Omhoogvliegende vlinders - brons

Vorige Artikel 6 van 6
€ 1.590,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Vlinders: een hommage aan twee mensen die onafscheidelijk zijn

 

Bronzen beeld met 2 vlinders

Deze omhoogvliegende vlinders vormen een onafscheidelijk paar. Het beeld is een mooi huwelijksgeschenk, maar ook een mooi herinneringsbeeld.

 

We maken dit bijzondere vlinderbeeld niet vaak, meestal maar één keer per jaar.  Het heeft even geduurd, maar inmiddels hebben we de vlinders  gegoten, afgewerkt én gepatineerd, dus u kunt het beeld komen bekijken. De vlinders zien er steeds net even anders uit, daardoor is het een uniek beeld.

 

Vlinderbeeld zonder sokkel

De vermelde prijs is exclusief sokkel. Het bronzen beeld is 40-45 cm hoog. Heeft u zelf een zuil of een hoge sokkel, bijvoorbeeld van hout? Als deze 110-120 cm hoog is, is dat een mooie maat. De totale hoogte ligt dan tussen de 155 en 160 cm. 

 

Omhoogvliegende vlinders met sokkel

U kunt deze vlinders ook met de bijbehorende sokkel bestellen.  De sokkel op de foto is van gezoet Iers hardsteen (d.i. ongepolijst) van 6x6cm en 110cm hoog met een voetplaat van 30x30x3cm. Deze kost 230 euro.

Een lagere sokkel is uiteraard ook mogelijk. Vraag foto's aan of bezoek onze galerie, dan laten we u de mogelijkheden zien.

De vlinders hebben zowel aan de bovenkant als de onderkant de blauw-zwarte patine die u hier ziet.

 

Onze vlinderbeelden roepen soms veel emoties op. Voor velen hebben vlinders een bijzondere betekenis. Wilt u dit beeld graag 'in het echt' bekijken? Neem dan svp contact op.

Onze galerie is elke zaterdag van 11-17 uur open (op afspraak). U bent van harte welkom. Bel ons of mail voor een afspraak: info@mooibrons.nl of 06-50549457

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen

Bestellen?

U heeft momenteel geen beeld in bestelling.

UPDATE BEELDEN IN DE GALERIE

Staat het beeld van uw keuze niet meer in de galerie? We gaan het weer maken, maar nog even geduld. Kijk op de pagina: 'Wanneer is dit beeld klaar' of mail ons welk beeld u graag zou willen zien: info@mooibrons.nl
Aanmelden: Update Beelden
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons
© 2010 - 2024 mooibrons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel