Galerie - winkelwagen

Geen bronzen beeld besteld
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons

Nieuws uit het atelier

Blijf op de hoogte van onze nieuwe beelden, de sieradencollectie in zilver en inspiratie op gebied van kunst en natuur
Stuur mij Nieuws uit het atelier

Roodborstje op stengel - bronzen beeld

€ 695,00 (inclusief 9% btw)
Aantal

Dit roodborstje op stengel hebben we weer in de galerie staan!  Het is een geliefd beeld, dus is dit uw favoriete beeld, wacht dan niet te lang en bezoek onze galerie. Het adres is Sprokkelveld 10a in Milsbeek. Online bestellen kan natuurlijk ook.

 

Roodborstje op stengel - bronzen beeld op sokkel van gepolijst natuursteen.

De prijs van dit beeld zonder sokkel is 695 euro. Het beeld staat mooi op een sokkel van 8x8x8 cm, maar is ook leverbaar op een hoge sokkel (1.10 m met voetplaat van 30x30x3cm) van hout of natuursteen. Bestelt u online? Dan kunt u alleen kiezen voor de standaardsokkel (8x8x8cm)  Maar als u wilt kunt u deze later in het jaar inruilen voor een hoger model sokkel in onze galerie.

 

Het roodborstje is gepatineerd in 2 kleuren.  

Bronzen beeld voor liefhebber natuur en vogels

Al onze beelden zijn uniek, dus elk roodborstje ziet er net even anders uit. Maar ze hebben allemaal dezelfde blijmoedige en nieuwsgierige uitstraling.

Als u de video bekijkt kunt het beeld van alle kanten beoordelen. We lijmen de halm niet vast in de sokkel, zodat u het roodborstje in de stand kan draaien die het mooiste uitkomt. Op verzoek lijmen we het uiteraard vast.

 

Roodborstje op tak

Vogelkunst - bijzonder kado

Dit roodborstje op een tak heeft ook korte tijd in onze galerie vertoefd, maar heeft inmiddels een nieuw onderkomen gevonden.

 

Dit is een nieuw beeld: Lief Roodborstje

Lief beeld voor kindje

Een ontroerend beeld dat bijvoorbeeld symbool kan staan voor een baby of een kindje.

 

 

Wilt u onze Roodborstjes "in het echt" bekijken? U bent van harte welkom in onze galerie in Milsbeek (onder Nijmegen) 

Openingstijden: wij zijn elke zaterdag open van 11-17 uur en uiteraard volgen we de rivm-maatregelen. De andere dagen: op afspraak. Heeft u vragen bijvoorbeeld over het laten versturen van een beeld? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457; we helpen u graag.

 

U kunt het Roodborstje op stengel ook online bestellen.

Zou u een van onze bronzen beelden willen aanschaffen, maar gaat u liever niet te ver van huis? We kunnen het beeld van uw keuze ook versturen. Daarvoor bestelt u online of u neemt contact met ons op over het beeld dat u graag wilt ontvangen. We nemen alle details met u door en u krijgt het beeld zorgvuldig verpakt thuisbezorgd.

Achteraf toch liever een andere keuze gemaakt? Laat het ons weten, kom binnen 6 maanden naar onze galerie, en u kunt het beeld nog ruilen (of degene die het beeld cadeau krijgt). En uiteraard kan het beeld binnen de wettelijke termijn geretourneerd worden.

bronzen beelden thuis laten bezorgen

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen