Galerie - winkelwagen

Geen beeld besteld
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons

Nieuws uit het atelier

Blijf op de hoogte van onze nieuwe beelden, de sieradencollectie in zilver en inspiratie op gebied van kunst en natuur
Stuur mij Nieuws uit het atelier

Bronzen familiebeeld - 5 vinkjes op tak

€ 1.475,00 (inclusief 9% btw)
Dit beeld hebben we momenteel niet in de galerie, maar u kunt het meestal wel bestellen. Soms is het al gegoten en bijna klaar, maar soms duurt het heel lang. Kijk hieronder voor de levertijd of informeer: 06-50549457 of info@mooibrons.nl

De levertijd bedraagt 60 dagen.

Aantal

De 5 vinkjes op een tak staan voor een gezin, voor 5 (klein)kinderen of 5 personen met een sterke onderlinge band. Het beeld is bruin gepatineerd, de vorm van de tak is afhankelijk van de compositie.

Dit bronzen beeld heeft de toepasselijke titel "The Five of Us"

 

Populair beeld

Dit is op internet ons meest populaire beeld, terwijl we het maar heel af en toe maken. Er circuleren verschillende uitvoeringen van dit vinkenbeeld op internet, die allemaal uniek zijn. Vanwege de steen die als sokkel is gebruikt, de vorm van de tak en de compositie van de vogels. Ook zijn de vinkjes steeds anders van uitstraling. Aangepast aan de gezinssamenstelling of de onderlinge verhoudingen.

 

Bronzen beeld gezin 5 personen  Dit beeld is alweer verkocht

 

Momenteel hebben we dit familiebeeld niet meer in onze galerie staan. U kunt het wel bestellen. Deze zwarte sokkel is 11cm breed en 3cm hoog. Het beeld is ook te bestellen op een sokkel van 5cm hoog. Maar... ons gietschema zit helaas helemaal vol, dus we maken dit familiebeeld pas weer in 2021. 

bronzen beeld voor familie of gezin

 

Dit beeld symboliseert de geborgenheid van het gezin, harmonie en saamhorigheid. Omdat we dit familiebeeld "The Five of Us" net weer hebben gegoten, kunt u het in deze vorm reserveren of online bestellen. Bij online bestellen ontvangt u de zwarte sokkel. Komt u naar de galerie dan kunt u bekijken welke sokkel of steen u het mooiste vindt passen.

Heeft u alle foto's bekeken en wilt u liever een van de andere uitvoeringen van dit beeld? Neem contact op en bezoek onze galerie om te zien wat er mogelijk is. We laten dat zien aan de hand van een beeld in gietwas. Een eigen steen met persoonlijke betekenis kan ook als sokkel worden gebruikt, mits deze ingeboord kan worden.

 

Gezinsbeeld met 4 personen of meer (2, 3 of 4 kinderen)

In de loop van de tijd zijn er verschillende versies bijgekomen, zoals dit familiebeeld met vier vogeltjes dat de titel "The Four of Us"draagt.

Bronzen familiebeeld  gezin 4 personen

Dit beeld is verkocht, maar is wel te bestellen.

 

Familiebeeld brons - samen - 5 vogels

Vanwege emotionele waarde kan men een eigen steen als sokkel gebruiken. Hier is voor een steen gekozen met een fossiel erin.

Bij een beeld in opdracht kan de compositie van de vogeltjes aangepast worden. Er is dan wel een lange levertijd (6-8 weken)

 

Bijna al onze beelden kunnen online besteld worden. We verwelkomen u graag in onze galerie in Milsbeek, maar we vragen u wel een afspraak te maken, ook als u zaterdag wilt komen.

Openingstijden: elke zaterdag van 11-17 uur (op afspraak), de andere dagen ook op afspraak. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit beeld? Mail: info@mooibrons.nl of bel: 06-50549457

 

Vanwege het coronavirus blijft u misschien liever thuis. Wij kunnen uw favoriete beeld per post versturen of we bezorgen het zelf bij u thuis.

bronzen beeld huwelijk  <- Klik hier voor meer informatie

  

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen