Uil op boeken - bronzen beeld

Artikel 7 van 28
€ 795,00 (inclusief btw)

"Jarenlang heb je je zoon of dochter, je partner of je kleinkind keihard zien werken aan een studie of een proefschrift. Dan ben je trots en wil je iets geven dat die waardering weergeeft, als bekroning op het jarenlange werk van denken, doen en doorzetten."

Een uil op een stapel boeken is het symbool voor wijsheid en dus een mooi geschenk bij promotie of afstuderen, bij een inauguratie, maar ook passend als jubileum- of afscheidscadeau.

 

Wijze uil - bronzen beeld als cadeau  Uil op 4 boeken

Een mooi beeld voor een mooie toekomst

Dit bronzen beeld is 19 cm hoog op sokkel van natuursteen (11x11x3cm) 

Wilt u een indruk krijgen van het gehele beeld, bekijk dan de video. Een beeld kan iets anders van kleur zijn dan de uil op de video. Patineren is handwerk, dus elk beeld is net even anders van kleur. Wilt u online bestellen? Bekijk de foto hieronder. Dit is de kleur van de beelden zoals we die meestal in de galerie hebben staan.

 

bronzen beeld voor afstuderen of master - uil  Uil op 3 boeken 

.

We hebben deze uil in 2 versies (u kunt uw keuze aangeven bij de bestelling):

  • de uil zittend op drie boeken
  • de uil zittend op vier boeken 

     beeld cadeau voor PhD of master

Dit is een voorbeeld van de uil die we in de galerie hebben staan.

 


Oudgroene kleur

Beeld voor afstuderen, promovendus, afscheid 

Het beeld 'Uil op boeken' kunt u ook bestellen in deze oudgroene kleur (levertijd 40 dagen). Vraag eerst foto's aan, want patineren is handwerk en deze oudgroene kleur pakt steeds weer anders uit.

 

Er is een nieuw beeld: Uil op Boeken II

beeld voor studie rechten, psychologie, filosofie en cultuurwetenschappen

Al onze beelden hebben een beperkte oplage, dus als we op de helft zijn, gaan we nadenken over een nieuw beeld. Dat moest natuurlijk wel weer een uil op boeken worden, want er is geen beter symbool om een jarenlange investering in studie, onderzoek en kennis te verbeelden dan een uil op een stapel eeuwenoude boeken.

 

bronzen beelden

Bent u geïnteresseerd in een van onze bronzen beelden,  maar wilt of kunt u niet naar onze galerie komen? Natuurlijk kunnen wij het beeld van uw keuze ook versturen. Daarvoor bestelt u online of u neemt contact met ons op over het beeld dat u graag wilt ontvangen. We nemen alle details met u door en u krijgt het beeld zorgvuldig verpakt thuisbezorgd.

Bronzen beelden online bestellen

 

Bronzen beelden bekijken

Wilt u deze Uil op Boeken toch liever bekijken in onze galerie? U bent van harte welkom: elke zaterdag van 11-17 uur, maar we vragen u wel een afspraak te maken. 

Afspraak maken voor galeriebezoek

Ook van dit beeld hebben we een video geplaatst zodat u het van alle kanten goed kunt beoordelen. Maar omdat elk beeld net even anders is, heeft het onze voorkeur dat u naar de galerie komt. Is dit niet mogelijk dan mailen we foto's van de uil die momenteel in de galerie staat. Heeft u vragen? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457.

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.

Bestellen?

U heeft momenteel geen beeld in bestelling.

UPDATE BEELDEN IN DE GALERIE

Staat het beeld van uw keuze niet meer in de galerie? We gaan het weer maken, maar nog even geduld. Kijk op de pagina: 'Wanneer is dit beeld klaar' of mail ons welk beeld u graag zou willen zien: info@mooibrons.nl
Aanmelden: Update Beelden
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons
© 2010 - 2024 mooibrons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel