Galerie - winkelwagen

Geen bronzen beeld besteld
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons

Nieuws uit het atelier

Blijf op de hoogte van onze nieuwe beelden, de sieradencollectie in zilver en inspiratie op gebied van kunst en natuur
Stuur mij Nieuws uit het atelier

Rustend ijsvogeltje - brons

€ 625,00 (inclusief 9% btw)
Aantal

Een ijsvogel  is prachtig om te zien, maar vooral tijdens de broedperiode moeten ze met rust gelaten worden. Gelukkig hebben we tegenwoordig "Beleef de Lente": Het liefdesleven van de ijsvogel, het nestelen en het opgroeien van de jongen... alles was tot afgelopen jaar te volgen via de webcam van de Vogelbescherming. Dit jaar hebben ze helaas niet genesteld. Hopelijk weer volgend jaar.

Bronzen beeld cadeau, jubileum of afscheid - ijsvogel

Het bronzen beeld "Rustend ijsvogeltje" staat op een gebogen rvs pen en sokkel van gepolijst natuursteen

De ijsvogel is in drie kleuren gepatineerd.

De maten van de sokkel zijn 11 x 11 x 3cm; de hoogte van het beeld is in totaal, incl. sokkel ca. 28 cm.

 

Beperkte oplage

Elk beeld is uniek en ziet er net even anders uit, maar het Rustend IJsvogeltje dat we net hebben gemaakt, lijkt veel op het ijsvogeltje van de foto hierboven.

Van elk ontwerp gieten we een beperkt aantal beelden. Dit is een van de laatste Rustende ijsvogeltjes op een rvs-pen, de oplage is bijna vol. 

 

Rustend IJsvogeltje - bronzen beeld voor afscheid of pensioen

We hadden het Rustend IJsvogeltje ook in een andere vorm: zonder pen, zittend op een steen die mooi kleurt bij de patine. Dit beeld is al verkocht, maar we hebben het ijsvogeltje inmiddels zittend op de steen hieronder (klik op de foto voor meer info).

afscheid directeur, predikant of werknemer - beeld cadeau

Al onze beelden hebben een beperkte oplage en de ijsvogels op een steen zijn natuurlijk helemaal uniek.

 

We hebben nog enkele ijsvogels in een meer blauwe kleur (het ijsvogelpaartje hieronder is al verkocht, het is wel te bestellen in deze blauwe kleur). 

Bronzen beeld ijsvogels

Wilt u het Rustend IJsvogeltje en alle andere ijsvogelbeelden in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze galerie in Milsbeek (onder Nijmegen), maar wij kunnen het beeld van uw keuze ook verzenden.

 

Uw favoriete beeld thuisbezorgd

Bent u geïnteresseerd in een van onze bronzen beelden, maar wilt of kunt u niet naar onze galerie komen? Natuurlijk kunnen wij het beeld van uw keuze ook versturen. 

Daarvoor bestelt u online of u neemt contact met ons op over het beeld dat u graag wilt ontvangen. We nemen alle details met u door en u krijgt het beeld zorgvuldig verpakt thuisbezorgd. En uiteraard is ruilen of retourneren mogelijk.

 

bronzen beelden laten bezorgen

 

Wilt u dit beeld toch liever "in het echt" bekijken? Dit ijsvogeltje is een geliefd beeld en we maken slechts een beperkte oplage. Laat ons daarom weten als u juist interesse heeft in dit ijsvogelbeeld, dan kunnen we het eventueel reserveren. 

Openingstijden van onze galerie in Milsbeek: wij zijn nog steeds elke zaterdag open van 11-17 uur, maar we vragen u wel van te voren te bellen zodat we alleen voor u de tijd kunnen nemen (de andere dagen: op afspraak). Heeft u vragen bijvoorbeeld over het laten versturen van een beeld? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457 en we helpen u graag.

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen