Galerie - winkelwagen

Nog geen bronzen beeld besteld
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons

Nieuws uit het atelier

Blijf op de hoogte van onze nieuwe beelden, de sieradencollectie in zilver en inspiratie op gebied van kunst en natuur
Stuur mij Nieuws uit het atelier

Mannentorso Kratos - actie

€ 9.750,00 € 7.300,00 (inclusief 9% btw)
Aantal

Kratos is Grieks en betekent machtig. In de Griekse mythologie was Kratos de god van de kracht. Bij deze mannentorso zijn de spieren duidelijk geboetseerd, waardoor het beeld veel kracht en beweging uitstraalt. Maar ook komt er een imposant, standvastig karakter uit naar voren.

Dit bronzen beeld is gemaakt in de traditie van Rodin; een realistische stijl, waarbij licht en schaduwwerking op de spieren een grote rol spelen.

Detail van mannentorso Kratos         

Bekijk de video om een juiste indruk te krijgen van deze levensgrote mannentorso.


bronze sculpture man in Rodin style   maten: 79x 50x40cm (hxbxd)

Deze torso staat op een sokkel van gepolijst natuursteen.

Ons Jubileum-jaar liep 30 september af en de kortingsactie is beëindigd. Maar deze prachtige torso kunt u toch nog kopen met 25% korting. In plaats van € 9.750,- betaalt u slechts 7.300 euro!

Bent u geïnteresseerd in dit beeld? Het staat in onze galerie, dus u kunt het komen bewonderen. Dit is een uniek beeld, er is geen tweede van.

 

Een beeld in uw tuin

In 2019 vierden we ons 10-jarig bestaan met een Jubileum-actie. Voor een beperkt aantal beelden hebben we de actie verlengd. Stuk voor stuk een fantastische aanwinst voor uw huis of tuin waar u elke dag plezier aan beleeft.

Bekijk ze hieronder... welk beeld zou mooi passen in uw tuin...?

bronzen beelden

 

Wilt u deze torso of een van de andere beelden bekijken in onze galerie in Milsbeek? Dat kan, u bent van harte welkom, maar we ontvangen u graag in alle rust en vragen u dus van tevoren contact op te nemen.

Onze galerie is elke zaterdag van 11-17 uur open (het liefst op afspraak), de andere dagen ook op afspraak. Uiteraard volgen we bij een bezoek de RIVM-richtlijnen.

Heeft u vragen over dit beeld of wilt u meer informatie? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457

 

Vanwege het coronavirus blijft u misschien liever thuis. Wij kunnen uw favoriete beeld per post versturen of we bezorgen het zelf bij u thuis.

Bronzen tuinbeelden   <- Klik hier voor meer informatie

  

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen