IJsvogel - opvliegend uit het water

Artikel 1 van 16
€ 785,00 (inclusief btw)
Dit beeld hebben we momenteel niet in de galerie, maar u kunt het meestal wel bestellen. Soms is het al gegoten en bijna klaar, maar soms duurt het heel lang. Bestel dan niet online, maar informeer: 06-50549457 of info@mooibrons.nl

Dit beeld kan weer in de galerie staan over : 30 dagen.

Een ijsvogel duikt gemiddeld 21 x per dag om aan zijn maaltje van 17 vissen te komen. Dat is een slagingspercentage van 80% ! Een ijsvogel vliegt op uit het water zonder er doorweekt uit te zien.

Het beeld 'IJsvogel, opvliegend uit het water' is verkrijgbaar zonder sokkel (op pen), op een smalle hoge sokkel moet voetplaat of op een lagere sokkel:

  • met pen 785 euro
  • op sokkel 8 x 8 x 8cm : 845 euro
  • op hoge sokkel (110 cm) van Iers natuursteen met voetplaat 30x30cm : 1.015 euro

De ijsvogel met de pen is 27-29 cm hoog. Op een sokkel van 8x8x8cm is de totale hoogte van het beeld dus 35-37 cm.

 

Een nieuwe ijsvogel die opvliegt uit het water

Het allereerste vogelbeeld dat we maakten was van een ijsvogel die opvliegt uit het water. We noemden het 'Opvliegende ijsvogel'. Het was een geliefd beeld en de oplage raakte vol, dus maakten we een nieuwe versie:

Opvliegende ijsvogel II.

Nieuwe bronzen beelden

Opvliegende ijsvogel II.

In dit beeld hebben we nog meer beweging en zeggingskracht proberen te leggen. We gieten deze nieuwe ijsvogel maar een paar keer per jaar. Neem dus contact op als het beeld niet meer in de galerie staat en u juist deze ijsvogel het mooist vindt.

 

IJsvogels in een blauwe patine

We hebben voorheen enkele ijsvogels in een andere kleur gepatineerd zoals bij het beeld hieronder (Opvliegende ijsvogel I). Het beeld in deze kleur is al verkocht en u kunt deze felblauw gekleurde ijsvogel ook niet meer bestellen.

Bronzen beeld vogels uit de natuur  al verkocht

Deze kleur kunt u niet meer bestellen.

 

Wilt u alle ijsvogelbeelden bekijken? 

U bent van harte welkom in onze galerie. Deze is elke zaterdag open van 11-17 uur (op afspraak). Heeft u vragen, bijvoorbeeld over de levertijd, of wilt u meer foto's van deze ijsvogel die opvliegt uit het water? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457.

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.

 

Een beeld via de website bestellen

bronzen beelden als cadeau kopen

Natuurlijk kunt u uw favoriete beeld ook per post laten versturen. Daarvoor bestelt u online of u neemt contact met ons op over het beeld dat u graag wilt ontvangen. We nemen alle details met u door en u krijgt het beeld zorgvuldig verpakt thuisbezorgd. En uiteraard is ruilen of retourneren mogelijk.

Bronzen beelden online bestellen

 

Bestellen?

U heeft momenteel geen beeld in bestelling.

UPDATE BEELDEN IN DE GALERIE

Staat het beeld van uw keuze niet meer in de galerie? We gaan het weer maken, maar nog even geduld. Kijk op de pagina: 'Wanneer is dit beeld klaar' of mail ons welk beeld u graag zou willen zien: info@mooibrons.nl
Aanmelden: Update Beelden
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons
© 2010 - 2024 mooibrons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel