Galerie - winkelwagen

Geen bronzen beeld besteld
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons

Nieuws uit het atelier

Blijf op de hoogte van onze nieuwe beelden, de sieradencollectie in zilver en inspiratie op gebied van kunst en natuur
Stuur mij Nieuws uit het atelier

Let's think together - beeld samenwerking en samenzijn

€ 795,00 (inclusief 9% btw)
Aantal

Dit bronzen beeld "Let's think together" is een mooi geschenk voor een bruidspaar, maar vormt ook een bekroning van een 25-, 40- of 50-jarig huwelijk. Het verbeeldt samenzijn, betrokkenheid en trouw.

 

bronzen beeld huwelijkscadeau of relatiegeschenk

Bronzen beeld gepatineerd in blauw-zwart op sokkel van gepolijst natuursteen (11 x 11 x 3 cm) 

De twee abstracte vogels staan ook symbool voor vriendschap, samenwerking en wetenschappelijke betrekkingen.

Bij dit beeld passen de trefwoorden: vriendschap, samen, in gesprek, ontmoeting, uitwisseling en respect.

 

Relatiegeschenk en wetenschappelijke samenwerking

 

U zoekt een cadeau voor een huwelijk, een vriendschap, een wetenschappelijke relatie, maar welk beeld is geschikt en waarom?

Vier manieren om naar het beeld Let’s think together te kijken. Dit beeld gaat over

  • ... denken, diep nadenken, zoals nodig is op gebied van wetenschap en technologie; het vergroten van kennis en delen daarvan: een gezamenlijk onderzoek, een wetenschappelijke doorbraak, een innovatieve bijdrage...
  • ... de kunst van het goed houden van een relatie zoals het huwelijk; bij uitstek een relatie waar het belangrijk is om elkaars gedachten te horen, te overleggen, om samen te bespreken of de neuzen nog steeds dezelfde kant op staan.
  • ... het zoeken naar een oplossing. Soms gaan problemen vanzelf over, maar meestal betekent het nadenken, kennis vergaren, de zaak van meerdere kanten bekijken, luisteren naar elkaar en de mening van een ander respecteren; het is een mentale zoektocht.  
  • ... samenwerking tussen personen. Samenwerking die tegenwoordig vaak op afstand is. Fysiek op afstand, maar virtueel en in gedachten dichtbij.

 

Wilt u dit beeld of onze andere huwelijks- en relatiebeelden 'in het echt' bekijken? U bent van harte welkom in onze galerie in Milsbeek (onder Nijmegen). Uiteraard volgen we de RIVM-richtlijnen.

Openingstijden: elke zaterdag van 11-17 uur, maar we vragen u wel vooraf contact op te nemen (de andere dagen op afspraak). Heeft u vragen? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457

 

Vanwege het coronavirus blijft u misschien liever thuis, maar we kunnen uw favoriete beeld natuurlijk ook versturen.

Bronzen beeld huwelijk  <- meer informatie over versturen

 

Online bestellen? Bekijk eerst de video: het beeld dat u dan zou ontvangen lijkt hier veel op. Vraag eventueel een nieuwe video aan.

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen