Galerie - winkelwagen

Geen bronzen beeld besteld
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons

Nieuws uit het atelier

Blijf op de hoogte van onze nieuwe beelden, de sieradencollectie in zilver en inspiratie op gebied van kunst en natuur
Stuur mij Nieuws uit het atelier

Reacties van onze bezoekers

De meeste mensen komen eerst naar ons atelier om zich te oriënteren of om zelf hun beeld op te halen. We nemen voor iedereen de tijd om uitleg te geven over het bronsgieten en lichten onze werkwijze uitgebreid toe. Daarbij komt ook de ontstaansgeschiedenis van het gekozen beeld aan bod. En natuurlijk vinden we het ook leuk om kennis te maken met u en is er altijd tijd voor koffie.

Hieronder enkele reacties van bezoekers die online of in de galerie een bronzen beeld van ons kochten.

 

Bronzen beelden reviiews

We willen jullie heel hartelijk danken voor de vriendelijke ontvangst en uitgebreide uitleg bij jullie bijzondere proces van het ontwerpen en gieten en gedetailleerd afwerken van jullie bronzen beelden. We verheugen ons erop deze Uil op Boeken tijdens de feestelijke gelegenheid te kunnen overhandigen voor de knappe prestatie.

 

Reacties van klanten die een bronzen beeld kochten

Wij hebben al veel mooie reacties ontvangen over het Roodborstje!

 

Bronzen sculptuur gedenkteken vlinder  

Ik ben erg blij met de Atalanta vlinder! Wellicht tot ziens.

 

cadeau jubileum huwelijk reactie

We ontdekten op internet" Mooi Brons". Heel snel waren we gecharmeerd van de ijsvogeltjes.We hebben contact gemaakt per e-mail en hebben wel 10 dagen over en weer gecorrespondeerd, getelefoneerd en diverse foto's en video's uitgewisseld. Mevrouw Wiedijk heeft heel geduldig met ons overlegd en op heel kleine details gewezen, zodat we echt een heel goede keuze konden maken. Vanmiddag is het aangekomen bij ons thuis, heel goed verpakt, en aangetekend verstuurd. We zijn heel erg blij met deze aanwinst en gaan er van genieten. Een compliment voor deze mensen, hun werkwijze en hun mooie werk. We wensen "mooi brons" nog veel inspiratie toe.

 

huwelijksbeeld bruidspaar - reactie

Onze ouders vonden het beeld prachtig, ze waren aangenaam verrast. Ze komen graag een keer in jullie atelier kijken na de feestdagen. Ze zullen het wel laten weten tegen die tijd! Dank voor alle goede zorgen en fijne feestdagen!

 

Roofvogel - wildlife art sculpture Osprey

Bij deze willen wij mededelen, dat de visarend in goede conditie is aangekomen. We zijn er heel erg blij mee. Bijgaand foto ‘s van zijn plekje in ons huis. We genieten er echt van.

 

Bronze sculpture Love, trust and loyalty - Together

Het bronzen beeld is inmiddels door onze ouders (50 jarig huwelijk) in ontvangst genomen. Ze vonden het beeld heel mooi. Wij waren ook erg blij toen wij het beeldje met de vogels uitpakten. Erg mooi gemaakt. Ook het verhaal over het beeldje sprak ons erg aan. Wanneer wij een keer in de buurt zijn komen wij graag een keer een bezoek brengen aan jullie galerie. Nogmaals bedankt voor het mooie beeld .

 

Vandaag hebben wij onze dochter en schoonzoon het beeldje van de vrolijke stier voor ons kleinkind overhandigd. Zij vonden het prachtig. Zijn sterrenbeeld en de wens dat het een vrolijk mens mag worden sprak hen zeer aan. Deze vrolijke stier zal hem zijn hele leven nu verder volgen.

 

Beoordeling door klanten galerie

Hierbij bericht ik u dat wij het pakket in goede orde hebben ontvangen. Het beeld heeft de tocht goed overleefd.  We vinden het beeld prachtig en geven het met veel genoegen aan onze zwager, die er vast ook veel van zal gaan genieten.

 

Bronzen beelden reviews

Het beeld is goed gearriveerd. Ik vind het prachtig en denk dat het bij de kinderen ook in goede smaak valt.

 

bronzen beelden reviews

De specht staat nu nog in de kamer maar zal, bij beter weer, gaan verhuizen naar de tuin. Wij vonden het erg leuk het atelier te bezoeken en kennis te maken met de makers!  Nogmaals dank voor de leuke ontvangst en alle gegeven informatie.

 

bronzen beeld review

Mijn man vond de stier super mooi! Hij is er erg blij mee. Had een mooie speech gehouden.

 

Relatiegeschenk beeld - reacties klanten

Bij mijn afscheid  ontving ik gisteren een prachtige ijsvogel uit jullie atelier. Ik wilde jullie even laten weten dat ik hem heel erg mooi vind. Prachtig van kleur en op een mooie sokkel.

 

Bronze sculpture Bull - Bronzeskulptur Stier   

De bronzen Stier Pankriatos goed mogen ontvangen (goed gepakt verzonden). Hij is schitterend en heeft een mooi prominent plekje in de woonkamer gekregen.

 

Gans - Bronzen sculptuur - Goose - review   

Vanmorgen opgestaan en genoten van onze mooie gans. Hij voldoet helemaal aan onze verwachtingen en we zijn er erg blij mee.

 

Bronzen sculptuur - stier  

Wij vonden het erg leuk om zo hartelijk ontvangen te worden en zo uitgebreid rond te mogen kijken. En we zijn blij met de prachtige stier!

 

Backpackers - bronze sculpture - Bronzeskuptur   

De bruiloft was geweldig en ze vonden het beeld heel erg mooi. Het was een grote verrassing en ze waren er heel blij mee.

 

Bronzen sculptuur - Winterkoninkje  

Zojuist heb ik het winterkoninkje ontvangen - en bewonderd! Wat een schatje! Zo mooi en teder in brons gevangen, ik word er lyrisch van. Het is een verjaardagscadeau voor mijn vriendin, zodat ik er toch over tobde: een afbeelding op internet is niet altijd de realiteit. Maar in dit geval ben ik blij verrast! Dank je wel, en mijn complimenten voor je creatie.

 

Bronzen beeld jubileum  

Vandaag is het ijsvogeltje goed aangekomen. Het is een prachtig werk. Veel dank voor alle service.

 

Bronze sculpture - dancing bull - Bronzeskulptur Stier   

Mijn man was heel verrast door het cadeau, hij had dit niet verwacht, en vond het vervolgens ook nog eens super prachtig mooi! En ik vind het elke dag mooier. Ik ben zo blij dat ik dit gevonden heb, ik geniet er nu ook elke dag van.

 

Bronzen sculptuur uil  

Wij hebben uw zending in goede orde ontvangen. Hartelijk dank voor de goede zorgen en het mooie product.

 

Bronzen beeld in opdracht  

Hierbij een foto van het beeld van Prometheus. Jan was er bijzonder blij mij en het heeft een mooie plek in huis gekregen. Nogmaals dank voor jullie moeite, het was het waard!

 

Bronzen beeld hond - bronze sculpture dog   

We hebben het reliefbeeld ontvangen. Hier herken ik Pim zeker in. Echt goed gelukt hoor!

 

Bronzen beeld cadeau - ijsvogeltje​  

De ijsvogel is vandaag aangekomen, hij is prachtig! Dankuwel.

 

Bronzen beeld in opdracht  

Gisteren geheel volgens plan het kado overhandigd. Veel emotie, blijdschap en dankbaarheid, het is een heel fijne dag geworden. Nogmaals dank voor jullie inspanningen om het toch op tijd af te hebben!

 

Reactie  Bronzen uil op boeken​  

De beeldjes zijn inderdaad in goede orde ontvangen. Ze zien er wederom mooi uit !! De naam MooiBrons is ook hier weer van toepassing .

 

Relatiegeschenk bronzen beeld review  

Ik wil je laten weten dat het pakket veilig en wel hier op kantoor is aangekomen. Het beeld ziet er prachtig uit en ik ga de houtwol gebruiken. Dat vind ik heel mooi. Bedankt voor je snelle hulp hiermee!

 

Relatiegeschenk - goed gedaan, geslaagd, complimenten   

We zijn super enthousiast!!!  Wat is de hand met duim mooi geworden.

 

Galerie bronzen beelden  

Ik wil laten weten dat ik 'vrolijk stiertje' een prachtig beeld vind! Mijn vriend en ik hebben allebei het sterrenbeeld stier en tijdens mijn zoektocht naar een beeld, kwam ik op uw website.

 

Vogelbeeld brons  

Het opvliegend IJsvogeltje staat prachtig! Wij zijn er helemaal blij mee. Bedankt voor het warme welkom en de met passie vertelde achtergrondinformatie.

 

Bronzen beeld voor afstuderen - review  

Deze uil is werkelijk parmantig en eigenzinnig en waakzaam ” wie doet hem wat?”.  Ik kom graag bij u langs in het atelier.

 

Bronzen sculptuur gedenkteken  

Ik zal een foto sturen van de vlinder op zijn plekje in de tuin. Hij staat er prachtig.Iedereen die hem al gezien heeft vind hem geweldig. En dat is hij ook! Hij heeft een mooi plekje, waar de avondzon hem mooi verlicht op dit moment. We zijn er echt superblij mee. Het is zo dicht bij ons gevoel gekomen, boven verwachting! Nogmaals heel veel dank voor je prachtige kunstwerk.

 

Review bronzen beeld in huis  

Het bronzen beeld “Mannentorso Athan” op de sokkel doet het heel mooi. Blij dat we het gedaan hebben.

 

Verjaardagscadeau Bronzen beeld   

Ik zou nog even laten weten of de mooie bronzen ijsvogel als verjaardagscadeau geslaagd is. En dat is ie. Ze vond het een prachtig cadeau. Bedankt en succes met creëren van nieuwe mooie beelden.


 

pinguin brons relatiegeschenk.jpg      Bronzen beeld met 5 vinken.jpg  Vrouwentorso Agape- bronzen beeld.jpg     

Wij zijn elke zaterdag open voor geïnteresseerde bezoekers en vertellen u graag meer over onze bronzen beelden en het bronsgieten. U bent van harte welkom van 11 tot 17 uur. Wij vragen u vanwege de rivm-maatregelen van tevoren te bellen: 06-50549457 of mail: info@mooibrons.nl 

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Inspiratie opdoen vanaf de bank  ​