Geliefd roodborstje - brons

Vorige Artikel 4 van 27 Volgende
€ 685,00 (inclusief btw)

We zijn allemaal dol op roodborstjes. Vooral het roodborstje in onze eigen tuin. Dat opgewekt rondhipt, ons belangstellend in de gaten houdt en onvermoeibaar naar insecten en spinnetjes zoekt. Het roodborstje staat dan ook symbool voor blijmoedigheid, hoop en barmhartigheid.

Bronzen beeld "Geliefd roodborstje" , hierboven op een sokkel van 5cm hoog en 8cm breed.

 

Geliefd roodborstje als cadeau  op een sokkel van 15 cm hoog

Dit schattige roodborstje is gepatineerd in twee kleuren en staat in de standaard uitvoering op een sokkel van gepolijst natuursteen van 6x8x5cm.

 

Beelden jubileum, afscheid, verjaardag

Het beeld staat ook mooi op een sokkel die 8 cm hoog is. Deze combinatie kost ook 685 euro.

 

We hebben er inmiddels een tweede roodborstje bij dat de andere kant opkijkt. Dit beeld heeft een eigen plekje op de website, dus u kunt het bestellen.

Bronze sculpture Beloved Robin - Birdart

Dit is Geliefd Roodborstje II

 

Het roodborstje is een favoriete vogel vanwege zijn opgewekte, eigenzinnige en energieke uitstraling.

 

  <- een beeld per post versturen

Laat u het beeld van uw keuze laten versturen? Elk beeld wordt met zorg verpakt en ter bescherming in een dubbele verpakking verstuurd. Ruilen of retourneren is uiteraard mogelijk.

 

Wilt u dit Roodborstje liever bekijken in onze galerie? U bent van harte welkom, maar we vragen u wel van te voren een afspraak te maken. Openingstijden galerie: elke zaterdag van 11-17 uur (op afspraak). 

 

Bekijk de video om het roodborstje van alle kanten goed te kunnen beoordelen en maak een keuze m.b.t. de sokkel. Heeft u vragen over de maat van de sokkel of het versturen van een beeld? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457.

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen

Bestellen?

U heeft momenteel geen beeld in bestelling.

UPDATE BEELDEN IN DE GALERIE

Staat het beeld van uw keuze niet meer in de galerie? We gaan het weer maken, maar nog even geduld. Kijk op de pagina: 'Wanneer is dit beeld klaar' of mail ons welk beeld u graag zou willen zien: info@mooibrons.nl
Aanmelden: Update Beelden
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons
© 2010 - 2024 mooibrons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel