Mannentorso Kratos - verkocht

Artikel 9 van 16
€ 9.750,00 (inclusief btw)
Dit beeld hebben we momenteel niet in de galerie, maar u kunt het meestal wel bestellen. Soms is het al gegoten en bijna klaar, maar soms duurt het heel lang. Bestel dan niet online, maar informeer: 06-50549457 of info@mooibrons.nl

Kratos is Grieks en betekent machtig. In de Griekse mythologie was Kratos de god van de kracht. Bij deze mannentorso zijn de spieren duidelijk geboetseerd, waardoor het beeld veel kracht en beweging uitstraalt. Maar ook komt er een imposant, standvastig karakter uit naar voren.

Dit bronzen beeld is gemaakt in de traditie van Rodin; een realistische stijl, waarbij licht en schaduwwerking op de spieren een grote rol spelen.

         

Bekijk de video om een juiste indruk te krijgen van deze levensgrote mannentorso.


bronze sculpture man in Rodin style   maten: 79x 50x40cm (hxbxd)

Deze torso staat op een sokkel van gepolijst natuursteen.

 

Uw tuin na corona-tijd

Tijdens de wereldwijde corona-crisis, waarin regelmatig niet verder kwamen dan onze eigen tuin, zijn we deze extra gaan waarderen. Om te genieten van het leven hoef je niet ver te gaan. Kijk om je heen en maak je eigen omgeving zo plezierig mogelijk. 

Bent u al heel lang van plan uw tuin te verfraaien met een mooi bronzen beeld? Of ziet u door het gedwongen thuiszitten, uw tuin nu met andere ogen? U kunt uw tuin vast nog veel mooier en aantrekkelijker maken dan hij al is. Ontdek nieuwe plekken voor planten, hagen en bloemperken. Hergroepeer de tuinaccessoires, probeer een andere plek uit voor het tuinmeubilair, bekijk het terras en het groen van het gras en de bomen, hoe zou een kunstwerk passen in dit geheel? Het is nu natuurlijk nog winter, maar nog een paar maanden en dan zitten we weer lekker buiten. En in de tussentijd kunt u van achter glas genieten van uw tuin en deze mooie, indrukwekkende torso.

Wij hebben een aantal grote beelden waaruit u kunt kiezen, maar deze prachtige torso is verkocht.

 

Bronzen tuinbeelden mannen en vrouwen torso's

 

Helaas, we hadden (en hebben we nog steeds) te weinig ruimte in onze galerie. Voorheen zaten we in een grote loods waar we alles onder één dak hadden: bronsgieterij, atelier en galerie. Dat was mooi omdat we het hele proces konden laten zien aan onze bezoekers: de smeltovens, de gietapparatuur met kabels en katrollen, ketels voor de gietwas, alles wat nodig is voor het afwerken: straalcabine, slijpmachines, het vele gereedschap, van grof naar fijn, de toorts voor het patineren met de vlam en  werktafels vol halfafgewerkte beelden. Aan de ene kant van deze grote hoge ruimte bevond zich het atelier achter een glazen wand en aan de andere kant de galerie, verborgen achter de wand met cuvettes en gietkroezen. In de galerie stond te midden van de andere beelden deze krachtige mannentorso. Stoer en gespierd, zoals mannen moeten zijn die zich het ambacht van bronsgieter hebben eigen gemaakt.

Detail van mannentorso Kratos

Maar we zijn dus verhuisd. De galerie en atelier zijn gescheiden van de bronsgieterij met werkplaats. In onze nieuwe galerie met veel ramen, mooi licht en een fijne sfeer komen onze beelden veel beter tot hun recht, maar we hebben wel minder ruimte. En dus hebben we keuzes moeten maken. Welk beeld mag blijven, welk beeld zou ook mooi passen in een ander interieur. Een interieur met royale ruimtes of een fraaie tuin waar zo'n grote torso goed tot zijn recht komt. Zo'n mooie plek heeft dit beeld inmiddels gevonden...

 

Bronzen beelden voor in de tuin

Bent u geïnteresseerd in dit beeld? Het is verkocht, dus u kunt het niet meer komen bewonderen. Dit is een uniek beeld, er is geen tweede van. De mal is helaas verloren gegaan. Maar gelukkig we hebben nog meer mannenbeelden. Niet zo groot, maar ook heel mooi.

 

Elke zaterdag is onze galerie van 11-17 uur geopend. We vragen u wel vooraf contact op te nemen. In de zomermaanden kunt u soms ook op een doordeweekse dag terecht.

 

Een beeld in uw tuin

Bronzen beelden die een fantastische aanwinst vormen voor uw huis of tuin, waar u elke dag plezier aan beleeft.

Bekijk ze hieronder... welk beeld zou mooi passen in uw tuin...?

bronzen beelden

 

Wilt u deze torso of een van de andere beelden bekijken in onze galerie in Milsbeek? Dat kan, u bent van harte welkom, maar we ontvangen u graag in alle rust en vragen u dus van tevoren contact op te nemen.

Onze galerie is elke zaterdag van 11-17 uur open (op afspraak). .

Heeft u vragen over dit beeld of wilt u meer informatie? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457

 

Wij kunnen uw favoriete beeld bij u thuis bezorgen, maar het is altijd beter om het zelf te komen bekijken in onze galerie. Wij ontvangen u graag en bijna altijd leidt dat tot een leuke en inspirerende ontmoeting.

Bronzen tuinbeelden   <- Klik hier voor meer informatie

  

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen

Bestellen?

U heeft momenteel geen beeld in bestelling.

UPDATE BEELDEN IN DE GALERIE

Staat het beeld van uw keuze niet meer in de galerie? We gaan het weer maken, maar nog even geduld. Kijk op de pagina: 'Wanneer is dit beeld klaar' of mail ons welk beeld u graag zou willen zien: info@mooibrons.nl
Aanmelden: Update Beelden
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons
© 2010 - 2024 mooibrons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel