Dierbaar roodborstje

Artikel 13 van 27
€ 795,00 (inclusief btw)
Dit beeld hebben we momenteel niet in de galerie, maar u kunt het meestal wel bestellen. Soms is het al gegoten en bijna klaar, maar soms duurt het heel lang. Bestel dan niet online, maar informeer: 06-50549457 of info@mooibrons.nl

Heel af en toe hebben we een roodborstje op tak. Het is een van onze favoriete beelden, dus we hebben het graag bij ons in de galerie op tafel staan. Maar ook lastig te maken, vandaar dat dit ontroerende roodborstje meestal 'op zijn beurt' moet wachten en dat duurt soms heel lang. Spreekt juist dit roodborstje u aan? Wacht dan niet te lang, vanaf mei stoppen we voor 4 maanden met gieten , dus dan moet u wachten tot in de herfst (of langer).

 

Het bronzen beeld "Dierbaar roodborstje" staat op een sokkel van gepolijst Iers hardsteen.

favoriete vogel in Nederland van brons

Op de een of andere manier voelen we ons altijd verbonden met een roodborstje. 

 

Uw favoriete beeld thuisbezorgd

Bent u geïnteresseerd in een van onze bronzen beelden, maar bent u niet in de gelegenheid naar onze galerie komen? U kunt dit Roodborstje natuurlijk ook laten versturen. Het beeld wordt met zorg verpakt en ter bescherming in een dubbele verpakking verstuurd.

Achteraf toch liever een andere keuze gemaakt? Laat het ons weten, kom binnen 6 maanden naar onze galerie, en u kunt het beeld nog ruilen (of degene die het beeld cadeau krijgt). En uiteraard kan het beeld binnen de wettelijke termijn geretourneerd worden.

bronzen beelden laten bezorgen

 

Wilt u onze bronzen beelden liever 'in het echt' bekijken? U bent van harte welkom in onze galerie. Openingstijden: elke zaterdag van 11-17 uur (op afspraak). 

Wilt u online bestellen? Heeft u vragen, bijvoorbeeld over het versturen van een beeld? Bel of mail: info@mooibrons.nl of 06-50549457.

 

Stap in de auto als u de beelden in het echt wilt zien.  Afspraak maken voor galeriebezoek  Hartverwarmende reacties van onze bezoekers  Bronzen beelden online bestellen

Bestellen?

U heeft momenteel geen beeld in bestelling.

UPDATE BEELDEN IN DE GALERIE

Staat het beeld van uw keuze niet meer in de galerie? We gaan het weer maken, maar nog even geduld. Kijk op de pagina: 'Wanneer is dit beeld klaar' of mail ons welk beeld u graag zou willen zien: info@mooibrons.nl
Aanmelden: Update Beelden
  • iDeal logo
  • Betalen met Bancontact
  • Pinnen
  • Gezellig lunchen in de omgeving
  • Prachtige omgeving kunstgalerie
  • Wandelen in de omgeving van galerie MooiBrons
© 2010 - 2024 mooibrons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel