Zorgzaam IJsvogeltje - mooi cadeau

Vorige Artikel 3 van 16 Volgende
€ 695,00 (inclusief btw)
Dit beeld hebben we momenteel niet in de galerie, maar u kunt het meestal wel bestellen. Soms is het al gegoten en bijna klaar, maar soms duurt het heel lang. Bestel dan niet online, maar informeer: 06-50549457 of info@mooibrons.nl

Dit beeld kan weer in de galerie staan over : 50 dagen.

We hebben een nieuw ijsvogelbeeld dat 'Zorgzaam IJsvogeltje' heet. De ijsvogel zit op een groenige steen. De combinatie hierboven is al verkocht, maar we hebben nog een paar stenen waar dit ijsvogeltje ook heel mooi op zou staan.

Bronzen beeld voor moeder of afscheid collega    verkocht

Vindt u juist dit ijsvogeltje mooi? Het is een prachtig cadeau, maar het duurt helaas nog even, voor we dit beeld dit weer in de galerie staan.

 

Het is een liefdevol beeld met een uitstraling van aandacht, liefde en zorgzaamheid. Een bijzonder cadeau, bijvoorbeeld voor lieve moeders of zorgzame vaders.

 

Bronzen beelden zorgsector en gezondheidszorg  (op deze steen: al verkocht)

Een ijsvogel die een met zorg uitgekozen visje aanbiedt past bij een verzorgend beroep, maar natuurlijk ook bij iemand die in de foodsector werkt, bijvoorbeeld de visindustrie. Elke bereiding en innovatie begint met een goed en eerlijk product.

 

Groenige stenen

De groenige steen die als sokkel dient heeft groene gedeelte donkergroene glinsteringen. We hebben nog maar een paar van deze stenen en die zijn natuurlijk heel verschillend van elkaar, zoals u ziet aan de steen hieronder.

 

Bronzen beelden   Dit is 'Rustende IJsvogel op steen' (verkocht)

 

Wilt u al onze (ijsvogel)beelden bekijken? Momenteel zijn er veel uitverkocht, maar misschien is uw favoriete beeld juist wél aanwezig. Op de website houden we alles zo goed mogelijk bij. 

Openingstijden: elke zaterdag van 11-17 uur (op afspraak). Heeft u vragen? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457

 

Woont u ver weg, of bent u niet zo mobiel? We kunnen het beeld van uw keuze natuurlijk ook versturen.

Bronzen beeld huwelijk en relatie  <- meer informatie over versturen

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen

 

Bestellen?

U heeft momenteel geen beeld in bestelling.

UPDATE BEELDEN IN DE GALERIE

Staat het beeld van uw keuze niet meer in de galerie? We gaan het weer maken, maar nog even geduld. Kijk op de pagina: 'Wanneer is dit beeld klaar' of mail ons welk beeld u graag zou willen zien: info@mooibrons.nl
Aanmelden: Update Beelden
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons
© 2010 - 2023 mooibrons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel