Geliefd roodborstje II - brons

Artikel 10 van 27
€ 685,00 (inclusief btw)

We zijn allemaal dol op roodborstjes. Vooral het roodborstje in onze eigen tuin. Dat opgewekt rondhipt, ons belangstellend in de gaten houdt en onvermoeibaar naar insecten en spinnetjes zoekt. Het roodborstje staat dan ook symbool voor blijmoedigheid, hoop en barmhartigheid.

Ook wij houden van roodborstjes, en zo ontstond het beeld 'Geliefd Roodborstje'. Het bleek een echte publiekslieveling te zijn en de oplage is beperkt. Daarom hebben we er een tweede roodborstje bij gemaakt. Deze kijkt de andere kant op, staat iets hoger op de pootjes en bekijkt de wereld met een zelfverzekerde blik

Bronze sculpture Beloved Robin - Birdart

Dit is Geliefd Roodborstje II

Dit eigenwijze roodborstje is gepatineerd in twee kleuren en staat in de standaard uitvoering op een sokkel van gepolijst natuursteen van 6x8x5cm.

Het beeld staat ook mooi op een sokkel die 8 cm hoog is. Deze combinatie kost ook 685 euro.

Meer foto's volgen.

 

Het andere roodborstje...

Bronzen beelden vogels

Dit is Geliefd Roodborstje I, op een sokkel van 6x8x5cm

 

En dit zijn ze samen

Verliefd verloofd getrouwd - mooi bronzenbeeld cadeau

Een geliefd stelletje...

 

Het roodborstje is een van de meest favoriete vogels vanwege zijn opgewekte, eigenzinnige en energieke uitstraling.

 

  <- een beeld per post versturen

Laat u het beeld van uw keuze laten versturen? Elk beeld wordt met zorg verpakt en ter bescherming in een dubbele verpakking verstuurd. Ruilen of retourneren is uiteraard mogelijk.

 

Wilt u dit Roodborstje liever bekijken in onze galerie? U bent van harte welkom, maar we vragen u wel van te voren een afspraak te maken. Openingstijden galerie: elke zaterdag van 11-17 uur (op afspraak). 

Heeft u vragen over de maat van de sokkel of het versturen van een beeld? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457.

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen

Bestellen?

U heeft momenteel geen beeld in bestelling.

UPDATE BEELDEN IN DE GALERIE

Staat het beeld van uw keuze niet meer in de galerie? We gaan het weer maken, maar nog even geduld. Kijk op de pagina: 'Wanneer is dit beeld klaar' of mail ons welk beeld u graag zou willen zien: info@mooibrons.nl
Aanmelden: Update Beelden
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons
© 2010 - 2024 mooibrons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel