Galerie - winkelwagen

Geen beeld besteld
 • iDeal logo
 • Betalen met Bancontact
 • Pinnen
 • Gezellig lunchen in de omgeving
 • Prachtige omgeving kunstgalerie
 • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons

Nieuws uit het atelier

Blijf op de hoogte van onze nieuwe beelden, de sieradencollectie in zilver en inspiratie op gebied van kunst en natuur
Stuur mij Nieuws uit het atelier
Vorige Artikel 11 van 11 Volgende

To another level - bronzen boot met rvs

€ 695,00 (inclusief 9% btw)
Aantal

Het beeld "To another level" bestaat uit een bronzen boot die wordt gedragen door drie rvs-pennen. Deze stuwen de boot naar een hoger niveau of een nieuw begin.

 

Een mooi beeld dat past bij een overgang naar een nieuwe fase in het leven. Zoals:

 • afstuderen en promoveren: daarbij staan de lange, glanzende pennen symbool voor de geleverde inspanningen, maar ook voor de ondersteuning en bemoediging door de omgeving.
 • elke nieuwe start betekent een afscheid: van een leven thuis als student, van een functie die met veel plezier is vervuld of van een werkzaam leven. In al deze gevallen betekent het afscheid een nieuw begin.
 • het kan de samenwerking symboliseren tussen verschillende partijen waardoor een onderzoek of project naar een hoger plan werd getild.
 • de drie rvs pennen vormen ook een een drie-eenheid: vader-moeder-kind of broers en zussen die hiermee hun onderlinge band bestendigen, of een moeder met twee kinderen die na een afscheid van haar man vol goede moed verder gaat met haar leven.
 • het beeld kan ook drie generaties verbeelden, bijvoorbeeld bij een familiebedrijf.  

         bronzen beelden afstuderen en promoveren  

Kortom, een beeld dat ruimte biedt voor vele interpretaties. Als verjaardagscadeau past het bij een persoon die van meer strakke beelden of modern design houdt of op wie een van deze trefwoorden van toepassing is: maritiem, technisch, innovatief, perfectionistisch, gefocust.

 

Afmetingen: het beeld is 32,5 cm hoog, inclusief de sokkel (11x11x3 cm). De lengte van de boot is 21 cm (van punt tot punt)

 

Wilt u dit beeld 'in het echt' bekijken? U bent van harte welkom in onze galerie in Milsbeek (onder Nijmegen). Uiteraard volgen we de RIVM-richtlijnen.

Openingstijden: elke zaterdag van 11-17 uur, maar we vragen u wel vooraf door te geven dat u komt (de andere dagen op afspraak). Heeft u vragen? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457

 

Vanwege het coronavirus blijft u misschien liever thuis, maar we kunnen dit bijzondere beeld natuurlijk ook versturen.

Bronzen beeld huwelijk en relatie  <- meer informatie over versturen

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen