Galerie - winkelwagen

Geen beeld besteld
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons

Nieuws uit het atelier

Blijf op de hoogte van onze nieuwe beelden, de sieradencollectie in zilver en inspiratie op gebied van kunst en natuur
Stuur mij Nieuws uit het atelier

Vrouwentorso - bronzen beeld

€ 7.200,00 € 5.200,00 (inclusief 9% btw)
Aantal

Vrouwentorso Arete - bronzen beeld op sokkel van gepolijst natuursteen (72 x 40 cm).

Arete is Grieks en betekent deugdzaamheid.

 

Ook bij deze vrouwentorso zijn de spieren duidelijk geboetseerd, waardoor het beeld veel beweging en elegantie, maar ook kracht uitstraalt. Het brons is afgewerkt met een patine die niet vaak wordt gebruikt, maar die bijzonder is doordat de torso door de lichtinval steeds van kleur verandert.

 

Deze vrouwentorso is van alle kanten mooi en de voor- en achterzijde hebben heel verschillende uitstraling. Een dergelijk beeld vraagt om genoeg ruimte om goed tot zijn recht te komen. De video geeft enigszins een indruk van dit beeld, maar de kleur wijkt af en u moet het in het echt gezien hebben om het goed te kunnen beoordelen.

 

Zou deze mooie vrouwentorso perfect in uw huis of tuin passen?

Helaas moeten we afscheid nemen van deze prachtige torso. De ruimte in onze galerie is niet oneindig en we hebben geen tuin of terras. Dit is een groot beeld dat ruimte verdient om te schitteren, maar die ruimte moet gedeeld worden met de andere beelden. En in onze galerie landen steeds meer bronzen vogels en die willen ook gezien worden.

We gunnen dit vrouwenbeeld een plek waar het aandacht krijgt en iemand die er elke dag weer blij mee is. Daarom kunt u deze schitterende torso kopen met 2000 euro korting. Dat wil zeggen dat u voor dit beeld geen 7.200 euro, maar slechts 5.200 euro betaalt.

Bent u benieuwd naar deze vrouwentorso? Kom het dan snel bekijken in onze galerie. Deze actie geldt alleen voor de komende weken en voor wie écht geïnteresseerd is. 

 

Dit zijn mooie beelden voor in de tuin en op terras...

geen winkel maar galerie met bronzen beelden

Wilt u deze torso of een van de andere torso's "in het echt" bekijken? Sommige zijn verkocht, maar er zijn er nog genoeg. U bent van harte welkom.

 

Bijna al onze beelden kunnen online besteld worden, maar we verwelkomen u graag in onze galerie in Milsbeek. We vragen u wel een afspraak te maken, ook als u zaterdag wilt komen. Tijdens uw bezoek houden we ons uiteraard aan de RIVM-richtlijnen. We vragen u met niet meer dan 3 personen te komen en houden 1,5 m afstand.

Openingstijden: elke zaterdag van 11-17 uur (op afspraak), de andere dagen ook op afspraak. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een van onze beelden? Mail: info@mooibrons.nl of bel: 06-50549457

 

Vanwege het coronavirus blijft u misschien liever thuis. Wij kunnen uw favoriete beeld per post versturen of we bezorgen het zelf bij u thuis.

bronzen beelden mannen en torso's  <- Klik hier voor meer informatie

  

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen