Galerie - winkelwagen

Geen bronzen beeld besteld
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons

Nieuws uit het atelier

Blijf op de hoogte van onze nieuwe beelden, de sieradencollectie in zilver en inspiratie op gebied van kunst en natuur
Stuur mij Nieuws uit het atelier

Rustende ijsvogel op steen

€ 625,00 (inclusief 9% btw)
Aantal

Bijna elk jaar kunnen we dankzij  "Beleef de Lente"  het hele leven van de ijsvogel volgen. Het settelen van een paartje, het bouwen van het nest, het opgroeien en uitvliegen van de jongen... alles is te volgen via de webcam van de Vogelbescherming. In 2019 hebben de ijsvogels elkaar niet gevonden. Ook in 2020 helaas niet...

 

Het bronzen beeld "Rustend ijsvogeltje" zit op een steen die prachtig van vorm is en de "rust" van het ijsvogeltje benadrukt. 

Hij is ongeveer zo groot als in het echt en het beeld is in drie kleuren gepatineerd. IJsvogel en steen vormen een unieke combinatie; dit is dan ook een uniek beeld. Het ijsvogeltje op de groenige steen is verkocht, maar we hebben inmiddels een nieuwe combinatie, op een andere steen. Let op, de volgende steen zal weer heel anders van vorm en kleur zijn, dus vindt u juist deze combinatie mooi, wacht dan niet te lang.

beeld cadeau voor afscheid

Dit is een prachtig cadeau voor iemand die afscheid neemt of met pensioen gaat. Het beeld staat voor het feit dat ieders leven uniek en bijzonder is, net als deze unieke steen. De vorm van de steen laat zien dat iedereen op zijn eigen manier een belangrijke bijdrage heeft geleverd of veel betekend heeft.

 

Uw favoriete beeld thuisbezorgd

Bent u geïnteresseerd in een van onze bronzen beelden, maar wilt of kunt u niet naar onze galerie komen? Natuurlijk kunnen wij het beeld van uw keuze ook versturen. Daarvoor bestelt u online of u neemt contact met ons op over het beeld dat u graag wilt ontvangen. We nemen alle details met u door en u krijgt het beeld zorgvuldig verpakt thuisbezorgd.

Achteraf toch liever een andere keuze gemaakt? Laat het ons weten, kom binnen 6 maanden naar onze galerie, en u kunt het beeld nog ruilen (of degene die het beeld cadeau krijgt). En uiteraard kan het beeld binnen de wettelijke termijn geretourneerd worden.

bronzen beelden laten bezorgen

 

Wilt u dit beeld toch liever "in het echt" bekijken? Dit ijsvogeltje is een geliefd beeld en het staat nooit lang in de galerie. Laat ons daarom weten wanneer u geïnteresseerd bent, dan kunnen we het reserveren.

Openingstijden van onze galerie in Milsbeek: wij zijn nog steeds elke zaterdag open van 11-17 uur, maar we vragen u wel van te voren te bellen zodat we ons kunnen houden aan de corona-maatregelen (de andere dagen: op afspraak). Heeft u vragen bijvoorbeeld over het laten versturen van een beeld? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457 en we helpen u graag.

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen