Galerie - winkelwagen

Geen bronzen beeld besteld
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons

Nieuws uit het atelier

Blijf op de hoogte van onze nieuwe beelden, de sieradencollectie in zilver en inspiratie op gebied van kunst en natuur
Stuur mij Nieuws uit het atelier

Bronzen beelden van ijsvogels

 

idee cadeau gouden huwelijk - galerie beelden

De ijsvogel is het meest exotische vogeltje van Nederland en bijna iedereen houdt van deze beauty. Niet voor niets is het de mascotte van de Nationale postcode loterij. 

Dankzij de zachte winters van de afgelopen jaren komen er steeds meer ijsvogels in ons land. En door het terugbrengen van de natuur met kronkelige beekjes en steile oevers breidt het leefgebied van de ijsvogel zich steeds verder uit.

 

 cadeau afscheid ziekenhuis - galerie beelden    Bronzen beeld ijsvogel

Dit is de ijsvogel waarmee het allemaal begon. Een ijsvogel, opvliegend uit het water. Inmiddels zijn we 10 jaar verder. En elk jaar kwam er minstens één nieuwe ijsvogel bij. De ijsvogel is het supermodel onder de vogels in Nederland. Prachtig van kleur, fotogeniek, een magische uitstraling en een onuitputtelijke bron van inspiratie. Een ijsvogel gaat nooit vervelen. Niet in het echt en niet in brons.

Ijsvogels - bronzen beelden en meer

Een bronzen ijsvogel in huis geeft elke dag plezier!

 

Steeds meer ijsvogels

Bezoekers vragen zich altijd af waarom we zoveel ijsvogels hebben. Het antwoord is heel simpel. Omdat wij in Nederland zoveel van ijsvogels houden. Een supersnelle vogel die zich maar zelden laat zien. Velen weten nog precies wanneer ze hun eerste ijsvogel zagen. Wij hebben eens een beeld van een ijsvogel op een tak gemaakt, ter bekroning van een relatie die begon met het gezamenlijk zien van een ijsvogel. Inderdaad, een ijsvogel zittend op een tak en hij maakte een onuitwisbare indruk.

Onze ijsvogelbeelden zijn gewild en elk beeld heeft een beperkte oplage. We maken dus steeds nieuwe modellen en zo blijft onze collectie zich uitbreiden.

 

Symboliek

Veel vogels hebben een bijzondere betekenis. Zo staat de ijsvogel symbool voor zonneschijn, voorspoed en loyaliteit, maar ook voor doorzettingsvermogen en doelgerichtheid…

Huwelijkscadeau voor bruidspaar     Bronzen beeld IJsvogel - op tak  

Daarnaast is de ijsvogel een eeuwenoud symbool voor huwelijkstrouw. Een beeld van twee ijsvogels vormt dus een heel mooi huwelijkscadeau. Zoals hierboven, waar het mannetje zijn vrouwtje een visje aanbiedt.

 

 

cadeau jubileum directeur     beeld opening bedrijf     inauguratie hoogleraar cadeau

cadeau bestuurslid - galerie beelden    ​ cadeau opening bedrijf - galerie beelden     huwelijkscadeau - galerie beelden

beeld voor vogelaar of natuur onderzoeker     IJsvogel langs de waterkant     beeld voor afscheid personeel of pensioen

gedenkbeeld     IJsvogel bronzen beeld     bronzen vogel - galerie beelden

Huwelijkscadeau, verlovingsgeschenk van brons          jubileum cadeau bronzen beelden natuur

Klik op de foto van het beeld dat u mooi vindt.

Bij al onze beelden vertellen we iets over het leven van de ijsvogel en hebben we meer foto's en video's geplaatst.

 

bronzen beelden laten bezorgen

U kunt uw favoriete beeld thuis laten bezorgen.

 

Wilt u de beelden toch liever "in het echt" zien? Onze ijsvogels zijn vaak snel verkocht, maar de komende tijd gaan we weer verschillende ijsvogelbeelden gieten. Laat ons weten, wanneer u interesse in een specifiek beeld heeft. U hoeft het niet te kopen, maar u krijgt wel bericht zodra deze ijsvogel weer gegoten is.

 

Onze galerie is elke zaterdag open van 11-17 uur. U bent van harte welkom (svp even bellen voordat u vertrekt). De andere dagen alleen op afspraak: 06-50549457 of info@mooibrons.nl

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen