Zorgzaam IJsvogeltje - mooi cadeau

Artikel 3 van 16
€ 725,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Dit ijsvogelbeeld heet 'Zorgzaam IJsvogeltje'. Het is een liefdevol beeld met een uitstraling van aandacht, liefde en zorgzaamheid. Een bijzonder cadeau, bijvoorbeeld voor lieve moeders of zorgzame vaders en natuurlijk voor al onze harde werkers in de zorg.

Bronzen beeld voor moeder of afscheid collega    verkocht

De ijsvogel zit op een groenige steen. De combinatie hierboven is al verkocht, maar we hebben nog een paar bijzondere stenen waar dit ijsvogeltje ook heel mooi op staat.

 

geschikt cadeau voor visserijsector

Een ijsvogel die een met zorg uitgekozen visje aanbiedt past bij een verzorgend beroep, maar ook bij iemand die in de foodsector werkt, bijvoorbeeld de visverwerking. of die onderzoek doet naar innovatie in de visindustrie. Elke bereiding en innovatie begint immers met een goed en eerlijk product.

 

Met zorg uitgekozen cadeau

Bronzen beelden zorgsector en gezondheidszorg  op  een groen-witte steen

Vindt u juist dit ijsvogeltje mooi? Het is een prachtig cadeau, en we hebben inmiddels drie zorgzame ijsvogeltjes in de galerie staan, ieder op een heel verschillende steen: een witte steen met glinsteringen, een groen-witte steen of een grillige steen ( zie eerste drie foto's hierboven)

 

Groenige stenen

De groenige steen die als sokkel dient heeft groene gedeelte donkergroene glinsteringen. We hebben nog maar een paar van deze stenen en die zijn natuurlijk heel verschillend van elkaar, zoals u ziet aan de steen hieronder.

 

Bronzen beelden   Dit is 'Rustende IJsvogel op steen' (verkocht)

 

Wilt u al onze (ijsvogel)beelden bekijken? Regelmatig is er veel uitverkocht, maar hopelijk is uw favoriete beeld nog wél aanwezig. Op de website houden we alles zo goed mogelijk bij. 

Openingstijden: elke zaterdag van 11-17 uur (op afspraak). Heeft u vragen? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457

 

Woont u ver weg, of bent u niet zo mobiel? We kunnen het beeld van uw keuze natuurlijk ook versturen.

Bronzen beeld huwelijk en relatie  <- meer informatie over versturen

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen

 

Bestellen?

U heeft momenteel geen beeld in bestelling.

UPDATE BEELDEN IN DE GALERIE

Staat het beeld van uw keuze niet meer in de galerie? We gaan het weer maken, maar nog even geduld. Kijk op de pagina: 'Wanneer is dit beeld klaar' of mail ons welk beeld u graag zou willen zien: info@mooibrons.nl
Aanmelden: Update Beelden
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons
© 2010 - 2024 mooibrons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel