Mannentorso Kallisto

Artikel 1 van 16
€ 4.475,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Ik ben begonnen met het maken van robuuste mannentorso's. Met alle spieren op de juiste plaats en vooral duidelijk zichtbaar. Dat mijn eerste vriendje een bodybuilder was, had daar vast veel mee te maken. Maar ook had ik grote interesse in de Griekse oudheid en de Egyptische farao's. Deze fascinaties komen samen in dit beeld. De slanke farao's gecombineerd met de gespierde Olympische atleten leidde tot een nieuw ideaalbeeld: Mannentorso Kallisto wat de Allermooiste betekent.

 

Dit grote mannenbeeld staat op een sokkel van gezoet natuursteen. Deze is ongepolijst en dus mooi grijs van kleur.
Het beeld is 65 cm hoog en 35 cm breed  (incl. de sokkel van 6 cm hoog)

Alle onze mannentorso`s dragen Griekse namen.  Kallisto betekent `de allermooiste`

 

Mannentorso in tuin - bronzen beeld

Dit beeld past ook perfect in de tuin. Op een strakke marmeren sokkel, of zoals hier, in een lossere setting. Deze mannentorso kan ook in een andere kleur gepatineerd worden.

 

Dit is een uniek beeld, we hebben er maar één gemaakt, en de mal is verloren gegaan.

 

Uw tuin na het corona-tijdperk

Vanwege de wereldwijde corona-crisis konden we niet meer zomaar op vakantie, maakten we weekendjes-weg niet te ver en gingen we met anderhalve meter afstand naar musea en natuurparken. Maar gelukkig hebben we al die tijd wel onbezorgd kunnen genieten van onze eigen tuin. 

Bent u al heel lang van plan uw tuin te verfraaien met een mooi bronzen beeld? Of ziet u door het gedwongen thuiszitten, uw tuin nu met andere ogen? U kunt uw tuin vast nog veel mooier en aantrekkelijker maken dan hij al is. Ontdek nieuwe plekken voor planten, hagen en bloemperken. Hergroepeer de tuinaccessoires, probeer een andere plek uit voor het tuinmeubilair, bekijk het terras en het groen van het gras en de bomen: hoe zou een kunstwerk passen in dit geheel? 

 

Oriënteren in onze galerie

Wilt u zich een beetje oriënteren, erachter komen wat u eigenlijk vindt van zo'n bronzen beeld, horen hoe het gemaakt is, dan bent u van harte welkom in onze galerie in Milsbeek (onder Nijmegen). Behalve deze mooie mannentorso hebben we een aantal andere grote beelden waaruit u kunt kiezen.

We vragen u alleen wel een afspraak te maken, ook als u zaterdag wilt komen. De andere dagen zijn we druk bezig in het atelier en de gieterij. 

Openingstijden: elke zaterdag van 11-17 uur (op afspraak). Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een van onze beelden? Mail: info@mooibrons.nl of bel: 06-50549457

 

Wij kunnen het beeld van uw keuze ook versturen of u kunt het laten bezorgen. 

bronzen beeld huwelijk  <- Klik hier voor meer informatie

  

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen

 

Bestellen?

U heeft momenteel geen beeld in bestelling.

UPDATE BEELDEN IN DE GALERIE

Staat het beeld van uw keuze niet meer in de galerie? We gaan het weer maken, maar nog even geduld. Kijk op de pagina: 'Wanneer is dit beeld klaar' of mail ons welk beeld u graag zou willen zien: info@mooibrons.nl
Aanmelden: Update Beelden
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons
© 2010 - 2024 mooibrons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel