Bronzen beeld 'Lief Roodborstje'

Artikel 12 van 27
€ 775,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Het roodborstje is het hele jaar door in onze tuin te vinden. Het broedseizoen begint dan ook al vroeg. Eind maart ligt het eerste eitje in het nest en in april vliegen de jongen uit die nog een week of twee verzorging krijgen. Daarna is er weinig tijd om te rusten, want in mei liggen er weer minstens vijf eitjes met roestbruine spikkels in het nest.

 

Bronzen beeld van een roodborstje dat tegen een bladvorm leunt en omhoog kijkt. Het beeld is in meerdere kleuren gepatineerd en het staat hier op een sokkel van 10x10x3cm. Maar dit schattige roodborstje is in deze vorm niet meer te bestellen.

We hebben namelijk een andere versie gemaakt die we nog mooier vonden; deze is inmiddels te koop en u kunt het beeld komen bekijken in onze galerie.

 

Dit beeld svp niet online bestellen, het is gereserveerd. Bij interesse graag contact opnemen.

Beeld met symbolische betekenis Nog heel even te zien in onze galerie

 

Een roodborstje staat symbool voor hoop, blijmoedigheid en melancholie.

 

We hebben meer Roodborstjes in onze collectie, bijvoorbeeld het beeld hieronder. 

Roodborstje in de tuin - beeld  sorry, al verkocht

 

Roodborstje zijn nieuwsgierig, blijmoedig en goed van vertrouwen en zijn daarom bij iedereen geliefd. 

 

versturen van bronzen beelden

Bent u geïnteresseerd in een van onze roodborstjes maar bent u niet in de gelegenheid naar onze galerie te komen? We kunnen uw favoriete roodborstje ook versturen. We verzenden het goed beschermd in een dubbele verpakking.

Achteraf toch liever een andere keuze gemaakt? Kom binnen 6 maanden naar onze galerie, en u kunt het beeld nog ruilen (of degene die het beeld cadeau krijgt). En uiteraard kan het beeld binnen de wettelijke termijn geretourneerd worden.

 

Wilt u de roodborstjes en andere beelden liever bekijken in onze galerie? U bent van harte welkom. Openingstijden galerie: elke zaterdag van 11-17 uur maar we vragen u wel een tijdstip af te spreken. De andere dagen zijn we druk bezig in onze gieterij, met het maken van de bronzen beelden. 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457.

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen

Bestellen?

U heeft momenteel geen beeld in bestelling.

UPDATE BEELDEN IN DE GALERIE

Staat het beeld van uw keuze niet meer in de galerie? We gaan het weer maken, maar nog even geduld. Kijk op de pagina: 'Wanneer is dit beeld klaar' of mail ons welk beeld u graag zou willen zien: info@mooibrons.nl
Aanmelden: Update Beelden
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons
© 2010 - 2024 mooibrons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel