen kunt draaien, ze zijn niet vastgelast aan de rvs-pen. Daardoor kunnen de zwaluwen naar dezelfde bestemming toe vliegen of juist van elkaar af.

Standaard geleverd op sokkel van gepolijst natuursteen (10x10x8cm), maar dit beeld is ook prachtig op een hogere sokkel van gezoet natuursteen (6x6cm x 1.10 m hoog met voetplaat, meerprijs 160 euro)

 

Cadeau bruid en bruidegom - Liefdesbeeld       

Het beeld staat hier op een sokkel van 8x8x8cm....

Bronzen beelden relatie en bruidspaar

... en hier op een sokkel van 10x10x8cm (dan staat het iets steviger).

 

Dit beeld is ook een mooi relatiegeschenk; het symboliseert samenwerking, een gezamenlijk doel en een harmonieuze tocht naar de toekomst.

 

Bronzen beelden huwelijk

 

Uw favoriete beeld thuisbezorgd

Bent u geïnteresseerd in een van onze bronzen beelden, maar wilt of kunt u niet naar onze galerie komen? Natuurlijk kunnen wij het beeld van uw keuze ook versturen. Daarvoor bestelt u online of u neemt u contact met ons op over het beeld dat u graag wilt ontvangen. We nemen alle details met u door en u krijgt het beeld zorgvuldig verpakt thuisbezorgd.

Uw huwelijksbeeld thuis laten bezorgen

Achteraf toch liever een andere keuze gemaakt? Laat het ons weten, kom binnen 6 maanden naar onze galerie, en u kunt het beeld nog ruilen. En betreft het een cadeau? Dit geldt ook voor degene die het beeld cadeau krijgt. En uiteraard kan het beeld binnen de wettelijke termijn geretourneerd worden.

 

Bronzen beelden huwelijk

Wilt u dit beeld toch liever "in het echt" bekijken? Dit zwaluwpaartje hebben we niet altijd in onze galerie staan, maar momenteel wel.

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.

Openingstijden galerie: wij zijn elke zaterdag open van 11-17 uur, maar alleen op afspraak. Heeft u vragen bijvoorbeeld omdat zaterdag geen geschikte dag is voor u? Neem contact op via info@mooibrons.nl of 06-50549457 en we helpen u graag.

 

Afspraak maken voor galeriebezoek

Online bestellen? Bekijk de video om dit mooie huwelijksbeeld van alle kanten goed te kunnen beoordelen. Heeft u online een beeld gekocht, dan kunt u altijd later een bezoek brengen aan ons atelier. Ook dan staat de koffie klaar.

Bronzen beelden online bestellen

 

Reviews bekijken 

Overweeg u een galeriebezoek, maar wilt u eerst weten wat anderen van onze bronzen beelden vinden?

Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  

 

Bestellen?

U heeft momenteel geen beeld in bestelling.

UPDATE BEELDEN IN DE GALERIE

Staat het beeld van uw keuze niet meer in de galerie? We gaan het weer maken, maar nog even geduld. Kijk op de pagina: 'Wanneer is dit beeld klaar' of mail ons welk beeld u graag zou willen zien: info@mooibrons.nl
Aanmelden: Update Beelden
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons
© 2010 - 2024 mooibrons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel