IJsvogel op tak ziet een vis

Artikel 7 van 16
€ 1.125,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

IJsvogel op een tak die een vis in het water heeft gespot en op het punt staat het water in te duiken.

Bronzen beeld, gepatineerd in drie kleuren, op sokkel van gepolijst natuursteen (4 cm hoog) . De hoogte van dit beeld, incl. sokkel  is ca. 35 cm. Het is niet meer te koop in de helblauwe kleur, maar gepatineerd zoals hieronder.

Deze ijsvogel maken we maar af en toe. Na maanden hebben we er eindelijk weer een in de galerie. Die, net als de ijsvogel hieronder, klaarstaat om te duiken. Zou u dit beeld graag 'in het echt' willen zien? Als het op voorraad is, neem dan contact op, want dit beeld kost veel tijd om te maken, maar het staat nooit lang in de galerie. Soms maar heel even...

Kingfisher sculptures bronze - birdart

 

Een beeld van een ijsvogel heb je niet één, twee, drie gemaakt. Allereerst moet je wat hebben met de vogel die je wilt vormgeven, je moet hem mooi en boeiend vinden qua uiterlijk, maar ook geïnteresseerd zijn in zijn leven. Je bestudeert wat hij zoal doet op een dag, hoe is de interactie tussen de vogels. Welke houdingen zijn interessant, wat gebeurt er bijvoorbeeld precies bij een ijsvogel die een vis wil vangen? Hoe zie je dat hij een vis heeft gesignaleerd, hoe bereidt hij zich voor op zijn duik. Pas als je daar zelf goed een beeld van hebt, kun je dat overbrengen in een beeld. Video's, zoals van "Beleef de lente", zijn daarbij van grote hulp. Want voor een schilderij kun je bij wijze van spreken een foto gebruiken, maar een beeld is 3-D, van alle kanten moet je weten hoe een ijsvogel eruit ziet, en dan in actie. Dat betekent heel veel kijken en opslaan in je geheugen, zodat er tijdens het boetseren als vanzelf een ijsvogel ontstaat waarvan je weet: die ziet een vis en spant zijn spieren aan om het water in te duiken.

 

Dit ijsvogelbeeld staat inmiddels in de galerie!

 

  

De levertijd hangt af van veel factoren: Gaan we het nog maken? Hebben we het al klaar in de gietwas? Is het beeld al gegoten, maar moeten we het nog afwerken. Of is het al bijna klaar en hoeft het alleen nog gepatineerd te worden? Klik op het embleem met de twee vogeltjes of bekijk het hier.

 

Wilt u alle ijsvogels die er zijn, zoals deze ijsvogel die een vis heeft gevangen ...

 

Bronzen beelden watervogels

... 'in het echt' bekijken? U bent van harte welkom in onze galerie in Milsbeek (onder Nijmegen). 

 

Uw favoriete beeld thuisbezorgd

bronzen beelden cadeau voor afscheid of jubileum

Kunt u niet naar onze galerie komen? Wij kunnen het beeld dat u zou willen hebben natuurlijk ook versturen.

Daarvoor bestelt u online of u neemt contact met ons op over het beeld dat u graag wilt ontvangen. We nemen alle details met u door en u krijgt het beeld zorgvuldig verpakt thuisbezorgd.

Achteraf toch liever een andere keuze gemaakt? Laat het ons weten, kom binnen 6 maanden naar onze galerie, en u kunt het beeld nog ruilen. En uiteraard kan het beeld binnen de wettelijke termijn geretourneerd worden.

 

Openingstijden van onze galerie in Milsbeek: elke zaterdag van 11-17 uur (op afspraak). Heeft u vragen? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457.

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen

Bestellen?

U heeft momenteel geen beeld in bestelling.

UPDATE BEELDEN IN DE GALERIE

Staat het beeld van uw keuze niet meer in de galerie? We gaan het weer maken, maar nog even geduld. Kijk op de pagina: 'Wanneer is dit beeld klaar' of mail ons welk beeld u graag zou willen zien: info@mooibrons.nl
Aanmelden: Update Beelden
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons
© 2010 - 2024 mooibrons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel