Lief ijsvogeltje - brons op steen

Artikel 10 van 16
€ 590,00 (inclusief btw)

Het duurt zo'n 22-28 dagen totdat de jongen oud genoeg zijn om uit te vliegen. Na het verlaten van het nest zoeken ze een veilig plekje op in de buurt. De ouders voeren de jongen nog hooguit enkele weken na het uitvliegen, daarna moeten ze het toch echt zelf uitzoeken. Deze fase is verbeeld in het beeld Lief ijsvogeltje.

 

Het beeld "Lief ijsvogeltje" hebben we momenteel in de galerie staan op een zwarte sokkel. Heeft u liever een groen-witte steen? Die combinatie hebben we momenteel niet meer in de galerie. Van elke combinatie is maar één exemplaar en elk beeld is dus uniek. Ook het ijsvogeltje zelf wordt met de hand gepatineerd en het resultaat is elke keer net even anders. 

  Cadeau verjaardag - kunstwerk vogel    Verkocht

bijzonder cadeau voor geboorte of verjaardag  Verkocht

 

Wilt u dit beeld bestellen? Dit ijsvogeltje kan op een gepolijst, zwart sokkeltje staan, maar de combinatie met een groenige steen met glinsteringen is ook mooi. 

 

kunst cadeau voor vogelaar

Het beeld 'Lief ijsvogeltje' op een bijzondere steen: wit met een beetje glinstering en een roze en blauw-grijzige tekening (verkocht)

 

Lief cadeau voor Moederdag  

Geen woorden nodig. Dit is echt een mooi cadeau om liefde en genegenheid mee uit te drukken.

 

Geïnteresseerd in dit ijsvogeltje? We hebben weer een Lief ijsvogeltje staan op een mooie wit-groene steen met wat glinstering, maar deze is al gereserveerd. Het duurt waarschijnlijk even voordat we weer een ander ijsvogeltje hebben, maar informeer gerust naar de levertijd.  

 

Wilt u al onze ijsvogels bekijken in de galerie? Ons advies is om eerst op de website te bekijken welke ijsvogels er momenteel aanwezig zijn.

Onze openingstijden: elke zaterdag van 11-17 uur (op afspraak). Heeft u vragen? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457

 

bronzen beelden als cadeau kopen

  

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen

Bestellen?

U heeft momenteel geen beeld in bestelling.

UPDATE BEELDEN IN DE GALERIE

Staat het beeld van uw keuze niet meer in de galerie? We gaan het weer maken, maar nog even geduld. Kijk op de pagina: 'Wanneer is dit beeld klaar' of mail ons welk beeld u graag zou willen zien: info@mooibrons.nl
Aanmelden: Update Beelden
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons
© 2010 - 2024 mooibrons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel