Galerie - winkelwagen

Geen bronzen beeld besteld
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons

Nieuws uit het atelier

Blijf op de hoogte van onze nieuwe beelden, de sieradencollectie in zilver en inspiratie op gebied van kunst en natuur
Stuur mij Nieuws uit het atelier

Let's fly together - twee zwaluwen

€ 1.095,00 (inclusief 9% btw)
Aantal

Prachtig huwelijksgeschenk, met mooie symboliek: de ene zwaluw vliegt een beetje omhoog, de andere zwaluw wijzigt de koers een beetje, en samen vliegen ze naar dezelfde bestemming, liggend in de verte.

Verliefd, verloofd, getrouwd - twee zwaluwen - brons

Bronzen beeld "Let's fly together" , twee zwaluwen in de vlucht, in 2 kleuren gepatineerd.

Dit beeld heeft meerdere mogelijkheden: de zwaluwen kunt u naar elkaar toe laten vliegen of juist van elkaar af.

Standaard geleverd op sokkel van gepolijst natuursteen (8x8x8cm of 10x10x8cm), maar dit beeld is ook prachtig op een hogere sokkel van gezoet natuursteen (6x6cm x 1.10 m hoog met voetplaat, meerprijs 160 euro)

 

Cadeau bruid en bruidegom - Liefdesbeeld       

Het beeld staat hier op een sokkel van 8x8x8cm, maar wij leveren het bij online bestellen op een sokkel van 10x10x8cm.

 

Dit beeld is ook een mooi relatiegeschenk; het symboliseert samenwerking, een gezamenlijk doel en een harmonieuze tocht naar de toekomst.

 

Bronzen beelden huwelijk

 

 

Uw favoriete beeld thuisbezorgd

Bent u geïnteresseerd in een van onze bronzen beelden, maar wilt of kunt u niet naar onze galerie komen? Natuurlijk kunnen wij het beeld van uw keuze ook versturen. Daarvoor bestelt u online of u neemt contact met ons op over het beeld dat u graag wilt ontvangen. We nemen alle details met u door en u krijgt het beeld zorgvuldig verpakt thuisbezorgd.

bronzen beelden laten bezorgen

Achteraf toch liever een andere keuze gemaakt? Laat het ons weten, kom binnen 6 maanden naar onze galerie, en u kunt het beeld nog ruilen. En betreft het een cadeau? Dit geldt ook voor degene die het beeld cadeau krijgt. En uiteraard kan het beeld binnen de wettelijke termijn geretourneerd worden.

 

Bronzen beelden huwelijk

Wilt u dit beeld toch liever "in het echt" bekijken? Dit zwaluwpaartje hebben we momenteel in onze galerie staan, dus u kunt het komen bekjken of bestellen.

Openingstijden galerie: wij zijn nog steeds elke zaterdag open van 11-17 uur, maar i.v.m. de RIVM-maatregelen vragen we voor vertrek even contact op te nemen (de andere dagen eventueel op afspraak). Heeft u vragen bijvoorbeeld over het laten versturen van een beeld? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457 en we helpen u graag.

Online bestellen? Bekijk de video om dit mooie huwelijksbeeld van alle kanten goed te kunnen beoordelen.

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen