Rustende ijsvogel op steen

Artikel 12 van 16
€ 685,00 (inclusief btw)

Bijna elk jaar kunnen we dankzij  "Beleef de Lente"  het hele leven van de ijsvogel volgen. Het mannetje dat zijn uitverkoren vrouwtje het hof maakt, het bouwen van het nest, het opgroeien en uitvliegen van de jongen... alles is te volgen via de webcam van de Vogelbescherming. In 2019 en 2020 hebben de ijsvogels elkaar niet gevonden. Ook in 2021 en 2022 helaas niet...

 

Het "Rustend ijsvogeltje" zit op een steen die prachtig van vorm is en de "rust" van het ijsvogeltje benadrukt. 

Hij is ongeveer zo groot als in het echt en het beeld is in drie kleuren gepatineerd. IJsvogel en steen vormen een unieke combinatie; dit is dan ook een uniek beeld. We hebben twee combinaties: een van het Rustende ijsvogeltje op een zandkleurige steen (zie foto's) en een ijsvogel op een groenige steen. 

Elke steen is dus heel anders van vorm en kleur zijn, dus vindt u juist een bepaalde combinatie mooi en is het beeld beschikbaar, wacht dan niet te lang, maar neem contact op. 

beeld cadeau voor afscheid  Niet meer te koop (keuze 1)

Dit is een prachtig cadeau voor iemand die afscheid neemt of met pensioen gaat. Het beeld staat voor het feit dat ieders leven uniek en bijzonder is, net als deze unieke steen. De vorm van de steen laat zien dat iedereen op zijn eigen manier een belangrijke bijdrage heeft geleverd of veel betekend heeft.

 

Afscheidscadeau voor liefhebber vogels of wandelaar in natuur  Ook mooi, maar al verkocht

Beeld cadeau voor pensioen en afscheid medewerker   Deze combinatie is ook al verkocht

 Bronzen beelden afscheid  ... en deze is er wel, maar op een iets andere steen (keuze 2)

Het Rustend ijsvogeltje past heel mooi op een groen-witte steen met donkergroene glinsteringen. Deze combinatie is al verkocht, maar we hebben inmiddels weer zo'n mooie groen steen. Het bijbehorend ijsvogeltje is ook weer gegoten, dus....

 

Rustende ijsvogel op tak

We hebben dit ijsvogeltje ook op een tak. Dit beeld stond in de galerie maar is inmiddels ook alweer verkocht. Bent u geïnteresseerd dan mailen u een aantal foto's toe van de mogelijkheden.

 

Uw favoriete beeld thuisbezorgd

Bent u geïnteresseerd in een van onze bronzen beelden, maar wilt of kunt u niet naar onze galerie komen? Natuurlijk kunnen wij het beeld van uw keuze ook versturen. Daarvoor bestelt u online of u neemt contact met ons op over het beeld dat u graag wilt ontvangen. We nemen alle details met u door en u krijgt het beeld zorgvuldig verpakt thuisbezorgd.

Achteraf toch liever een andere keuze gemaakt? Laat het ons weten, kom binnen 6 maanden naar onze galerie, en u kunt het beeld nog ruilen (of degene die het beeld cadeau krijgt). En uiteraard kan het beeld binnen de wettelijke termijn geretourneerd worden.

bronzen beelden laten bezorgen

 

Wilt u dit beeld toch liever "in het echt" bekijken? Dit ijsvogeltje is een geliefd beeld en het staat nooit lang in de galerie. Laat ons daarom weten wanneer u geïnteresseerd bent. 

Openingstijden van onze galerie in Milsbeek: wij zijn elke zaterdag open van 11-17 uur, maar we vragen u van tevoren een afspraak te maken. Heeft u vragen, bijvoorbeeld over het laten versturen van een beeld? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457 en we helpen u graag.

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen

Bestellen?

U heeft momenteel geen beeld in bestelling.

UPDATE BEELDEN IN DE GALERIE

Staat het beeld van uw keuze niet meer in de galerie? We gaan het weer maken, maar nog even geduld. Kijk op de pagina: 'Wanneer is dit beeld klaar' of mail ons welk beeld u graag zou willen zien: info@mooibrons.nl
Aanmelden: Update Beelden
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons
© 2010 - 2024 mooibrons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel