Roodborstje op stengel - bronzen beeld

Vorige Artikel 8 van 27 Volgende
€ 785,00 (inclusief btw)
Dit beeld hebben we momenteel niet in de galerie, maar u kunt het meestal wel bestellen. Soms is het al gegoten en bijna klaar, maar soms duurt het heel lang. Bestel dan niet online, maar informeer: 06-50549457 of info@mooibrons.nl

Dit beeld kan weer in de galerie staan over : 30 dagen.

Dit roodborstje op stengel is een geliefd beeld en we maken het niet vaak, dus bent u geïnteresseerd en zou u dit beeld op korte termijn willen bekijken, laat het dan weten, dan kunnen we vertellen wanneer we het weer gaan gieten. Bent u echt geïnteresseerd, hou er dan rekening mee dat we dit jaar een zomerstop hebben van vier maanden.

 

Roodborstje op stengel - bronzen beeld op sokkel van gepolijst natuursteen.

De prijs van dit beeld - zonder sokkel - is 785 euro. Het beeld staat mooi op een sokkel van 8x8x8 cm, maar is ook leverbaar op een hoge sokkel (1.10 m met voetplaat van 30x30x3cm) van hout of natuursteen. Bestelt u online? Dan kunt u alleen kiezen voor de standaardsokkel (8x8x8cm)  Maar als u wilt kunt u deze later in het jaar inruilen voor een hoger model sokkel in onze galerie.

 

Het roodborstje is gepatineerd in 2 kleuren.  

Bronzen beeld voor liefhebber natuur en vogels 

Deze twee roodborstjes vormen samen een heel mooi paar en dus ook een mooi huwelijkscadeau.

 

Elk bronzen beeld is uniek

Tuinvogels - cadeau natuur   Dit roodborstje is al uitgevlogen

Het roodborstje hierboven staat inmiddels bij iemand anders mooi te wezen. En omdat alles handwerk is, ziet elk roodborstje ziet er net even anders uit. Ze zijn uniek, net als echte roodborstjes. Maar ze hebben allemaal dezelfde blijmoedige en nieuwsgierige uitstraling.

Op de video kunt u deze uitstraling van alle kanten beoordelen. De lengte van de halm kan wat verschillen, deze wordt steeds opnieuw gemaakt. We lijmen de halm niet vast in de sokkel, zodat u het roodborstje in de stand kan draaien die het mooiste uitkomt. Op verzoek lijmen we het uiteraard vast.

 

Roodborstje op tak

Vogelkunst - bijzonder kado

Het roodborstje op deze tak is niet meer te koop. We hebben een nieuw ontwerp, een roodborstje op een andere tak, dit beeld is bijna klaar. 

 

Lief beeld voor kindje  Dit beeld heet: Lief Roodborstje

Een ontroerend beeld dat bijvoorbeeld symbool kan staan voor een baby of een kindje.

 

Wilt u onze Roodborstjes "in het echt" bekijken? U bent van harte welkom in onze galerie in Milsbeek (onder Nijmegen) 

Openingstijden: wij zijn elke zaterdag open van 11-17 uur (op afspraak). Heeft u vragen bijvoorbeeld over het laten versturen van een beeld? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457; we helpen u graag.

 

U kunt onze beelden ook online bestellen.

Zou u een van onze bronzen beelden willen aanschaffen, maar gaat u liever niet te ver van huis? We kunnen het beeld van uw keuze ook versturen. Daarvoor bestelt u online of u neemt contact met ons op over het beeld dat u graag wilt ontvangen. We nemen alle details met u door en u krijgt het beeld zorgvuldig verpakt thuisbezorgd.

Achteraf toch liever een andere keuze gemaakt? Laat het ons weten, kom binnen 6 maanden naar onze galerie, en u kunt het beeld nog ruilen (of degene die het beeld cadeau krijgt). En uiteraard kan het beeld binnen de wettelijke termijn geretourneerd worden.

 

bronzen beelden thuis laten bezorgen

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen

Bestellen?

U heeft momenteel geen beeld in bestelling.

UPDATE BEELDEN IN DE GALERIE

Staat het beeld van uw keuze niet meer in de galerie? We gaan het weer maken, maar nog even geduld. Kijk op de pagina: 'Wanneer is dit beeld klaar' of mail ons welk beeld u graag zou willen zien: info@mooibrons.nl
Aanmelden: Update Beelden
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons
© 2010 - 2024 mooibrons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel