Afstuderen of promoveren

beeld voor studie rechten, psychologie, filosofie en cultuurwetenschappen

Een mooi beeld voor een mooie toekomst

"Een mooi beeld voor een mooie toekomst", dat is de achterliggende gedachte als u een bronzen beeld cadeau geeft bij het behalen van een bachelor of master. Er is jaren hard gewerkt en dat valt vaak niet mee. Daar is veel discipline en doorzettingsvermogen voor nodig geweest en dat mag beloond worden. Dat geldt helemaal voor een promovendus. Iemand die promoveert heeft jaren en jaren van noeste arbeid achter de rug en dan is een bronzen beeld echt een bekroning van het werk. 

 

Wanneer kunnen wij u niet helpen?

Een mooi bronzen beeld is met zorg en liefde gemaakt, met oog voor detail en gedegen vakmanschap. Is uw budget beperkt of bent u op zoek bent naar een cadeau dat niet zo duur is?  Dan kunt u natuurlijk kiezen voor een klein, goedkoop beeldje of een verbronsd beeld dat slechts omhuld is door een minuscuul laagje brons, maar eigenlijk doet dat afbreuk aan de geleverde prestatie. Mocht een beeld uit onze galerie boven uw budget zijn, dan kunt u beter een cadeau kiezen dat minder kost, maar dat wel met vakmanschap en liefde gemaakt is: objecten gemaakt van glas of hout, cadeaus van leer of een handgemaakt sieraad... als u zoekt vindt u op internet iets bijzonders voor iedere portemonnee.


 

Een leven lang

Kennis is een waardevol bezit, het gaat een leven lang mee. Het kost tijd en moeite om het te vergaren, maar kennis is nodig voor de toekomst en je hebt er je hele leven lang profijt van. Daarnaast kun je het ook nog doorgeven aan je kinderen, aan anderen...

Dat is de overeenkomst met een bronzen beeld. Een beeld van brons staat ook voor waardevol, het gaat een leven lang mee en wordt doorgegeven aan volgende generaties. Een prachtig een heel toepasselijk cadeau voor iemand die afstudeert, zijn of haar Master haalt of een promotieonderzoek heeft afgerond met een proefschrift.

 

Afstuderen in 2024

Wacht niet te lang als u een beeld in gedachten heeft als afstudeercadeau of als bekroning voor een promotie-onderzoek. Van mei t/m september sluiten we namelijk onze gieterij en van de meeste beelden hebben we er maar één in de galerie staan. 

 

Een beeld cadeau bij afstuderen, promoveren of inauguratie

bronzen beeld als relatiegeschenk wetenschap of universiteit

Veel van onze beelden passen bij het bereiken van een doel, een nieuw begin en een mooie toekomst.

Klik op de foto's voor meer informatie en prijzen.

 bonzen beeld cadeau voor afstuderen, promovendus of inauguratie - bronzen beeld uil  Bronzen stier  als cadeau voor promoveren of afscheid  afstudeercadeau rechten, filosofie of economie

Het beeld Uil op boeken staat voor studie en kennis en past dus als geschenk voor een gelegenheid die hiermee te maken heeft, zoals een zoon of dochter die afstudeert, iemand die promoveert, of de inauguratie van een hoogleraar. Het bronzen beeld Stier Pankratios staat voor iemand die met kracht en energie zijn toekomst tegemoet treedt.

 

Afstudeercadeau universiteit Het beeld Let me Think  

Dit beeld verwijst naar wijsheid, bedachtzaamheid, verstandige besluitvorming en vertrouwen in de toekomst. Past bij een denker, iemand die is afgestudeerd of gepromoveerd. Elk beeld is met de hand gegoten en gepatineerd, een bewerkelijk proces dat veel tijd en aandacht vraagt, maar wel een uniek resultaat geeft. Dat sluit hier mooi bij aan; iedere denker is bijzonder en levert een unieke bijdrage.

 

bronzen beelden voor modern interieur  Voor een nieuw begin: het beeld To another level 

Dit beeld bestaat uit een bronzen boot die wordt gedragen door drie rvs-pennen. Het staat symbool voor een nieuw begin, een volgende fase in het leven.

 

uil bronzen beeld  Bij dit beeld is elke steen uniek, net als degene die het ontvangt

Bij dit beeld past: Met een helicopterview de wereld kunnen bekijken, meegaan met de verandering en rotsvast vertrouwen in de toekomst...

 

Beeld voor wetenschap en onderzoek  Observerende IJsvogel

Mooi beeld voor als u een cadeau zoekt, passend bij wetenschap en onderzoek. Iemand die promoveert, die op een universiteit of wetenschappelijk instituut afscheid neemt, iemand die net is afgestudeerd en de toekomst in zich draagt...

 

Bronzen beeld bestuurder, directeur - wakende uil   Jubileum directeur, voorzitter organisatie of bedrijf   

Twee machtige vogels met een scherpe blik en een vastberaden houding.

 

Bronzen beeld voor afstuderen of promoveren  

De beer staat niet alleen symbool voor moed maar ook voor wijsheid en bewustwording van innerlijke kracht en het tonen daarvan.

 

Online bestellen

Geïnteresseerd in onze bronzen beelden, maar geen zin om in de auto te stappen? Dat hoeft ook niet, want u kunt onze beelden ook online kopen.

Achteraf toch liever een andere keuze gemaakt? Kom binnen 6 maanden naar onze galerie, en u kunt het beeld nog ruilen. En betreft het een cadeau? Dit geldt ook voor degene die het beeld cadeau krijgt. Ook kan het beeld binnen de wettelijke termijn geretourneerd worden.

 

cadeau voor professor, hoogleraar of promotie

Dit is een mooi beeld voor een echte doorzetter, iemand die op zijn doel afgaat en niet opzij gaat voor obstakels of tegenslag.

 

Nieuwe ontwerpen

Het beeld 'Observerend ijsvogeltje' is ons nieuwste ontwerp, past bij een beschouwende persoon, iemand die let op details, maar toch ook het groter geheel in de gaten houdt.

Verder zijn we bezig met een aantal nieuwe beelden, waarbij naast een uil als teken van verworven wijsheid, de symbolen voor de verschillende studierichtingen centraal staan. Bent u benieuwd, laat het ons weten, we hebben het namelijk zo druk, dat ontwerpen vaak blijven liggen. 

Heeft u een bepaald idee dat u graag verwezenlijkt zou willen zien, dan kunt u altijd contact opnemen. Als een te ontwerpen beeld in onze collectie past, dan kunnen we dit wellicht maken.

Ook zijn we bezig met een 'Vrouwe Justitia' maar we willen hier geen klassieke variant van maken, dus dat wordt nog een verrassing. 

Heeft u een vraag, een speciaal verzoek of wilt u op de hoogte gehouden worden, neem dan gerust contact op: info@mooibrons.nl

 

Veel keuze

Bij een cadeau voor afstuderen of promoveren kan de studie of het onderwerp van het promotie-onderzoek inspiratie bieden. Een pinguïn met jong past bijvoorbeeld bij een afgestudeerd verloskundige of een onderzoek dat betrekking heeft op pasgeboren baby's, terwijl een landende gans past bij iemand bijvoorbeeld die na veel onderzoek in het buitenland weer terugkeert naar Nederland.

Cadeau voor afstuderen verloskundige    Cadeau voor promotie onderzoek buitenland

Een gans staat ook symbool voor bescherming en veiligheid, dus dit is ook een mooi cadeau voor iemand die afstudeert of promoveert op dit gebied.

Een gans is een trekvogel die grote afstanden aflegt, dus ook als jublieum- of afscheidscadeau voor een persoon die internationaal werkzaam is bij defensie of op politiek niveau veel betekent heeft op veiligheidsgebied en internationale betrekkingen. 

cadeau afstuderen of promoveren geneeskunde of chirurg   promoveren geneeskunde of inauguratie chirurgie

Als bekroning van een opleiding voor arts of chirurg of voor een promotie-onderzoek waar het menselijk lichaam centraal staat, is een torso een mooi en passend cadeau. We hebben torso's in verschillende maten en prijsklassen: links Mannentorso Agapios en rechts Mannentorso Aias, een naam die onder meer staat voor snelheid en scherpzinnigheid.

 

Een bronzen stier als beloning voor doorzettingsvermogen en standvastigheid

kado voor vrouw sterrenbeeld stier  Kado voor man sterrenbeeld Stier

Bekijk de video's!

 

Na de studie

Voor iemand die na zijn studie een lange reis gaat maken, hebben we ook een reiziger met rugzak (mail ons als u foto's wilt zien: info@mooibrons.nl)

Heeft u een speciaal verzoek of ontwerp, dan kunt u contact met ons opnemen.

 

Maak een afspraak voor een bezoek aan Galerie MooiBrons en vind een unieke geschenk

 

 

  

 

Wij hebben een galerie die u kunt bezoeken en waar u alle beelden van deze website kunt bekijken. Het zijn unieke beelden, die we zelf ontwerpen en gieten. Bij ons krijgt u dus kunst van Nederlandse bodem, gemaakt met liefde en vakmanschap. 

 

cadeau uitzoeken voor afstuderen of promoveren

Alle beelden zijn te zien en te koop via de website én in onze galerie in Milsbeek. We hebben dus géén winkel met grote oplages, maar u kunt bij ons beelden kopen die we zelf ontwerpen en gieten, in eigen atelier en in beperkte oplage. Ook nemen wij de tijd. Bezoekers blijven algauw een uur of langer. Bent u van plan de galerie te bezoeken en vindt u het leuk om uitgebreid kennis te maken, laat dan weten wanneer u komt. U bent altijd van harte welkom.


 

Cadeaubon Broodje Brons

U kunt ook kiezen voor een cadeaubon. Deze bestaat uit een "Broodje Brons" in een geschenkkistje, met een uitleg over het bronsgieten, een uitnodiging voor een (eventueel) atelierbezoek en een cadeaubon met daarop het te besteden bedrag.

bronzen beeld relatiegeschenk

 

In onze galerie:

We hebben veel vogelbeelden We hebben veel vogelbeelden en torso's   Mannentorso's en vrouwentorso's in brons

 

Mooie stierenbeelden in brons  Prachtige paarden en stieren in brons  Mooie paardenbeelden in brons

 

Wilt u een kijkje nemen in ons atelier en de beelden bekijken in de galerie? We verwelkomen u graag. We zijn op zaterdag open (van 11-17 uur), maar vragen u wel een afspraak te maken (06-50549457 of info@mooibrons.nl) zodat we voor iedereen de tijd kunnen nemen. De andere dagen zijn we druk bezig met het maken van de beelden en hebben we helaas geen tijd voor bezoek.

 

Misschien woont u ver weg of bent u niet zo mobiel. Dan kunnen we het beeld van uw keuze natuurlijk ook per post versturen.

bronzen beelden voor zakelijke relaties  <- Klik hier voor meer informatie

  

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen

 

Bestellen?

U heeft momenteel geen beeld in bestelling.

UPDATE BEELDEN IN DE GALERIE

Staat het beeld van uw keuze niet meer in de galerie? We gaan het weer maken, maar nog even geduld. Kijk op de pagina: 'Wanneer is dit beeld klaar' of mail ons welk beeld u graag zou willen zien: info@mooibrons.nl
Aanmelden: Update Beelden
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons
© 2010 - 2024 mooibrons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel