Galerie - winkelwagen

Geen bronzen beeld besteld
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons

Nieuws uit het atelier

Blijf op de hoogte van onze nieuwe beelden, de sieradencollectie in zilver en inspiratie op gebied van kunst en natuur
Stuur mij Nieuws uit het atelier

Mannentorso Kratos - actie

€ 9.750,00 € 6.750,00 (inclusief 9% btw)
Aantal

Kratos is Grieks en betekent machtig. In de Griekse mythologie was Kratos de god van de kracht. Bij deze mannentorso zijn de spieren duidelijk geboetseerd, waardoor het beeld veel kracht en beweging uitstraalt. Maar ook komt er een imposant, standvastig karakter uit naar voren.

Dit bronzen beeld is gemaakt in de traditie van Rodin; een realistische stijl, waarbij licht en schaduwwerking op de spieren een grote rol spelen.

         

Bekijk de video om een juiste indruk te krijgen van deze levensgrote mannentorso.


bronze sculpture man in Rodin style   maten: 79x 50x40cm (hxbxd)

Deze torso staat op een sokkel van gepolijst natuursteen.

 

Uw tuin in corona-tijd

Vanwege de wereldwijde corona-crisis gaan we liever niet te ver op vakantie, maar we kunnen nog wel genieten van onze eigen tuin. 

Bent u al heel lang van plan uw tuin te verfraaien met een mooi bronzen beeld? Of ziet u door het gedwongen thuiszitten, uw tuin nu met andere ogen? U kunt uw tuin vast nog veel mooier en aantrekkelijker maken dan hij al is. Ontdek nieuwe plekken voor planten, hagen en bloemperken. Hergroepeer de tuinaccessoires, probeer een andere plek uit voor het tuinmeubilair, bekijk het terras en het groen van het gras en de bomen, hoe zou een kunstwerk passen in dit geheel? 

Wij hebben een aantal grote beelden waaruit u kunt kiezen. Deze prachtige torso kunt u momenteel kopen met maar liefst 3.000 euro korting. In plaats van € 9.750,- betaalt u slechts 6.750 euro!

 

Bronzen tuinbeelden mannen en vrouwen torso's

 

Misschien vraagt u zich af: Hoezo 3.000 euro korting? Is er iets mis met dit beeld? Absoluut niet, maar: we hebben te weinig ruimte in onze galerie. Voorheen zaten we in een grote loods waar we alles onder één dak hadden: bronsgieterij, atelier en galerie. Dat was mooi omdat we het hele proces konden laten zien aan onze bezoekers: de smeltovens, de gietapparatuur met kabels en katrollen, ketels voor de gietwas, alles wat nodig is voor het afwerken: straalcabine, slijpmachines, het vele gereedschap, van grof naar fijn, de toorts voor het patineren met de vlam en  werktafels vol halfafgewerkte beelden. Aan de ene kant van deze grote hoge ruimte bvond zich het atelier achter een glazen wand en aan de andere kant de galerie, verborgen achter de wand met cuvettes en gietkroezen. Midden in de galerie stond deze krachtige mannentorso, perfect passend bij al dit ambachtelijke geweld. Stoer en gespierd, als voorbeeld van echte mannelijkheid... 

Detail van mannentorso Kratos

Maar inmiddels zijn we verhuisd. De galerie en atelier zijn gescheiden van de bronsgieterij met werkplaats. In onze nieuwe galerie met veel ramen, mooi licht en een fijne sfeer komen onze beelden veel beter tot hun recht, maar we hebben wel minder ruimte. En dus moeten we keuzes maken. Welk beeld mag blijven, welk beeld zou ook mooi passen in een ander interieur. Een interieur met royale ruimtes of een vrije plek voor het raam. Met een entree die om een blikvanger vraagt of een living waar klassiek en modern samengaan. Wie houdt van mannenbeelden met een echt mannelijke uitstraling? Deze imposante mannentorso zou een terras nog fraaier maken, en prachtig als hij te zien zou zijn vanuit het huis. En denk aan de tuin, denk aan úw tuin.

Onze galerie heeft geen tuin, maar wie wel een tuin heeft weet: dit bronzen beeld zou een onveranderlijk element vormen tijdens alle seizoenen. Te midden van een steeds veranderende omgeving blijft deze mannentorso onveranderlijk mooi...

 

Bronzen beelden voor in de tuin

Bent u geïnteresseerd in dit beeld? Het staat in onze galerie, dus u kunt het komen bewonderen. Dit is een uniek beeld, er is geen tweede van. De mal is helaas verloren gegaan.

 

Elke zaterdag is onze galerie van 11-17 uur geopend. We vragen u wel vooraf contact op te nemen. Tijdens uw bezoek houden we ons uiteraard aan de RIVM-richtlijnen. We vragen u met niet meer dan 3 personen tegelijk te komen en houden 1,5 m afstand.

 

Een beeld in uw tuin

Vorig jaar vierden we ons 10-jarig bestaan met een Jubileum-actie. Voor een beperkt aantal beelden hebben we de actie verlengd. Stuk voor stuk een fantastische aanwinst voor uw huis of tuin waar u elke dag plezier aan beleeft.

Bekijk ze hieronder... welk beeld zou mooi passen in uw tuin...?

bronzen beelden

 

Wilt u deze torso of een van de andere beelden bekijken in onze galerie in Milsbeek? Dat kan, u bent van harte welkom, maar we ontvangen u graag in alle rust en vragen u dus van tevoren contact op te nemen.

Onze galerie is elke zaterdag van 11-17 uur open (het liefst op afspraak), de andere dagen ook op afspraak. Uiteraard volgen we bij een bezoek de RIVM-richtlijnen.

Heeft u vragen over dit beeld of wilt u meer informatie? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457

 

Vanwege het coronavirus blijft u misschien liever thuis. Wij kunnen uw favoriete beeld ook bij u thuis bezorgen.

Bronzen tuinbeelden   <- Klik hier voor meer informatie

  

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen