Bronzen beeld ijsvogel

Artikel 27 van 28
€ 785,00

Dit is de ijsvogel waarmee het allemaal begon. Een ijsvogel, opvliegend uit het water. Inmiddels zijn we 10 jaar verder. Elk jaar is er minstens één nieuwe ijsvogel bij gekomen. De ijsvogel is het supermodel onder de vogels in Nederland. Prachtig van kleur, fotogeniek, een magische uitstraling en een onuitputtelijke bron van inspiratie. Een ijsvogel gaat nooit vervelen. Niet in het echt en niet in brons.

 

Opvliegende ijsvogel (verkrijgbaar op hoge sokkel, op een pen of op lagere sokkel) in meerdere kleuren gepatineerd. De prijs is inclusief pen, maar exclusief sokkel. Online was dit beeld alleen met de sokkel 8x8x8cm bestellen. Wie later in de gelegenheid was om onze galerie te bezoeken, kon deze sokkel omruilen voor een hoge sokkel met voetplaat.

Op het filmpje kunt u deze bronzen ijsvogel nog van alle kanten te bekijken.

De hoogte van de ijsvogel + pen is ca. 27 cm. De ijsvogel en de pen zijn ongeveer even hoog: 13-14cm  (op de foto's is de pen een stuk korter). Op een sokkel van 8x8x8cm is de totale hoogte van het beeld ca. 35 cm. 

 

Laatste beeld is verkocht

Al onze beelden hebben een beperkte oplage en de oplage van dit populaire ijsvogelbeeld is inmiddels vol! De laatste opvliegende ijsvogel is verkocht, dus u kunt dit beeld niet meer bestellen.

Maar... we hebben een nieuwe 'ijsvogel die opvliegt uit het water' gemaakt. Wat anders dan deze, maar natuurlijk net zo mooi. Het duurde wel even: eerst een origineel maken, dan een mal en vervolgens een gietwassen model maken en bijwerken. Dit gietwassen model gebruiken we om het uiteindelijke beeld te maken: eerst invormen en de was uitstoken, dan gieten en vervolgens afwerken en patineren. Kortom dit alles duurde bij elkaar een flink aantal maanden. Maar eindelijk hebben we hem dan:

 

Bronzen beelden kopen     Bronzen beelden vogels uit galerie

Deze ijsvogel heet: IJsvogel, opvliegend uit het water II. Klik op de foto's voor meer info. 

 

Opvliegende ijsvogel I hadden we ook in een blauwere kleur (zie foto hieronder), maar deze is niet meer te bestellen.

Kingfisher sculpture - birdart

Een ijsvogel haalt al zijn eten uit het water. Zijn dieet bestaat bijna helemaal uit vis, maar soms vangt hij een kikkervisje, een libellelarve of een kikkertje.

 

Symboliek

Veel vogels hebben een bijzondere betekenis. Zo staat de ijsvogel symbool voor zonneschijn, voorspoed en loyaliteit, maar ook voor doorzettingsvermogen en doelgerichtheid…

 

Uw favoriete beeld thuisbezorgd

Misschien laat u uw beeld liever versturen. Dat kan. Elk beeld wordt met zorg verpakt en ter bescherming in een dubbele verpakking verstuurd.

Achteraf toch liever een andere keuze gemaakt? Laat het ons weten, kom binnen 6 maanden naar onze galerie, en u kunt het beeld nog ruilen (of degene die het beeld cadeau krijgt). En uiteraard kan het beeld binnen de wettelijke termijn geretourneerd worden.

bronzen beelden laten bezorgen

 

Wilt u de beelden liever bekijken in onze galerie? U bent van harte welkom. Openingstijden galerie: elke zaterdag van 11-17 uur (op afspraak). 

Afspraak maken voor galeriebezoek    

Bestellen?

U heeft momenteel geen beeld in bestelling.

UPDATE BEELDEN IN DE GALERIE

Staat het beeld van uw keuze niet meer in de galerie? We gaan het weer maken, maar nog even geduld. Kijk op de pagina: 'Wanneer is dit beeld klaar' of mail ons welk beeld u graag zou willen zien: info@mooibrons.nl
Aanmelden: Update Beelden
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons
© 2010 - 2024 mooibrons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel