Galerie - winkelwagen

Geen bronzen beeld besteld
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons

Nieuws uit het atelier

Blijf op de hoogte van onze nieuwe beelden, de sieradencollectie in zilver en inspiratie op gebied van kunst en natuur
Stuur mij Nieuws uit het atelier

Bronzen beeld ijsvogel

€ 695,00 (inclusief 9% btw)

Dit is de ijsvogel waarmee het allemaal begon. Een ijsvogel, opvliegend uit het water. Inmiddels zijn we 10 jaar verder. Elk jaar is er minstens één nieuwe ijsvogel bij gekomen. De ijsvogel is het supermodel onder de vogels in Nederland. Prachtig van kleur, fotogeniek, een magische uitstraling en een onuitputtelijke bron van inspiratie. Een ijsvogel gaat nooit vervelen. Niet in het echt en niet in brons.

 

Opvliegende ijsvogel (verkrijgbaar op hoge sokkel, op een pen of op lagere sokkel) in meerdere kleuren gepatineerd. De prijs is inclusief pen, maar exclusief sokkel. Online kunt u dit beeld alleen met de sokkel 8x8x8cm bestellen. Mocht u later in de gelegenheid zijn om onze galerie te bezoeken, dan kunt u deze sokkel eventueel omruilen voor een hoge sokkel met voetplaat.

Op het filmpje kunt u deze bronzen ijsvogel van alle kanten te bekijken.

De hoogte van de ijsvogel + pen is ca. 27 cm. De ijsvogel en de pen zijn ongeveer even hoog: 13-14cm  (op de foto's is de pen een stuk korter). 

Op een sokkel van 8x8x8cm is de totale hoogte van het beeld ca. 35 cm. 

Al onze beelden hebben een beperkte oplage en de oplage van dit populaire ijsvogelbeeld is bijna vol. Maar... u kunt nu nog bestellen.

 

Deze ijsvogel kunt u ook in een blauwere kleur bestellen, maar de levertijd is dan 4 weken (klik op de foto hieronder).

Vogelbeelden kunst - ijsvogel

Een ijsvogel haalt al zijn eten uit het water. Zijn dieet bestaat bijna helemaal uit vis, maar soms vangt hij een kikkervisje, een libellelarve of een kikkertje.

 

Symboliek

Veel vogels hebben een bijzondere betekenis. Zo staat de ijsvogel symbool voor zonneschijn, voorspoed en loyaliteit, maar ook voor doorzettingsvermogen en doelgerichtheid…

 

Uw favoriete beeld thuisbezorgd

In deze coronatijd laat u uw beeld misschien liever versturen. Elk beeld wordt met zorg verpakt en ter bescherming in een dubbele verpakking verstuurd.

Achteraf toch liever een andere keuze gemaakt? Laat het ons weten, kom binnen 6 maanden naar onze galerie, en u kunt het beeld nog ruilen (of degene die het beeld cadeau krijgt). En uiteraard kan het beeld binnen de wettelijke termijn geretourneerd worden.

bronzen beelden laten bezorgen

 

Wilt u de beelden liever bekijken in onze galerie? U bent van harte welkom. Openingstijden galerie: elke zaterdag van 11-17 uur (ivm het corona-virus svp vóór uw bezoek contact opnemen), de andere dagen op afspraak. 

 

Bekijk de video om deze opvliegende ijsvogel van alle kanten goed te kunnen beoordelen. Heeft u vragen over het bestellen of versturen van een beeld? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457.

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen