Galerie - winkelwagen

Geen bronzen beeld besteld
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons

Nieuws uit het atelier

Blijf op de hoogte van onze nieuwe beelden, de sieradencollectie in zilver en inspiratie op gebied van kunst en natuur
Stuur mij Nieuws uit het atelier

Landende gans - bronzen beeld

€ 895,00 (inclusief 9% btw)
Aantal

Bronzen beeld "Landende gans"

op rvs-pen, in drie kleuren gepatineerd. De prijs is zonder sokkel.

Een gans staat symbool voor bescherming, veiligheid en trouw. Dit beeld is dus een mooi cadeau voor een huwelijk, maar ook een toepasselijk cadeau voor iemand die afstudeert of promoveert op gebied van gezondheidszorg , internationale veiligheid of cyber security.

 

Dit beeld staat heel mooi op een hoge sokkel van natuursteen (gezoet, d.w.z. ongepolijst). Deze sokkel is 6 x 6cm en 1.10 m hoog, met een voetplaat van 30x30x3cm.

Landende gans - bronzen beeld  Dit beeld hebben we in 3 kleuren gepatineerd. 

In Nederland overwinteren veel kolganzen. Deze zijn voor het overgrote deel afkomstig uit het Noordwesten van Rusland en uit Siberië. Als trekvogel legt een gans grote afstanden af en symboliseert daarmee afscheid en goede vlucht, maar ook behouden landing of terugkeer.

 

bronzen beelden laten bezorgen

 

Wilt u dit beeld bekijken in onze galerie? U bent van harte welkom.

Openingstijden: elke zaterdag van 11-17 uur, maar we vragen u wel van tevoren even te bellen. De andere dagen op afspraak. Heeft u vragen? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457

Direct online bestellen kan natuurlijk ook. Bekijk de video van het beeld dat op dit moment in de galerie staat en dat u dan zou ontvangen.

In onze collectie hebben we ook een grote landende gans (vleugelbreedte 54 cm).  Kijk hier voor foto's en video: Grote Landende Gans . 

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen