Galerie - winkelwagen

Geen bronzen beeld besteld
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons

Nieuws uit het atelier

Blijf op de hoogte van onze nieuwe beelden, de sieradencollectie in zilver en inspiratie op gebied van kunst en natuur
Stuur mij Nieuws uit het atelier

Uil op boeken - bronzen beeld - oudgroene kleur

€ 775,00 (inclusief 9% btw)
Aantal

"Jarenlang heb je je zoon of dochter, je partner of je kleinkind keihard zien werken aan een studie of een proefschrift. Dan ben je trots en wil je iets geven dat die waardering weergeeft, als bekroning op het jarenlange werk van denken, doen en doorzetten."

Een uil op een stapel boeken is het symbool voor wijsheid en dus een mooi geschenk bij promotie of afstuderen, bij een inauguratie, maar ook passend als jubileum- of afscheidscadeau.

 

Beeld voor afstuderen, promovendus, afscheid  Een mooi beeld voor een mooie toekomst

Dit bronzen beeld is 20 cm hoog op sokkel van natuursteen (11x11x3cm) 

Patineren is handwerk, dus elk beeld is net even anders van kleur. Wilt u online bestellen? De bovenste drie foto's zijn van het beeld dat we momenteel in de galerie hebben staan en dat u dan zou ontvangen.

 

Wijze uil - bronzen beeld als cadeau 

We hebben het beeld 'Uil op boeken' ook in een bruine patine. Klik op de afbeelding voor meer foto's.

 

Inmiddels hebben we er een nieuw beeld bij: 

Bronzen uil voor afstuderen, master of promoveren Een bekroning van het werk

 

Uw favoriete beeld thuisbezorgd

Bent u geïnteresseerd in een van onze bronzen beelden,  maar wilt of kunt u niet naar onze galerie komen? Natuurlijk kunnen wij het beeld van uw keuze ook versturen. Daarvoor bestelt u online of u neemt contact met ons op over het beeld dat u graag wilt ontvangen. We nemen alle details met u door en u krijgt het beeld zorgvuldig verpakt thuisbezorgd.

Achteraf toch liever een andere keuze gemaakt? Laat het ons weten, kom binnen 6 maanden naar onze galerie, en u kunt het beeld nog ruilen. Was het een afscheidscadeau, huwelijksgeschenk of een beeld voor een jubileum of afstuderen? Dit geldt ook voor degene die een van onze beelden cadeau heeft gekregen. En uiteraard kan een beeld beeld binnen de wettelijke termijn geretourneerd worden.

bronzen beelden

 

Wilt u deze Uil op Boeken toch liever bekijken in onze galerie? U bent van harte welkom: elke zaterdag van 11-17 uur, maar vanwege de corona-crisis vragen we u wel van te voren aan te geven hoe laat u ongeveer komt.  

Wilt u online bestellen? Bekijk de bovenste drie foto's van het beeld dat momenteel in de galerie staat. Heeft u vragen over het versturen van een beeld? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457.

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen