Together with you - serie Samen - bronzen beeld

Artikel 8 van 16
€ 975,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Twee ijsvogeltjes "Together with you" uit de serie Samen.

twee bronzen beelden op sokkel van gehouwen steen, in 3 kleuren gepatineerd. 

 

cadeau huwelijk - 25 - 40 - 50 jaar  Mooi geschenk om samenzijn, betrokkenheid en trouw uit te beelden.

Een passend huwelijkscadeau of een cadeau voor een 25-, 40- of 50-jarig huwelijk.

Dit beeld past bij de trefwoorden: ontmoeting,  liefde, samen en trouw.

mooi huwelijksgeschenk jubileum 25, 40 of 50 jaar

Eindelijk hebben we weer een ijsvogelpaartje in de galerie. Dit keer niet op een hoge steen, maar op een plattere steen die een mooie, groen-witte kleur heeft. (niet meer te koop op deze steen, maar wel op een andere platte steen)

 

De stenen sokkels worden met de hand gehouwen en zien er dus steeds anders uit. Daardoor is elk beeld echt uniek, maar als we geen geschikte steen kunnen vinden, kunnen we dit beeld niet maken.

 

Dit ijsvogelpaartje maken we maar af en toe op een steen.  Is het al verkocht? U kunt het beeld wel bestellen op een sokkel van Iers hardsteen, zoals hieronder.

Huwelijkscadeau voor trouwen en jubileum

 

Veel vogels dragen van oudsher een symboliek in zich. De ijsvogel staat voor zonneschijn, voorspoed en loyaliteit, maar ook voor doorzettingsvermogen en doelgerichtheid

 

Huwelijkscadeau 25, 40 of 50 jaar  Na 25 jaar nog steeds niet uitgepraat...

Dit ijsvogelpaartje heeft een wat andere kleur patine, en staat op een strakke gepolijste natuurstenen sokkel:  meer foto's en video

Dit liefdespaar hebben we niet meer in deze blauwe kleur!  Als u de combinatie met deze zwarte, gepolijste sokkel bestelt, dan is de kleur van de ijsvogels zoals op de bovenste foto's.

 

Wilt u onze ijsvogels of de andere beelden bekijken in onze galerie? U bent van harte welkom.

 

Uw favoriete beeld thuisbezorgd

Bent u geïnteresseerd in een van onze bronzen beelden, maar wilt of kunt u niet naar onze galerie komen? Natuurlijk kunnen wij het beeld van uw keuze ook versturen. Daarvoor bestelt u online of u neemt contact met ons op over het beeld dat u graag wilt ontvangen. We nemen alle details met u door en u krijgt het beeld zorgvuldig verpakt thuisbezorgd.

Achteraf toch liever een andere keuze gemaakt? Laat het ons weten, kom binnen 6 maanden naar onze galerie, en u kunt het beeld nog ruilen (of degene die het beeld cadeau krijgt). En uiteraard kan het beeld binnen de wettelijke termijn geretourneerd worden.

bronzen beelden laten bezorgen

 

Wilt u dit beeld toch liever "in het echt" bekijken? Dit  is een geliefd huwelijksbeeld en we maken slechts beperkte oplages. Laat ons daarom weten als u juist interesse heeft in dit huwelijksbeeld, dan kunnen we het eventueel reserveren. 

Openingstijden van onze galerie in Milsbeek: we zijn elke zaterdag open van 11-17 uur, maar we vragen u wel van te voren een afspraak te maken. Heeft u vragen bijvoorbeeld over het laten versturen van een beeld? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457 en we helpen u graag.

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen

 

Bestellen?

U heeft momenteel geen beeld in bestelling.

UPDATE BEELDEN IN DE GALERIE

Staat het beeld van uw keuze niet meer in de galerie? We gaan het weer maken, maar nog even geduld. Kijk op de pagina: 'Wanneer is dit beeld klaar' of mail ons welk beeld u graag zou willen zien: info@mooibrons.nl
Aanmelden: Update Beelden
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons
© 2010 - 2024 mooibrons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel