Rustend ijsvogeltje - brons

Artikel 2 van 16
€ 695,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

IJsvogels kun je in principe overal vinden waar water is. Zelfs op sommige plekken waar zout water is, kun je de ijsvogel zien. Toch zijn er plekken waar je hem vaker tegenkomt dan op andere plekken. En als je er een tegenkomt, zit die ijsvogel natuurlijk niet stil, zoals deze rustende ijsvogel van brons. Als je er een wilt fotograferen moet je dus goed zijn voorbereid. Meer weten? Lees: 12 toplocaties om ijsvogels te fotograferen

 

Bronzen beeld cadeau, jubileum of afscheid - ijsvogel

Het bronzen beeld "Rustend ijsvogeltje" staat op een gebogen rvs pen en sokkel van gepolijst natuursteen. Het ijsvogeltje plaatsen we meestal op een iets hogere pen, maar deze kan op verzoek korter worden gemaakt.

Onze ijsvogels zijn in drie kleuren gepatineerd.

De maten van de sokkel zijn 11 x 11 x 3cm; de hoogte van het beeld is in totaal, incl. sokkel ca. 28 cm.

 

Beperkte oplage

Elk beeld is uniek en ziet er net even anders uit, maar ze lijken allemaal veel op het ijsvogeltje van de foto hierboven.

Van elk ontwerp gieten we een beperkt aantal beelden. Van dit beeld is de oplage is bijna vol. 

 

Deze 'relaxte' ijsvogel is ook nog in een andere uitvoering te zien in onze galerie. Daarbij zit hij op een tak, dus dat is een meer natuurlijke uitvoering. Dit beeld kan ook via de website besteld worden. Er is inmiddels een tweede ijsvogel bijgekomen, op een andere tak, maar net zo genietend van zijn omgeving als de ijsvogel hieronder.

kunst voor wie van  vogels houdt

Rustende ijsvogel op tak

 

Meer Rustende IJsvogels

Rustend IJsvogeltje - bronzen beeld voor afscheid of pensioen  Al verkocht

We hebben het Rustend IJsvogeltje ook nog in deze vorm: niet op een tak of rvs-pen, maar zittend op een steen die mooi kleurt bij de patine. De combinatie hierboven is al verkocht, net als het beeld hieronder, maar we hebben het ijsvogeltje binnenkort weer op een andere mooie groene steen (klik op de afbeelding hieronder voor meer info en foto's).

afscheid directeur, predikant of werknemer - beeld cadeau  ook verkocht

Al onze beelden hebben een beperkte oplage en de ijsvogels op een steen zijn natuurlijk helemaal uniek.

 

We hebben nog maar één ijsvogelbeeld in een meer blauwe kleur (het ijsvogelpaartje hieronder is al verkocht, het is wel te bestellen in deze blauwe kleur). 

Bronzen beeld ijsvogels

Wilt u het Rustend IJsvogeltje en alle andere ijsvogelbeelden in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze galerie in Milsbeek (onder Nijmegen), maar wij kunnen het beeld van uw keuze ook verzenden. Vraag eventueel foto's aan van het beeld dat we momenteel in de galerie hebben staan.

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.

 

Uw favoriete beeld thuisbezorgd

Bent u geïnteresseerd in een van onze bronzen beelden, maar wilt of kunt u niet naar onze galerie komen? Natuurlijk kunnen wij het beeld van uw keuze ook versturen. 

bronzen beelden laten bezorgen

Daarvoor bestelt u online of u neemt contact met ons op over het beeld dat u graag wilt ontvangen. We nemen alle details met u door en u krijgt het beeld zorgvuldig verpakt thuisbezorgd. En uiteraard is ruilen of retourneren mogelijk.

Bronzen beelden online bestellen

 

 

Populaire beelden 

Dit ijsvogeltje is een geliefd beeld en we maken slechts een beperkte oplage. Laat ons daarom weten als u juist interesse heeft in dit ijsvogelbeeld, dan kunnen we het eventueel voor u reserveren. 

Openingstijden van onze galerie in Milsbeek: wij zijn elke zaterdag open van 11-17 uur (op afspraak). Heeft u vragen bijvoorbeeld over het laten versturen van een beeld? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457 en we helpen u graag.

Afspraak maken voor galeriebezoek

Bestellen?

U heeft momenteel geen beeld in bestelling.

UPDATE BEELDEN IN DE GALERIE

Staat het beeld van uw keuze niet meer in de galerie? We gaan het weer maken, maar nog even geduld. Kijk op de pagina: 'Wanneer is dit beeld klaar' of mail ons welk beeld u graag zou willen zien: info@mooibrons.nl
Aanmelden: Update Beelden
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons
© 2010 - 2024 mooibrons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel