Galerie - winkelwagen

Geen beeld besteld
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons

Nieuws uit het atelier

Blijf op de hoogte van onze nieuwe beelden, de sieradencollectie in zilver en inspiratie op gebied van kunst en natuur
Stuur mij Nieuws uit het atelier
Vorige Artikel 25 van 25 Volgende

Roodborstje op stengel - brons op rvs

€ 695,00 (inclusief 9% btw)

Roodborstje op rvs-stengel - op sokkel van gepolijst natuursteen.

Dit roodborstje zit op een stengel van rvs en heeft daarmee een wat modernere uitstraling. Het is in meerdere kleuren gepatineerd. De totale hoogte (incl. sokkel van 8cm hoog) is ca. 42 cm.

De prijs zonder sokkel is 695 euro, de meerprijs voor de standaardsokkel (8x8x8cm) is 50 euro, maar er zijn meer mogelijkheden. Bezoek daarvoor onze galerie of neem contact op als u online wilt bestellen. Het roodborstje dat op de foto's staat is al verkocht, maar inmiddels hebben we een nieuw beeld gegoten. Deze is iets donkerder van kleur.

 

Al onze beelden zijn uniek, dus elk roodborstje ziet er net even anders uit. Maar ze hebben allemaal de opgewekte en nieuwsgierige blik waar we allemaal zo van houden.

 

Wilt u onze roodborstjes 'in het echt' bekijken? U bent van harte welkom in onze galerie in Milsbeek (onder Nijmegen). Uiteraard volgen we de RIVM-richtlijnen.

Openingstijden: elke zaterdag van 11-17 uur, maar we vragen u wel voor vertrek contact op te nemen (de andere dagen op afspraak). Heeft u vragen? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457

 

Vanwege het coronavirus blijft u misschien liever thuis. In dat geval kunnen we uw favoriete beeld natuurlijk ook versturen.

Bronzen beeld huwelijk en relatie  <- meer informatie over versturen

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen