Gedenkbeelden

 Gedenktekens - beeld vlinder op grafsteen  Gedenkbeelden van brons  Asbeelden als urn en gedenkteken

Een gedenkbeeld vormt een monument voor iemands leven. Het haalt de belangrijkste eigenschap of passie naar voren. Het is meer specifiek dan een gedenkteken. Het verbeeldt een belangrijk onderdeel van iemands leven of geeft vorm aan het verlies.

 

Je dierbare gedenken

Een beeld van brons kan weergeven hoe geliefd iemand was, hoezeer hij of zij gemist wordt. Het kan de passies van iemand verbeelden, liefde voor de natuur of een geliefde sport. Maar ook kan het staan voor de vergankelijkheid van het leven, het overgaan naar de andere zijde, het blijven voorbestaan in ieders herinnering. Het geeft vorm aan de wens om je dierbare te gedenken.

asbeeld - vullen als urn  een beeld van een uil voor op het graf  asbeelden

                 Nog te koop                                   Wakende steenuil                               Al verkocht

 

Tijd om na te denken

Welk gedenkbeeld je kiest is zeer persoonlijk. Het kost tijd om een keuze te maken. Tijd om na te denken over iemands leven. Wat was belangrijk, wat vond jíj belangrijk. Neem de tijd, overleg met anderen. Daarnaast zijn er mogelijkheden om as in een beeld of de sokkel te bewaren en kun je een vingerafdruk laten mee gieten of de sokkel laten plaatsen.

 

Gegoten in brons

Onze beelden worden in brons gegoten volgens een eeuwenoude methode. Ze zijn met liefde ontworpen en met aandacht gemaakt, net als in de oudheid. Toen hoorde gedenken bij het leven en verhalen en gedenkbeelden vormden daar een onderdeel van.

Urn of beeld voor afscheid van dierbare persoon

 

Welk beeld?

Welk beeld mooi zo passen is heel persoonlijk. Maar sommige symbolen zijn van alle tijden en passen bij iedereen. Een vlinder, een bootje dat wegvaart of een vogel zoals een ijsvogel of roodborstje...

Beeld voor een leven lang samen - afscheid

 

Troost

We leven nu in de moderne tijd, een snelle tijd, maar nog steeds is het zinvol om de tijd te nemen. Om stil te staan bij iemands leven, om de verhalen te herinneren en voort te vertellen, om iemands afwezigheid te vangen in een beeld. Dat biedt rust en troost en een plek dichtbij waar je steeds naar terug kunt keren.

 

© Copyright 2011-2024 by GedenkBrons, alle rechten voorbehouden.

Bestellen?

U heeft momenteel geen beeld in bestelling.

UPDATE BEELDEN IN DE GALERIE

Staat het beeld van uw keuze niet meer in de galerie? We gaan het weer maken, maar nog even geduld. Kijk op de pagina: 'Wanneer is dit beeld klaar' of mail ons welk beeld u graag zou willen zien: info@mooibrons.nl
Aanmelden: Update Beelden
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons
© 2010 - 2024 mooibrons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel