Vrolijk stiertje

Artikel 4 van 8
€ 950,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Het beeld 'Vrolijk stiertje' straalt van alle kanten iets anders uit: optimisme, zin om voorwaarts te gaan, doorzettingsvermogen en vertrouwen in de toekomst. En dit beeld geeft alle dagen een blij gevoel.

Een mooi cadeau voor iemand die als sterrenbeeld Stier heeft, maar ook voor een persoon met een opgewekt, doortastend en onverschrokken karakter. 

 

Bronzen beelden -  stiertje op sokkel

Het beeld dat we in de galerie heeft een mooie, bruine patine die iets lichter is dan op de foto en de video.  Elk onderdeel van het gietproces is handwerk. Daardoor is geen beeld hetzelfde, maar wel uniek. Dit Vrolijke Stiertje staat op sokkel van gepolijst natuursteen, het is 28 cm hoog (incl. sokkel van 15 cm) en 15 cm breed.

 

Commentaar van beeldhouwster"Dit is een van mijn lievelingsbeelden.

Er zit een prachtige beweging in het beeld en de kracht en lichtheid die ik erin wilde brengen zijn goed gelukt. Het origineel is gemaakt van de klei waar ze het eerste ontwerp van een auto ook mee maken. Bruine klei op oliebasis die je warm moet maken en die je heel strak kunt shapen terwijl het ontwerp toch levendigheid blijft uitstralen. Heel lastig om mee te werken in zo'n klein formaat, maar je krijgt er prachtige lijnen mee in een beeld. 

We hebben nog maar één Vrolijk Stiertje en eigenlijk hoop ik dat deze nog lang bij ons blijft. Hij straalt optimisme en levenslust uit en daar geniet ik elke dag van."

 

Groter beeld

Bronzen beelden dieren

Daarnaast hebben we een iets ander model stier in een grotere uitvoering (in deze blauw-grijze kleur). Dit beeld is te vinden onder de naam Stier Eleftherios. Dit is Grieks en betekend 'vrij' of 'vrijheid'.

 

Verjaardagscadeau of geboortegeschenk

U kunt het Vrolijk stiertje ook in een blauw-grijze patine bestellen, maar daarvoor moet u wel geduld hebben want er is een lange levertijd (6-8 weken)

 

Stieren in beeld  

kado voor vrouw sterrenbeeld stier  Kado voor man sterrenbeeld Stier

Wilt u deze stierenbeelden en alle andere beelden 'in het echt' bekijken? U bent van harte welkom in onze galerie in Milsbeek (onder Nijmegen).

Openingstijden: elke zaterdag van 11-17 uur (op afspraak). Heeft u vragen? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457

 

Kunt u onze galerie helaas niet bezoeken? We kunnen het beeld dat u mooist vindt natuurlijk ook versturen.

Bronzen beeld huwelijk en relatie  <- meer informatie over versturen

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen

 

Bestellen?

U heeft momenteel geen beeld in bestelling.

UPDATE BEELDEN IN DE GALERIE

Staat het beeld van uw keuze niet meer in de galerie? We gaan het weer maken, maar nog even geduld. Kijk op de pagina: 'Wanneer is dit beeld klaar' of mail ons welk beeld u graag zou willen zien: info@mooibrons.nl
Aanmelden: Update Beelden
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons
© 2010 - 2024 mooibrons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel