Mannenbeeld Athan

Artikel 3 van 16
€ 2.450,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Athan is Grieks en betekent `De onsterfelijke`. Al onze torso's dragen mythologische namen en dat is natuurlijk niet zomaar.

 

Griekse beelden mijn inspiratieDe Griekse Mythologie vond ik als kind al fascinerend. Zoveel goden en godinnen, helden en verhalen. Daarnaast waren er ook veel halfgoden die zeer tot de verbeelding spraken. De meeste bezaten bijzondere, bovennatuurlijke krachten maar waren net als mensen sterfelijk. Alleen na een zeer verdienstelijk leven werden ze tot godheid verheven en dus onsterfelijk. 

Historicus en hogepriester Manetho beschreef hoe machtig de halfgoden waren. Volgens zijn Koningslijst regeerden eerst de goden over Egypte, maar daarna de halfgoden. En daarna pas de eerste menselijke farao. 

In dit mannenbeeld komen mijn fascinatie voor het oude Egypte en de Griekse mythologie samen.

 

Mannenbeeld van brons op gepolijste sokkel van natuursteen (hxb : 38 x35 cm). De binnenkant van het beeld op de foto hierboven is in een lichtgroene kleur gepatineerd. Het beeld hieronder heeft een meer blauwe kleur.

 

mannenbeeld van brons - kunst in huis

Mooi van buiten, mooi van binnen....

 

Een bronzen beeld maken is handwerk, ook het patineren. De kleuren zijn dus bij elk beeld anders, maar dit betekent wel dat u altijd een uniek beeld heeft.

 

Bijna al onze beelden kunnen online besteld worden, maar we verwelkomen u graag in onze galerie in Milsbeek. 

Openingstijden: elke zaterdag van 11-17 uur (op afspraak). Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een van onze beelden? Mail: info@mooibrons.nl of bel: 06-50549457

 

Misschien is onze galerie voor u te ver weg. Of gaat u liever niet van huis. Wij kunnen uw favoriete beeld per post versturen of we bezorgen het zelf bij u thuis.

bronzen beeld voor residence  <- Klik hier voor meer informatie

  

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen

 

 

Bestellen?

U heeft momenteel geen beeld in bestelling.

UPDATE BEELDEN IN DE GALERIE

Staat het beeld van uw keuze niet meer in de galerie? We gaan het weer maken, maar nog even geduld. Kijk op de pagina: 'Wanneer is dit beeld klaar' of mail ons welk beeld u graag zou willen zien: info@mooibrons.nl
Aanmelden: Update Beelden
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons
© 2010 - 2024 mooibrons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel