Galerie - winkelwagen

Geen beeld besteld
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons

Nieuws uit het atelier

Blijf op de hoogte van onze nieuwe beelden, de sieradencollectie in zilver en inspiratie op gebied van kunst en natuur
Stuur mij Nieuws uit het atelier

Geliefd roodborstje - brons

€ 625,00 (inclusief 9% btw)
Aantal

Bronzen beeld "Geliefd roodborstje" , hieronder op een sokkel van 7x7x15cm.

We zijn allemaal dol op roodborstjes. Vooral het roodborstje in onze eigen tuin. Die opgewekt rondhipt, ons belangstellend in de gaten houdt en onvermoeibaar naar insecten en spinnetjes zoekt. Het roodborstje staat dan ook symbool voor blijmoedigheid, hoop en barmhartigheid.

 

Dit beeld svp niet online bestellen, het is gereserveerd! Bij interesse graag contact opnemen: 06-50549457 of info@mooibrons.nl

 

Geliefd roodborstje als cadeau

Dit schattige roodborstje is gepatineerd in twee kleuren en staat in de standaard uitvoering op een sokkel van gepolijst natuursteen (7x7x15cm) 

 

Beelden jubileum, afscheid, verjaardag

Het beeld staat ook mooi op een lagere sokkel van 6x7x8cm of 8x6x5cm. Deze combinaties zijn iets goedkoper (605 euro)

 

U kunt het Geliefd Roodborstje ook zonder sokkel bestellen. De prijs wordt dan 575 euro.

 

Het roodborstje is een favoriete vogel vanwege zijn opgewekte, eigenzinnige en energieke uitstraling.

 

  <- een beeld per post versturen

In deze coronatijd laat u het beeld van uw keuze misschien liever versturen. Elk beeld wordt met zorg verpakt en ter bescherming in een dubbele verpakking verstuurd. Ruilen of retourneren is uiteraard mogelijk.

 

Wilt u dit Roodborstje liever bekijken in onze galerie? U bent van harte welkom, maar we vragen u wel van te voren een afspraak te maken. Openingstijden galerie: elke zaterdag van 11-17 uur, de andere dagen ook op afspraak. 

Wilt u online bestellen? Dan graag eerst contact opnemen, we hebben maar één Geliefd Roodborstje in de galerie staan en dat is gereserveerd.

Bekijk de video om het roodborstje van alle kanten goed te kunnen beoordelen en maak een keuze m.b.t. de sokkel. Heeft u vragen over de maat van de sokkel of het versturen van een beeld? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457.

 

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen