Galerie - winkelwagen

Geen bronzen beeld besteld
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons

Nieuws uit het atelier

Blijf op de hoogte van onze nieuwe beelden, de sieradencollectie in zilver en inspiratie op gebied van kunst en natuur
Stuur mij Nieuws uit het atelier

IJsvogel op tak ziet een vis

€ 895,00 (inclusief 9% btw)
Aantal

IJsvogel op een tak die een vis in het water heeft gespot en op het punt staat het water in te duiken.

Bronzen beeld, gepatineerd in drie kleuren, op sokkel van gepolijst natuursteen (4 cm hoog) . De hoogte van dit beeld, incl. sokkel  is ca. 35 cm. 

Bronzen beelden vogels in de natuur

 

Een beeld van een ijsvogel heb je niet één, twee, drie gemaakt. Allereerst moet je wat hebben met de vogel die je wilt vormgeven, je moet hem mooi en boeiend vinden qua uiterlijk, maar ook geïnteresseerd zijn in zijn leven. Je bestudeert wat hij zoal doet op een dag, hoe is de interactie tussen de vogels. Welke houdingen zijn interessant, wat gebeurt er bijvoorbeeld precies bij een ijsvogel die een vis wil vangen? Hoe zie je dat hij een vis heeft gesignaleerd, hoe bereidt hij zich voor op zijn duik. Pas als je daar zelf goed een beeld van hebt, kun je dat overnrengen in een beeld. Video's, zoals van "Beleef de lente", zijn daarbij van grote hulp. Want voor een schilderij kun je bij wijze van spreken een foto gebruiken, maar een beeld is 3-D, van alle kanten moet je weten hoe een ijsvogel eruit ziet, en dan in actie. Dat betekent heel veel kijken en opslaan in je geheugen, zodat er tijdens het boetseren als vanzelf een ijsvogel ontstaat waarvan je weet: die ziet een vis en spant zijn spieren aan om het water in te duiken.

 

Wilt u onze ijsvogels, zoals deze ijsvogel die een vis heeft gevangen, en ...

 

Bronzen beelden watervogels

... andere beelden 'in het echt' bekijken? U bent van harte welkom in onze galerie in Milsbeek (onder Nijmegen). 

 

Uw favoriete beeld thuisbezorgd

bronzen beelden cadeau voor afscheid of jubileum

Vanwege het coronavirus blijft u misschien liever thuis. Wij kunnen uw favoriete beeld per post versturen.

Daarvoor bestelt u online of u neemt contact met ons op over het beeld dat u graag wilt ontvangen. We nemen alle details met u door en u krijgt het beeld zorgvuldig verpakt thuisbezorgd.

Achteraf toch liever een andere keuze gemaakt? Laat het ons weten, kom binnen 6 maanden naar onze galerie, en u kunt het beeld nog ruilen. En uiteraard kan het beeld binnen de wettelijke termijn geretourneerd worden.

 

Openingstijden van onze galerie in Milsbeek: elke zaterdag van 11-17 uur, de andere dagen op afspraak. Uiteraard volgen we de RIVM-richtlijnen. Heeft u vragen? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457.

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen