Uil op boeken - bronzen beeld - oudgroene kleur

Artikel 9 van 12
€ 875,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Wie van dichtbij een zoon of dochter, partner of kleinkind keihard heeft zien werken aan een studie of een proefschrift weet hoeveel inspanning en doorzettingsvermogen dit vraagt. Dit beeld is een toepasselijke blijk van waardering, een bekroning van jarenlang hard werken aan de toekomst.

Een uil op een stapel boeken is het symbool voor wijsheid en dus een mooi geschenk bij promotie of afstuderen, bij een inauguratie, maar ook passend als jubileum- of afscheidscadeau.

Beeld voor afstuderen, promovendus, afscheid  Een mooi beeld voor een mooie toekomst

Dit bronzen beeld is 20 cm hoog op sokkel van 11x11x3cm. Momenteel hebben we een mooie donkergroene sokkel waar de kleur van het beeld perfect bij past. 

Wilt u online bestellen? Patineren is handwerk, dus elk beeld is net even anders van kleur. 

 

Wijze uil - bronzen beeld als cadeau 

We hebben het beeld 'Uil op boeken' ook in een bruine patine. Klik op de afbeelding voor meer foto's.

 

Inmiddels hebben we er een ander uilenbeeld bij: 

Bronzen uil voor afstuderen, master of promoveren Een bekroning van het werk

 

Uw favoriete beeld thuisbezorgd

Bent u geïnteresseerd in een van onze bronzen beelden,  maar wilt of kunt u niet naar onze galerie komen? Natuurlijk kunnen wij het beeld van uw keuze ook versturen. Daarvoor bestelt u online of u neemt contact met ons op over het beeld dat u graag wilt ontvangen. We nemen alle details met u door en u krijgt het beeld zorgvuldig verpakt thuisbezorgd.

Achteraf toch liever een andere keuze gemaakt? Laat het ons weten, kom binnen 6 maanden naar onze galerie, en u kunt het beeld nog ruilen. Was het een afscheidscadeau, huwelijksgeschenk of een beeld voor een jubileum of afstuderen? Dit geldt ook voor degene die een van onze beelden cadeau heeft gekregen. En uiteraard kan een beeld beeld binnen de wettelijke termijn geretourneerd worden.

bronzen beelden

 

Wilt u  toch liever in onze galerie bekijken welk bronzen beeld geschikt zou zijn als cadeau? U bent van harte welkom: elke zaterdag van 11-17 uur, maar vanwege de corona-crisis vragen we u wel van te voren aan te geven hoe laat u ongeveer komt.  

Wilt u online bestellen? Bekijk de bovenste drie foto's van het beeld dat momenteel in de galerie staat. Heeft u vragen over het versturen van een beeld? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457.

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen

 

Bestellen?

U heeft momenteel geen beeld in bestelling.

UPDATE BEELDEN IN DE GALERIE

Staat het beeld van uw keuze niet meer in de galerie? We gaan het weer maken, maar nog even geduld. Kijk op de pagina: 'Wanneer is dit beeld klaar' of mail ons welk beeld u graag zou willen zien: info@mooibrons.nl
Aanmelden: Update Beelden
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons
© 2010 - 2024 mooibrons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel